Webcam models

Cont master LiveJasmin.... HELP!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cont master LiveJasmin.... HELP!

Mesajde xostudio » Dum Mai 09, 2010 10:53 am

Salut, sunt nou in acesta afacere si am creat un cont nou master pe livejasmin. Si am o intrebare.

* Ce banii imi mai vin mie inafara de cei 30 % - 35 % de la fiecare model? Ca nu inteleg carei faza cu referrals? Cum ar trebui sa inregistrez fetele pt a primi acei 36 %? :rolleyes:
xostudio
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Cont master LiveJasmin.... HELP!

Mesajde DiamondSoul » Dum Mai 09, 2010 2:50 pm

xostudio scrie:Salut, sunt nou in acesta afacere si am creat un cont nou master pe livejasmin. Si am o intrebare.

* Ce banii imi mai vin mie inafara de cei 30 % - 35 % de la fiecare model? Ca nu inteleg carei faza cu referrals? Cum ar trebui sa inregistrez fetele pt a primi acei 36 %? :rolleyes:

Pai daca am inteles eu bine tu ai cateva modele care o sa lucreze pentru tine si o sa le inregistrezi pe contul tau master ca banii care ii castiga sa iti intre tie in cont. Referrals e cu totul alceva , mergi la contul tau master la PROGRAM DE REFERINTA si citeste mai bine. Daca prin linkul tau se inregistreaza un performer sau un membru platitor tu primesti un comision

EX:

*Invita cate un prieten de-al tau in comunitatea LiveJasmin si castiga $20 pentru fiecare dintre ei care devin mebrii platitori!

*Daca aduci un nou Performer sau Webmaster in comunitatea LiveJasmin iti oferim 36% din veniturile lor pe primele 2 luni precum si un comision decent pentru tine pentru intregul an!

Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti spun cerceteaza mai bine (informatii generale
| refera un membru | recomanda un performer
| recomanda un webmaster
| detalii ale ofertei complete) din contul tau de master la PROGRAM DE REFERINTA.

Nu ai cum sa referi fetele care o sa le inregistrezi in contul tau deci castigurile tale o sa fie de 30 %-35% de la fiecare model.

Sper ca te-am ajutat cat de putin, daca mai ceva nelamuri nu ezita sa intrebi ;)
DiamondSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde xostudio » Dum Mai 09, 2010 3:00 pm

ok ms... dar cam asta am inteles si eu din cite am mai citit. Una nu inteleg... Dece sa numi fac un cont master si sa invit alte modele (le fac cont simplu) si pe pe toate conturile setez sami vine banii pe contul meu epassporte? asa primesc si cei 30 - 35 % + 36% :)
xostudio
Incepator
Incepator

Mesajde DiamondSoul » Dum Mai 09, 2010 3:18 pm

xostudio scrie:ok ms... dar cam asta am inteles si eu din cite am mai citit. Una nu inteleg... Dece sa numi fac un cont master si sa invit alte modele (le fac cont simplu) si pe pe toate conturile setez sami vine banii pe contul meu epassporte? asa primesc si cei 30 - 35 % + 36% :)

Pentru ca atunci modelul o sa aiba contul ei si are drepturi totale asupra lui si asupra banilor dar daca modelele tale sunt de incredere fara sa te gandesti ca intr-o zi poate schimba forma de plata ca sa ii vina ei banii ( tu nu ai ce face in privinta asta ca ea e titularul contului si face ce vrea cu el )atunci e super ok. Spor la bani ;)
DiamondSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde xostudio » Dum Mai 09, 2010 3:29 pm

OK :eek: :cool:
Dar poti scoate banii de pe master acount daca sunt doar din referrals?
xostudio
Incepator
Incepator

Mesajde DiamondSoul » Dum Mai 09, 2010 7:35 pm

xostudio scrie:OK :eek: :cool:
Dar poti scoate banii de pe master acount daca sunt doar din referrals?

PLATI
PAYINFO FAQ
Please note that You have to reach the minimum payout limit from private shows. If, for instance, You have $80 from private shows and $20 as referral income this does not mean You reached Your payout limit. If, on the other hand, You have $100 from private shows and $20 as referral income the period will be closed for You and You will receive the amount You made on the period’s payout date.

Deci nu se poate dar ai putea sa inregistrezi un model care sa iti faca minium 100$ in contul master si restul conturi separate, acum depinde si ce nr de modele ai. bafta! ;)
DiamondSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde xostudio » Lun Mai 10, 2010 2:21 pm

Foarte bine asa mam si gandit :) DiamondSoul ziceai ca trebue sa ai incredere in modele daca le fac cont simplu ... pai daca ar fi ele asa de descurcarete sa-si schimbe contul de epassporte unde sa le vina banii atunci cred ca ar putea sa faca o intregistrare pe site de la 0 :) deci riscul este cam acelasi. Dar bine ca se pot gasi fete care si multumesc si cu un % mai mic :D

Si m-am mai gindit la ceva .... daca tot ar fi mai bine sa le pun pe toate pe un cont master... :smt004
Imi fac 2 cunturi master unu referit la altul ...(de pe X trimit invitatie pt Y) Pe contul X pun un model ca sa-mi asigur aia 100 de $ iar pe contul Y le pun pe restu, ambelor conturi le pun accelasi epassporte. Astfel pe contul Y primesc aia 30 % - 35 % (spre ex 1000 $) iar pe contul X imi mai vin 360 $ pt 2 luni s.a.m.d. :)

Din cite am citit si am analizat e destul de ok si posibil. :rolleyes: A mai facut cineva asa?
xostudio
Incepator
Incepator

Mesajde DiamondSoul » Mar Mai 11, 2010 3:49 am

xostudio scrie:Foarte bine asa mam si gandit :) DiamondSoul ziceai ca trebue sa ai incredere in modele daca le fac cont simplu ... pai daca ar fi ele asa de descurcarete sa-si schimbe contul de epassporte unde sa le vina banii atunci cred ca ar putea sa faca o intregistrare pe site de la 0 :) deci riscul este cam acelasi. Dar bine ca se pot gasi fete care si multumesc si cu un % mai mic :D

Si m-am mai gindit la ceva .... daca tot ar fi mai bine sa le pun pe toate pe un cont master... :smt004
Imi fac 2 cunturi master unu referit la altul ...(de pe X trimit invitatie pt Y) Pe contul X pun un model ca sa-mi asigur aia 100 de $ iar pe contul Y le pun pe restu, ambelor conturi le pun accelasi epassporte. Astfel pe contul Y primesc aia 30 % - 35 % (spre ex 1000 $) iar pe contul X imi mai vin 360 $ pt 2 luni s.a.m.d. :)

Din cite am citit si am analizat e destul de ok si posibil. :rolleyes: A mai facut cineva asa?

Poate nu am inteles eu bine dar tu vrei un cont master apoi iti trimiti singur invitatie ca sa iti mai faci inca unul? :rolleyes:
Daca este asa atunci nu ai cum pentru ca tu esti deja inregistrat cu contul X nu poti sa te referi singur si chiar daca ar fii posibil dar nu este citeste aici:

Retine faptul ca in cazul in care cineva recomandat de tine ca Performer va ajunge sa creeze un studio in schimb – unde va avea sansa sa recruteze alti performeri in studioul lui – vei incasa numai un comision de nivel I. din veniturile acumulate [b]din propriile lui sesiuni private.De asemenea vei incasa partea ta de nivel II. de la performerii lui.

Deci in concluzie tu chiar daca reusesti sa faci si al doilea cont master referit de tine (il faci pe numele unei rude sau persoane apropiate) o sa primesti 36% din privaturile celui care detine contul master si 18% apoi 12% etc. din privaturile fetelor. Citeste la detalii ale ofertei complete

Asa ca ori iti inregistrezi fetele toate pe contul tau master ori faci cum ti-am zis prima oara depinde de tine. ;)
DiamondSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde SkarrSoul » Mar Mai 11, 2010 10:46 am

Cred ca ce poti tu sa faci este sa te inscrii ca webmaster in programul de afiliere de la LiveJasmin , dar pe numele unei alte persoane (un amic sau o ruda ar fi ok...), asta pentru ca nu ai voie sa te inviti singur, daca o faci nu vei primi absolut niciun ban, trust me! Apoi de pe contul asta de webmaster iti trimiti invitatia sa iti deschizi studio si tot primesti un comision din ce fac fetele. Nu stiu cat anume, oricum, din cate stiu eu....mai putin de comisioanele alea de 36%, 24 %, etc etc,cred ca jumate din ele...nu sunt sigura... dar tot e ceva, eh ? Minimul de bani pe care trebuie sa ii faci este de 50$ si asa nici nu iti mai bati capul cu inscrierea modelelor si alte detalii.....In fine...doar punctul meu de vedere. :rolleyes:
www.sextalks.biz
SkarrSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde SkarrSoul » Mar Mai 11, 2010 11:29 am

S-ar putea sa gresesc la faza asta cu webmasterul afiliat la LiveJasmin in cazul in care ti-ai deschis contul master, asa cum banuiesc ca ai facut deja...? Daca ai facut-o deja, nu mai esti nou in sistemul lor si, prin urmare, nu mai poti fi invitat ..Sorry for misunderstanding...
www.sextalks.biz
SkarrSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde xostudio » Mar Mai 11, 2010 2:32 pm

Mda... cam s-au incurcat lucrurile.... Atunci cred ca totusi o sa fac in urmatorul fel :yawinkle: :) Pe contul meu master pun o fata care sami asigure aia 50 - 100 $ iar pe celelalte fete le refer la conutl meu master si stiu eu cum sa fac ca sa nu le dau parolele :tonqe: SI oricum nu-mi fac griji ca fetele ar putea sa schimbe contul de epassporte... prea complicat pt ele !

