Webcam models

cont paypal

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

cont paypal

Mesajde maryna » Mie Iul 28, 2010 6:32 pm

buna tuturor
cine ma poate auta si pe mione
spunetimi va rog daca imi fac cont paypal si bag epassporteul cont in care sa imi intre banii merge? sau trebuie sa fie neaparat un alt cont bancar in euro si dolari? ca nu inteleg.. multumes
maryna
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: cont paypal

Mesajde Utilizator sters » Mie Iul 28, 2010 7:09 pm

Iti poti crea un cont de paypal la care atasezi un card(plasticul) visa,mastercard sau maestro cu cont in lei,euro sau dolari.ce doresti...Daca nu ai inteles,revin-o cu mai multe detalii despre ce doresti sa faci mai exact!

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde maryna » Mie Iul 28, 2010 7:36 pm

vroiam sa stiu daca pot folosi cardul meu epassporte pentru asta
sau imi trebuie un alt cont bancar..stiu ca trebuie sa daudateleunui card dar nu stiu daca poate fi epassporte acesta.. mersi mult pentru ajutor
maryna
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mie Iul 28, 2010 7:42 pm

Nu.Plasticul(card-ul fizic) nu il poti atasa la contul de paypal.Ai nevoie de un cont de la noi atasat la un card visa,maestro sau master card.Ca sa atasezi cardul la contul de paypal vei avea nevoie de numerele de pe card....iti explica cand vei face contul de paypal.
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Mie Iul 28, 2010 7:43 pm

P.S am uitat sa specific la inceput :smt003 cardul de epass nu il poti atasa :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde valy » Mie Iul 28, 2010 11:22 pm

Teoretic ar putea merge sa atasezi cardul virtual, cel pe care l-ai primit in mesaje in contul de epassporte insa am dubii... Oricum ceea ce vrei tu sa faci este o "balarie", fara sens si fara scop.
valy
User activ
User activ

Mesajde grigoryev » Joi Iul 29, 2010 12:15 am

cardu de la epassporte nul poti atasa la un cont paypal ca sa atasezi un card la paypal ai nevoie de la banca de patru cifre ca sa poti activa cardu pe paypal

deci trebuie sa mergi la banca si sa le ceri cele 4 cifre
grigoryev
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 29, 2010 1:08 am

grigoryev scrie:cardu de la epassporte nul poti atasa la un cont paypal ca sa atasezi un card la paypal ai nevoie de la banca de patru cifre ca sa poti activa cardu pe paypal

Acele cifre le ai pe card grigoryev.Ai nevoie doar ca banca sa-ti deblocheze acest feature ca sa poti atasa acel security code si card number-ul la contul de paypal. :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 29, 2010 1:12 am

valy scrie:Teoretic ar putea merge sa atasezi cardul virtual, cel pe care l-ai primit in mesaje in contul de epassporte insa am dubii... Oricum ceea ce vrei tu sa faci este o "balarie", fara sens si fara scop.

Nu e o balarie @valy...depinde pentru ce are nevoie.Si eu mi-am atasat un card visa cu cont in euro la paypal ca sa pot efectua niste tranzactii pe care nu le puteam face altfel.Adica le puteam face si altfel dar era mai complicat si mai dezavantajos.Acum depinde....

Succes acolo! :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde valy » Joi Iul 29, 2010 12:07 pm

Corect. Si eu am atasat un card in lei la contul de paypal (nu trebuie sa fie in euro neaparat).Acelasi card il am atsat si la contul de epassporte pe langa cel trimis de ei ca metoda de backup.
Zic ca teoretic s-ar putea sa mearga pt ca si la epassoprte ai extras de cont unde poti vedea codul acela PayPalXXXX. Dar de ce as atasa un card epassporte la contul de paypal cand pot foarte simplu sa atasez un card normal cu cont in lei si sa retrag banii mai ieftin? De aceea zic ca este o balarie fara sens, fara rost si fara ratiune.
valy
User activ
User activ

Mesajde valy » Joi Iul 29, 2010 12:18 pm

aditza scrie:
grigoryev scrie:cardu de la epassporte nul poti atasa la un cont paypal ca sa atasezi un card la paypal ai nevoie de la banca de patru cifre ca sa poti activa cardu pe paypal

Acele cifre le ai pe card grigoryev.Ai nevoie doar ca banca sa-ti deblocheze acest feature ca sa poti atasa acel security code si card number-ul la contul de paypal. :yawinkle:

Acele cifre ti le trimite paypal pe extras cand iti retrage automat 1.5 euro din cont din momentul in care ai atsat cardul...Apoi te duci la banca, sau suni ca sa obtii codul din 4 cifre.
valy
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 29, 2010 12:35 pm

La mine a fost altfel valy.Eu mi-am atasat si un card cu cont in euro pentru ca aveam nevoie sa depun eu bani in contul de paypal...chestii de-a mele....Da..in cazul in care sa vrei sa atasezi un card de epass e o balarie insa nu e posibil asa ceva deoarece cardurile de epass personal nu au acest feature deblocat.

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde valy » Joi Iul 29, 2010 6:52 pm

aditza scrie:La mine a fost altfel valy.Eu mi-am atasat si un card cu cont in euro pentru ca aveam nevoie sa depun eu bani in contul de paypal...chestii de-a mele....Da..in cazul in care sa vrei sa atasezi un card de epass e o balarie insa nu e posibil asa ceva deoarece cardurile de epass personal nu au acest feature deblocat.

Succes!

Poti sa-ti faci si in yeni japonezi sau ruble ca nu poti sa alimentezi contul de paypal datorita restrictiilor pe care le are romania. Daca sustii ca tu ai alimentat un cont paypal nu te cred sub nici o forma....sau poate vrei sa spui ca in momentul in care cumperi cu paypal atunci paypal iti retrage automat atatia bani cat are nevoie sa faci tu plata fara sa alimentezi contul de paypal care este cu totul altceva.
-A alimenta contul de paypal presupune alimentarea contului chiar daca nu faci vre-o tranzactie cu acesta, pur si simplu ai bani pe paypal pe care il alimentezi cu cardul in vederea unor achizitii viitoare ( din Romania nu este posibil asa ceva indiferent de card sau de valuta).
-In schimb poti folosi paypal pentru a face cumparaturi pe internet fara a avea nici un cent in cont, paypal iti va retrage automat de pe cardul atasat la cont exact suma de care ai tu nevoie pentru efectuarea tranzactiei ( cu conditia sa ai bani in contul tau curent din romania la care este atasat cardul ).
-Singura metoda prin care poti alimenta contul de paypal este sa primesti plati ( din vanzari, donatii etc.)

Ca sa mearga cardul cu paypal trebuie sa fie deblocat/autorizat de banca ta pt plati pe internet si inca ceva....este recomandat visa electron, am auzit de ceva probleme cu retragerea de bani de pe contul de paypal pe mastercard.
valy
User activ
User activ

Mesajde valy » Joi Iul 29, 2010 6:56 pm

Despre epass atasat la paypal am spus ca "teoretic" s-ar putea (ala virtual nu ala de plastic) dar chiar si asa nu-i vad rostul.
valy
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 29, 2010 7:05 pm

Da.asa e cum zici...nu m-am exprimat eu corect...imi cer scuze!Nu am alimentat contul in sine ci m-am folosit de conturile mele pentru a efectua plati prin contul de paypal.Si,DA.Dupa cum am zis si eu mai sus...banca trebuie sa-ti deblocheze feature-ul pentru a putea efectua plati online.

Bafta acolo! :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Următorul

Înapoi la Discutii generale