DiamondSoul scrie:xostudio scrie:Foarte bine asa mam si gandit :) DiamondSoul ziceai ca trebue sa ai incredere in modele daca le fac cont simplu ... pai daca ar fi ele asa de descurcarete sa-si schimbe contul de epassporte unde sa le vina banii atunci cred ca ar putea sa faca o intregistrare pe site de la 0 :) deci riscul este cam acelasi. Dar bine ca se pot gasi fete care si multumesc si cu un % mai mic :D
Si m-am mai gindit la ceva .... daca tot ar fi mai bine sa le pun pe toate pe un cont master...
Imi fac 2 cunturi master unu referit la altul ...(de pe X trimit invitatie pt Y) Pe contul X pun un model ca sa-mi asigur aia 100 de $ iar pe contul Y le pun pe restu, ambelor conturi le pun accelasi epassporte. Astfel pe contul Y primesc aia 30 % - 35 % (spre ex 1000 $) iar pe contul X imi mai vin 360 $ pt 2 luni s.a.m.d. :)
Din cite am citit si am analizat e destul de ok si posibil.

A mai facut cineva asa?
Poate nu am inteles eu bine dar tu vrei un cont master apoi iti trimiti singur invitatie ca sa iti mai faci inca unul?
Daca este asa atunci nu ai cum pentru ca tu esti deja inregistrat cu contul X nu poti sa te referi singur si chiar daca ar fii posibil dar nu este citeste aici:
Retine faptul ca in cazul in care cineva recomandat de tine ca Performer va ajunge sa creeze un studio in schimb – unde va avea sansa sa recruteze alti performeri in studioul lui – vei incasa numai un comision de nivel I. din veniturile acumulate [b]
din propriile lui sesiuni private.De asemenea vei incasa partea ta de nivel II. de la performerii lui.
Deci in concluzie tu chiar daca reusesti sa faci si al doilea cont master referit de tine (il faci pe numele unei rude sau persoane apropiate) o sa primesti 36% din privaturile celui care detine contul master si 18% apoi 12% etc. din privaturile fetelor. Citeste la
detalii ale ofertei complete Asa ca ori iti inregistrezi fetele toate pe contul tau master ori faci cum ti-am zis prima oara depinde de tine.

DiamondSoul m-am gandit si am mai analizat si nu cred ca ceia ce spui tu e corect si am vorbit cu suportu online de pe LJ: admin: That is quite right please.
333studio: am i right?
333studio: and i will get 360 $?
333studio: that meens he will reciv 1000$ at the end of the period
333studio: if he has an master acount and he has 5 performers registreted and each performerm makes 200 $ in first period
admin: If the Person earns 100 USD in the first period for example, You will receive 36 USD after His income.
333studio: that means i will reciev 1800 $?
admin: You may check how much percentage You receive under 'referral programme'.
admin: You receive 36% of the earnings of the Person in the first 4 periods, for example.
333studio: how much in this case?
333studio: ok
admin: You earn certain percentage after the earnings of the referred Person.
333studio: in first 2 mounths?
333studio: how much do i get
333studio: that means he erns 5000 $
333studio: and if he would register 5 performers that will make 1000 $ per period
333studio: ok
admin: that You find under refer a Performer.
admin: Yes, You may send the link
333studio: can a refer a master acount?
333studio: i want to refer a freind of mine who wants to open astudio
333studio: i have a question
admin: Welcome, what can I do for You?
333studio: hello
Welcome to the Online Help Center!
Nustiu daca ei ar putea gresi? Si tu ai mai spus ca eu incasez 36 % de pe sesiunile de privat ale celui ce are cont master... din cite am vazut eu nu poti sta pe chat de pe cont master. daor fetele care sunt inregistrate la el. Si deci ceia ce am spus eu e corect