NU UITATI SISTEMUL E FACUT CA NOI SAL F**** :supz: iar Livejasmin nu e o exceptie si 35 % e prea putin lor le ramin prea multi bani si trebuesc luati :tonqe: :P
xostudio
Incepator
Incepator

Mesajde xostudio » Mar Mai 11, 2010 4:23 pm

DiamondSoul scrie:
xostudio scrie:Foarte bine asa mam si gandit :) DiamondSoul ziceai ca trebue sa ai incredere in modele daca le fac cont simplu ... pai daca ar fi ele asa de descurcarete sa-si schimbe contul de epassporte unde sa le vina banii atunci cred ca ar putea sa faca o intregistrare pe site de la 0 :) deci riscul este cam acelasi. Dar bine ca se pot gasi fete care si multumesc si cu un % mai mic :D

Poate nu am inteles eu bine dar tu vrei un cont master apoi iti trimiti singur invitatie ca sa iti mai faci inca unul? :rolleyes:
Daca este asa atunci nu ai cum pentru ca tu esti deja inregistrat cu contul X nu poti sa te referi singur si chiar daca ar fii posibil dar nu este citeste aici:

Retine faptul ca in cazul in care cineva recomandat de tine ca Performer va ajunge sa creeze un studio in schimb – unde va avea sansa sa recruteze alti performeri in studioul lui – vei incasa numai un comision de nivel I. din veniturile acumulate [b]din propriile lui sesiuni private.De asemenea vei incasa partea ta de nivel II. de la performerii lui.

Deci in concluzie tu chiar daca reusesti sa faci si al doilea cont master referit de tine (il faci pe numele unei rude sau persoane apropiate) o sa primesti 36% din privaturile celui care detine contul master si 18% apoi 12% etc. din privaturile fetelor. Citeste la detalii ale ofertei complete

Asa ca ori iti inregistrezi fetele toate pe contul tau master ori faci cum ti-am zis prima oara depinde de tine. ;)

DiamondSoul m-am gandit si am mai analizat si nu cred ca ceia ce spui tu e corect si am vorbit cu suportu online de pe LJ: admin: That is quite right please.
333studio: am i right?
333studio: and i will get 360 $?
333studio: that meens he will reciv 1000$ at the end of the period
333studio: if he has an master acount and he has 5 performers registreted and each performerm makes 200 $ in first period
admin: If the Person earns 100 USD in the first period for example, You will receive 36 USD after His income.
333studio: that means i will reciev 1800 $?
admin: You may check how much percentage You receive under 'referral programme'.
admin: You receive 36% of the earnings of the Person in the first 4 periods, for example.
333studio: how much in this case?
333studio: ok
admin: You earn certain percentage after the earnings of the referred Person.
333studio: in first 2 mounths?
333studio: how much do i get
333studio: that means he erns 5000 $
333studio: and if he would register 5 performers that will make 1000 $ per period
333studio: ok
admin: that You find under refer a Performer.
admin: Yes, You may send the link
333studio: can a refer a master acount?
333studio: i want to refer a freind of mine who wants to open astudio
333studio: i have a question
admin: Welcome, what can I do for You?
333studio: hello
Welcome to the Online Help Center!

Nustiu daca ei ar putea gresi? Si tu ai mai spus ca eu incasez 36 % de pe sesiunile de privat ale celui ce are cont master... din cite am vazut eu nu poti sta pe chat de pe cont master. daor fetele care sunt inregistrate la el. Si deci ceia ce am spus eu e corect :P
xostudio
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Mar Mai 11, 2010 5:10 pm

1. Nu te poti auto-recomanda (vezi cont afiliat si cont master, sau doua conturi de master care se recomanda unul pe celalalt)

2. Primesti 36% in prima perioada sau prima luna , nu mai sunt sigur , apoi comisionul scade luna de luna pana in luna a 12a cand nu mai castigi nimic pentru modelul adus (sau studioul) . Deci daca modelul face in prima luna 100 de dolari tu vei avea de la jasmin un bonus de 36 . Acesta nu va fi tot 36 peste 3 luni ci undeva la jumate sau chiar mai mic . Uitate pe scala lor acolo si vei afla mai sigur .

