Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de andreea11 » Dum Sep 25, 2011 11:41 pm
buna..vreau sa imi fac un cont pe xlove si am intampinat o problema, cand pun datele de pe card imi cere "SWIFT / BIC code *" aici stie cineva ce ar trebui sa scriu?multumesc
-
andreea11
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de blooangel » Vin Sep 30, 2011 9:52 am
ready_for_you29 scrie:In primul rand trebuie sa iti pui datele contului bancar , nu ale cardului, asta daca nu vrei sa iti faci cardul lor. Si in al doilea rand uite aici un link cu lista codurilor swift ale bancilor din Romania: http://ironmim.com/lista-coduri-swift-banci-romania/
Buna am si eu o intrebare, am observat ca atunci cand faci contul nu iti apare decat sa bagi datele tale de la card nici pomeneala de un card de al lor, stiti cumva care e chestia? poti schimba metoda dupa ce ti faci cont sau cum? de comisione sau altceva stiti? multumesc Bafta la $$$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de ready_for_you29 » Vin Sep 30, 2011 11:34 pm
Modalitatea de plata o alegi din contul de model: transfer bancar sau cardul lor. Singurul avantaj al cardului e ca ai acces imediat la banii facuti fata de transferul bancar care dureaza minim 2 zile lucratoare. In rest sunt piperati la comisioane: -1,49 euro incarcarea cardului -1,49 euro descarcarea cardului -25 euro te costa cardul daca nu ai minim 5 paymenturi in primul an -35 euro inlocuirea cardului -4 euro fiecare retragere de la bancomat Nu poti schimba PIN-ul! Cardul nu poate fi incarcat prin metode alternative sau de catre altcineva( primesti doar banii de la Xlove)!
-
ready_for_you29
- User activ

-
-
de blooangel » Sâm Oct 01, 2011 7:10 am
ouch that hurts multumesc pt raspuns Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de andreea11 » Dum Oct 02, 2011 12:41 pm
ready_for_you29 scrie:In primul rand trebuie sa iti pui datele contului bancar , nu ale cardului, asta daca nu vrei sa iti faci cardul lor. Si in al doilea rand uite aici un link cu lista codurilor swift ale bancilor din Romania: http://ironmim.com/lista-coduri-swift-banci-romania/
ms mult pt raspuns
-
andreea11
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale