aditza scrie:La mine a fost altfel valy.Eu mi-am atasat si un card cu cont in euro pentru ca aveam nevoie sa depun eu bani in contul de paypal...chestii de-a mele....Da..in cazul in care sa vrei sa atasezi un card de epass e o balarie insa nu e posibil asa ceva deoarece cardurile de epass personal nu au acest feature deblocat.
Succes!
Poti sa-ti faci si in yeni japonezi sau ruble ca nu poti sa alimentezi contul de paypal datorita restrictiilor pe care le are romania. Daca sustii ca tu ai alimentat un cont paypal nu te cred sub nici o forma....sau poate vrei sa spui ca in momentul in care cumperi cu paypal atunci paypal iti retrage automat atatia bani cat are nevoie sa faci tu plata fara sa alimentezi contul de paypal care este cu totul altceva.
-A alimenta contul de paypal presupune alimentarea contului chiar daca nu faci vre-o tranzactie cu acesta, pur si simplu ai bani pe paypal pe care il alimentezi cu cardul in vederea unor achizitii viitoare ( din Romania nu este posibil asa ceva indiferent de card sau de valuta).
-In schimb poti folosi paypal pentru a face cumparaturi pe internet fara a avea nici un cent in cont, paypal iti va retrage automat de pe cardul atasat la cont exact suma de care ai tu nevoie pentru efectuarea tranzactiei ( cu conditia sa ai bani in contul tau curent din romania la care este atasat cardul ).
-Singura metoda prin care poti alimenta contul de paypal este sa primesti plati ( din vanzari, donatii etc.)
Ca sa mearga cardul cu paypal trebuie sa fie deblocat/autorizat de banca ta pt plati pe internet si inca ceva....este recomandat visa electron, am auzit de ceva probleme cu retragerea de bani de pe contul de paypal pe mastercard.