3. Prin urmare calcule tale ca de la 1000$ incasati de modelele tale ajungi la 1800 (nu stiu cum ai ajuns acolo ...) nu se aplica , nu e valabil .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde DiamondSoul » Mar Mai 11, 2010 10:04 pm

Nu este asa , tu primesti 36% de pe sesiunile de privat ale celui care are cont master si 18% din ale performerilor inregistrati pe acel cont master in prima luna etc.

admin :You earn certain percentage after the earnings of the referred Person.
admin: You may check how much percentage You receive under 'referral programme'.
admin: You receive 36% of the earnings of the Person in the first 4 periods, for example.

The person este detinatorul contului master si cand zice aici "admin: If the Person earns 100 USD in the first period for example, You will receive 36 USD after His income." nu se refera la cati bani face in contul master se refera la cati bani face el din propriile sesiuni private daca tu ai inceput sa ii dai adminului sume si toataluri ala so fii incurcat saracu la final.

Cum adica nu poti sa faci chat daca ai cont master ?
Eu am cont master si sunt inregistrata pe el si ca performer single si cuplu deci se poate. Citeste inca o data ce scrie aici ca nu este scris degeaba

Durata totala a programului de referinta este de 1 an, care este impartita in 24 de perioade, fiecare cu o durata de 2 saptamani. Fiecare luna este compusa din 2 perioade. Prima perioada dureaza de la 1 pana la 15 pe cand cea de a doua de la 16 la sfarsitul lunii in cauza.
Din momentul in care cineva recomandat de tine se inregistreaza la LiveJasmin vei primi un anumit procentaj din veniturile lui la sfarsitul fiecarei perioade. Acesta este Nivelul I. de procentaj.
Mai mult, vei incasa de asemenea un comision de la utilizatorii recomandati de cineva invitat de tine. Acesta este Nivelul II. de procentaj.
Retine faptul ca in cazul in care cineva recomandat de tine ca Performer va ajunge sa creeze un studio in schimb – unde va avea sansa sa recruteze alti performeri in studioul lui – vei incasa numai un comision de nivel I. din veniturile acumulate din propriile lui sesiuni private. De asemenea vei incasa partea ta de nivel II. de la performerii lui.
Retine faptul ca banii colectati prin programul de referinta sunt diferiti de banii castigati prin sesiuni private. Asta inseamna ca trebuie sa depasesti limita minima de plata cu tot cu sesiunile private. Bonusul de referinta este adaugat la total. Fractia din veniturile de refeinta mai mica de 0.001$ nu este creditata.

Eu zic ca am dreptate daca cineva de forum crede ca gresec va rog sa ma corectati. Tu acum faci cum crezi eu ti-am spus parerea mea. Bafta la banii si iti recomand sa mai rasfoiesti prin forum sa vezi cam ce atitudine sa adopti fata de modele, lumini, decor, limbaj un program care sa fie respectat etc. Concurenta e mare si nu este chiar asa usor sa castigi bani din videochat mai ales ca studiou ori gasesti fete care habar nu are ce inseamna limba engleza sau sa comunice ori o zi vine doua nu iar daca face de acasa e si mai grav ca atunci intra din joi in pasti sta 1 ora 2 se plictiseste si zice aaaa lasa ca intru maine ba fetele care se tin de treaba si vad ca le mege se gandesc sa se informeze mai bine si se hotaresc ca de ce sa nu lucreze ele pe cont propriu. Nu sete greu sa faci cont master sau cont epassporte avand in vedere ca eu mi le-am facut singura si nu doar pe jasmin (MFC, Imlive, Inoveo, Stremate, Webcams, Xlove etc) daca eu m-am descurcat crezi ca alte fete nu o pot face? Nu zic ca am stiut totul dar am citit pagini intregi pe forumuri despre alegerea celor mai bune siteuri , despre ce inseamna de fapt videochatul si am reusit. Eu sper sa reusesti si tu :P Sa ma tii la curent cu ce ai facut pana la urma OK ;)
DiamondSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde xostudio » Mar Mai 11, 2010 10:48 pm

Alexiss scrie:
3. Prin urmare calcule tale ca de la 1000$ incasati de modelele tale ajungi la 1800 (nu stiu cum ai ajuns acolo ...) nu se aplica , nu e valabil .

M-am referit la cazul in care contul master are 5 performeri care fac CATE 1000 de $, in total 5000 $ iar 36 % din 5000 = 1800 :eek:
xostudio
Incepator
Incepator

Următorul

Înapoi la Discutii generale