Webcam models

Cont model Livejasmin

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Cont model Livejasmin

Mesajde chriscams » Mar Noi 10, 2009 2:10 am

Cod: Selectaţi tot
Textul a fost sters de catre admin din motive SEO (continut duplicat) .
chriscams
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Mar Noi 10, 2009 3:01 am

Asta e culmea tupeului ! Copiezi de pe acest site si uiti de natarau ce esti de unde copii si postezi tot aici !
De puturosi ca tine care nu sunt in stare de altceva decat un copy-paste e satula lumea !

Am sa aprofundez subiectul in caz ca mai gasesc postat pe undeva si sunt foarte serios in legatura cu chestiunile legale . Textele de pe acest site sunt protejate de legea copyright-ului . Joaca-te cu ea !

De aici ai copiat http://adultwebcamstars.com/videochatadult/?p=98
Alexiss
Administrator
Administrator

Domule admin suparat pe viata

Mesajde chriscams » Mar Noi 10, 2009 5:23 am

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck. ... ?idt=10396 chiar va rog sa cititi legea copyright-ului v-am ajutat sa dati de ea in linkul de mai sus!

Art. 1. - (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau ºtiinþifice, precum ºi asupra oricãror asemenea opere de creaþie intelectualã, este recunoscut ºi garantat în condiþiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului ºi comportã atribute de ordin moral ºi patrimonial.

nu si-a insusit nimeni nici un drept asupra unei opere literare, artisitice sau stiintifice! va rog frumos sa aprofundati cu atare si sa veniti si cu niste scuze literare, domnule creator de opere literare, artistice sau stiintifice ca sincer sa fiu nici nu stiu unde sa va incadrez...
cu multa stima si respect.
chriscams
AWStudent
AWStudent

Re: Domule admin suparat pe viata

Mesajde Alexiss » Mar Noi 10, 2009 6:47 am

chriscams scrie:http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=10396 chiar va rog sa cititi legea copyright-ului v-am ajutat sa dati de ea in linkul de mai sus!

Art. 1. - (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau ºtiinþifice, precum ºi asupra oricãror asemenea opere de creaþie intelectualã, este recunoscut ºi garantat în condiþiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului ºi comportã atribute de ordin moral ºi patrimonial.

nu si-a insusit nimeni nici un drept asupra unei opere literare, artisitice sau stiintifice! va rog frumos sa aprofundati cu atare si sa veniti si cu niste scuze literare, domnule creator de opere literare, artistice sau stiintifice ca sincer sa fiu nici nu stiu unde sa va incadrez...
cu multa stima si respect.

Habar nu ai despre ce este vorba . Creaza-ti un site al tau si posteaza textele mele acolo si iti arat ce inseamna copyright .
Oricum , mai bine ai pune manutza sa faci niste texte decat sa le copii pe ale altora decat sa faci pe istetul . Crede-ma , nu te subestimez , oi fi bun in ceva ... dar aici ti-ai gresit partenerul , sunt cat zeci ca tine si o spun inca la modul modest.
Pana o sa ai valoarea necesara sa faci acest lucru o sa mai treaca 2 secole ... asta daca nu ne oprim in 2012n. Ce arati tu este altceva .

Iar in ceea ce privesc ironiile de doi lei , nu uita ca tu esti cel care isi face reclama pe aici ... pe munca mea ... nu invers , motiv pentru care inchid acest subiect si il mut la aberatii ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Aberatii