chriscams scrie:http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=10396 chiar va rog sa cititi legea copyright-ului v-am ajutat sa dati de ea in linkul de mai sus!
Art. 1. - (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau ºtiinþifice, precum ºi asupra oricãror asemenea opere de creaþie intelectualã, este recunoscut ºi garantat în condiþiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului ºi comportã atribute de ordin moral ºi patrimonial.
nu si-a insusit nimeni nici un drept asupra unei opere literare, artisitice sau stiintifice! va rog frumos sa aprofundati cu atare si sa veniti si cu niste scuze literare, domnule creator de opere literare, artistice sau stiintifice ca sincer sa fiu nici nu stiu unde sa va incadrez...
cu multa stima si respect.
Habar nu ai despre ce este vorba . Creaza-ti un site al tau si posteaza textele mele acolo si iti arat ce inseamna copyright .
Oricum , mai bine ai pune manutza sa faci niste texte decat sa le copii pe ale altora decat sa faci pe istetul . Crede-ma , nu te subestimez , oi fi bun in ceva ... dar aici ti-ai gresit partenerul , sunt cat zeci ca tine si o spun inca la modul modest.
Pana o sa ai valoarea necesara sa faci acest lucru o sa mai treaca 2 secole ... asta daca nu ne oprim in 2012n. Ce arati tu este altceva .
Iar in ceea ce privesc ironiile de doi lei , nu uita ca tu esti cel care isi face reclama pe aici ... pe munca mea ... nu invers , motiv pentru care inchid acest subiect si il mut la aberatii ...