Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Under10 » Vin Ian 28, 2011 3:27 am
@NCG fix de 2 lei esti :) .. scuze ca sunt asa obraznic :) Reciteste ce ai scris de la inceput . Spui ca nu poti lucra mai mult de 4 ore dar intreabai cum sa lucrezi si la studio si acasa ? Iar pe final o dai la intors  ... pai nici pe un forum nu poti spune de la inceput adevarul si realitatea ? ... nici aici nu ai curaj ? Daca spuneai de la inceput cum sta treaba poate se schimba situatia dar tu ai adus vb cum ti-au convenit asa ca nu mai ne zice noua ca vb aiurea cand tu esti aiurea cu totul 
-

Under10
- Profesionist

-
-

Publicitate AWStars
-
de NCG » Vin Ian 28, 2011 6:06 pm
Ei bine,nu te scuz deloc..in primul rand nu trebuie sa dau explicatii nimanui..nu trebuie sa spun lumii intregi in detaliu cum imi organizez timpul,am pus doar o intrebare,ce naiba trebuie sa sariti asa?...asta arata cat profesionalism este pe forumul asta..daca nu va uitati in curtea vecinului nu va simtiti bine  In al doilea rand ma bucur ca valorez macar 2 lei,in comparatie cu tine care valorezi fix cat un 0 barat:).Si asta pentru ca in loc de sfaturi primesc jigniri..stii?nu sunt nici la cronica carcotasilor si nici la spovedanie..aveam dreptul la un raspuns,ca d'aia urmaresc mereu forumul,dar banuiesc ca te crezi destept si ai impresia ca ii poti jigni pe ceilalti doar pentru ca ai un rang mai mare pe forum,nu?...Imi inchipui cum esti in viata reala...m-au deranjat mult comentariile tale..si ale altora care nu se simt bine daca nu fac pe "cunoscatorii"... Multumesc celorlalti care mi-au oferit un raspuns concret si nu i-a interesat daca lucrez eu 4 ore si pt studio si pt mine  .. PA PA
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de ionut_ro » Vin Ian 28, 2011 6:55 pm
NCG scrie:aveam dreptul la un raspuns
Si ma rog cine iti ofera tie dreptul asta??? Nu cumva suntem obligati sa va raspundem? De unde le invatati pe toate? Nu cumva de la noi? Aia care ne batem capul toata ziua... Ar trebui sa multumesti si sa lasi capul jos ca suntem aici sa ajutam si altii... retine nu e un drept... e un privilegiu pe care il ai pe forum... Iar noi va satisfacem aceste privilegii... nu suntem obligati sa o facem. Succes!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de NCG » Vin Ian 28, 2011 7:37 pm
Da Ionut_ro observ ca va bateti capul toata ziua: cu crearea scandalului..poate ca nu m-am exprimat corect si poate ca tu esti prea batut in freza ca sa pricepi ce am vrut sa spun..oricum,pentru ce sa las capul jos?!?!?! nu vrei sa-ti pup si mana?..asta e inca o dovada a egoismului si superioritatii de care dati dovada voi astia cunoscatorii lu' peste..nu inteleg de ce trebuie sa fiti asa retarzi mintal incat sa nu puteti raspunde la o simpla intrebare si macar sa o faceti cu bun simt.Cautati numai cearta si va credeti destepti..pot sa stiu de ce te-ai mai obosit sa scrii?..ce vrei sa arati cu asta?pe mine ma doare undeva de afirmatiile tale..atat timp cat eu sunt sigura ca sunt cu mult peste tine..cel putin eu caut sa fiu politicoasa in continuare..si nu stiu care din noi doi lasa capul in jos daca ne-am vedea fata in fata..eu,care am cerut un sfat sau tu care ai rasouns ironic? Nu ti-a cerut nimeni sa iti arati superioritatea..si nu asa se conduce un forum domnule 
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de ionut_ro » Vin Ian 28, 2011 8:38 pm
te rog frumos fara sa ma jignesti... ok? nu ti-am vorbit urat... nu te-am facut retard... nu te-am facut "batuta in freza"... ok?
cat despre ceea ce am vrut sa arat eu e ca in ultimul ati aparut ca "puricii"... va crede-ti buricul pamantului si aveti impresia ca vi se cuvin anumite lucruri... (o spun la plural ca sunt mai multi, dar nu toti se incadreaza)
noi aia care suntem de ceva ani in domeniu nu venim si raspundem aici ca am avea vreo obligatie... o facem pentru ca putem prin asta ajuta si pe altii...
dar apar unii ca tine... care nu au pic de respect fata de ei insise, ce sa mai zic fata de altii...
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Alexiss » Vin Ian 28, 2011 9:00 pm
Unii nu merita ajutati . PUNCT !
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de liviu202 » Vin Ian 28, 2011 9:02 pm
Eu credeam ca patronii de studio sunt obisnuiti cu tipul acesta de fete. Nu stiu de ce ii acordati atata atentie. Am incredere in voi! NCG scrie:aveam dreptul la un raspuns
LOL
-
liviu202
- Cunoscator

-
de NCG » Vin Ian 28, 2011 9:18 pm
Bine poate ca m-am enervat cam tare pe chestia asta ,dar m-a suparat faptul ca v-ati luat de mine aiurea..imi cer scuze ca am vorbit urat fata de toti,nu am vrut sa se ajunga la asta...Si nu cred ca am spus undeva ca lucrez de la studio..lucrez de acasa.am vrut doar sa stiu daca pot sa imi fac un cont al meu paralel cu cel de la studio,nu am vrut sa supar sau sa jignesc pe cineva,dar mi s-a parut ca am fost tratata cam de sus..in fine..Ionut stai linistit ca voi lucra in domeniu doar pana la toamna,nu am de gand sa fac o cariera din asta,nu vreau sa iau fata altor modele (momentan sunt la liceu si nu imi pot permite alta slujba mai lejera care sa imi permita sa invat pentru bac),am alte prioritati in viata,dar nevoia te invata sa faci si alte lucruri care nu te-ai fi vazut facandu-le pana acum...oriucum,va fi un purice in minus peste cateva luni. Imi cer scuze inca odata pentru ca m-am purtat..cum m-am purtat.si pe viitor fiti mai intelegatori cu incepatorii pentru ca nu veti rezolva nimic daca ii tratati asa... O seara buna in continuare,la revedere.
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de ionut_ro » Vin Ian 28, 2011 9:59 pm
Sa iti spun ceva... nu e vorba de cat timp faci videochat... ci cum faci asta... nu e vorba ca vii sa iei fata unor modele... m-as bucura chiar in putinul timp pe care tu zici ca o sa il petreci in domeniu sa iei fata, sa zicem asa, multor modele... dar fa-o cu demnitate, fara sa arunci vorbe murdare in stanga si in dreapta. Suntem o comunitate care si asa suntem vazuta destul de prost in Romania de foarte multa lume... daca si intre noi exista idee preconcepute de genul... Succes!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Under10 » Sâm Ian 29, 2011 2:26 am
ionut_ro scrie:Sa iti spun ceva... nu e vorba de cat timp faci videochat... ci cum faci asta... nu e vorba ca vii sa iei fata unor modele... m-as bucura chiar in putinul timp pe care tu zici ca o sa il petreci in domeniu sa iei fata, sa zicem asa, multor modele... dar fa-o cu demnitate, fara sa arunci vorbe murdare in stanga si in dreapta. Suntem o comunitate care si asa suntem vazuta destul de prost in Romania de foarte multa lume... daca si intre noi exista idee preconcepute de genul... Succes!!! 
Scuze ptr off topic dar subscriu celor spuse mai sus ! Ionut nota 10+ Bafta
-

Under10
- Profesionist

-
Înapoi la Discutii generale