Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de NCG » Mie Ian 26, 2011 8:28 pm
Buna,am si eu o intrebare la care nu prea gasesc raspuns,desi banuiesc cam care este.In fine,intrebarea este urmatoarea: eu lucrez pentru un studio,dar as vrea sa imi fac si eu propriul meu cont de model.As vrea sa stiu daca este posibil sa am contul meu propriu si sa si lucrez pentru studio in acelasi timp,pe anumite siteuri si daca exista posibilitatea ca studioul sa fie informat de catre adminii siteului respectiv ca mi-am facut propriul meu cont.Va multumesc.
-

NCG
- Cunoscator

-
-

Publicitate AWStars
-
de Romantika » Mie Ian 26, 2011 8:57 pm
NCG scrie:Buna,am si eu o intrebare la care nu prea gasesc raspuns,desi banuiesc cam care este.In fine,intrebarea este urmatoarea: eu lucrez pentru un studio,dar as vrea sa imi fac si eu propriul meu cont de model.As vrea sa stiu daca este posibil sa am contul meu propriu si sa si lucrez pentru studio in acelasi timp,pe anumite siteuri si daca exista posibilitatea ca studioul sa fie informat de catre adminii siteului respectiv ca mi-am facut propriul meu cont.Va multumesc.
Acest lucru nu prea este posibil, pentru ca datele tale personale nu pot aparea si la studio si ca model independent. Parerea mea e ca trebuie sa te decizi in care parte vrei sa ramai, daca vrei sa incerci pe cont propriu, atunci sfatul meu este sa renunti la studio. Majoritatea site-urilor, atunci cand vei dorii sa iti faci cont te vor informa ca ai deja un cont la Studio si te vor sfatuii sa iei legatura cu acestia, dar daca intrerupi activitatea la studio, iar acestia la randul lor iti anuleaza toate conturile pe care ai lucrat, atunci esti libera sa o iei de la capat ca model independent. si..DA studioul va fi informat de ceilalti admini ca doresti sa iti mai faci un cont la ei pe site. Sper sa iti fie de ajutor. Bafta.
Living on the edge!
-
Romantika
- AWStudent

-
-
de NCG » Mie Ian 26, 2011 9:07 pm
Mersi mult de tot pentru raspuns..ma asteptam la asta,dar vroiam un sfat..mersi frumos.
Off topic!
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de adrianviorel21 » Joi Ian 27, 2011 12:10 am
De aceiasi parere cu Briliant . De ce sa lucrezi pt. studio cand poti sa lucrezi de acasa cand vrea p.... ta si nu nu mai faci 50% cu studio , ci tot ceea ce realizezi iti vine tie , este simplu ... daca vrei sa te ajut contact me
-
adrianviorel21
- Incepator

-
-
de Under10 » Joi Ian 27, 2011 12:17 am
Deacord cu tine Briliant$ dar majoritatea modelelor care pleaca de la studio vor sa lucreze pe sitele pe care au lucrat la studio , de ce ? .. pai la studio sau chinuit niste prosti sa le invete cum functioneaza respectivul site dupa care modelul crede ca putea si el sa faca la fel ..... Nu am nimic cu modelul care pleaca de la studio si incearca de acasa dar sa se duca pe alte site , sa stea fiecare si sa studieze sitele in parte , sa piarda timp , nervi si bani .... dar suntem romani si vrem totul deagata .....
-

Under10
- Profesionist

-
de Under10 » Joi Ian 27, 2011 12:18 am
adrianviorel21 scrie:De aceiasi parere cu Briliant . De ce sa lucrezi pt. studio cand poti sa lucrezi de acasa cand vrea p.... ta si nu nu mai faci 50% cu studio , ci tot ceea ce realizezi iti vine tie , este simplu ... daca vrei sa te ajut contact me
Uite exemplu de om cu creieru in p.....
-

Under10
- Profesionist

-
de adrianviorel21 » Joi Ian 27, 2011 12:33 am
Uite exemplu de om cu creieru in p.....[/quote] pai da !!! :D 
-
adrianviorel21
- Incepator

-
-
de Michelle » Joi Ian 27, 2011 3:33 am
Da - iti poti face propiile tale conturi de model dar pt asta iti trebuie imprimanta cu scaner, comp si web banuiesc ca ai acasa. Studioul nu va fi informat de catre adminii siteului ca ti-ai deschis tu alt cont dar daca vrei sa lucrezi din studio pe conturile tale personale in acelasi timp in care lucrezi si pe conturile de studio sa stii ca e foarte riscant. Mai mult ca sigur or sa te prinda, mai ales daca computerele din studio au instalate programe de supraveghere. Sau daca cineva din studio se uita pe siteul pe care ti-ai facut tu cont personal si te vede. Trebuie sa ai mare grija. Decat sa stai cu frica, mai bine te hotarasti - studio sau acasa.
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de Moscraciun » Joi Ian 27, 2011 11:37 am
Indraznesc sa-mi exprim si eu umila mea parere.La o chestie sunt de acord cu ceilalti...ori de acasa ori de la studio,dar sa cantaresti bine situatia inainte sa faci decizia.Iar in legatura cu informatul patronului,eu zic sa te informezi TU un pic inainte, de situatii similare precedente si eventual de tipul de caracter al patronului.Cei ce au dat indemnari de a trata problema onest fata de angajator sunt si ei la randul lor tot angajatori.Io zic dupa ce te-ai orientat bine la situatia in care te afli si la oamenii care te conduc ,abia atunci sa iei decizia daca pleci cum te-ai vazut cu banul in mana sau iei calea diplomatica si anunti inainte.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de NCG » Joi Ian 27, 2011 9:20 pm
OK..sa va lamuresc..in primul rand,eu niciodata nu am lucrat de la studio..am lucrat numai de acasa...nu am suferit niciodata sa ma prezint fix la ora cutare la munca chiar daca aveam chef sau nu ,sau chiar daca aveam probleme sau nu.am avut si am multe prietene care lucreaza in domeniu si de la ele am invatat cum sa lucrez pe site-uri si tot ce trbeuie sa fac ca sa ma pot descurca de acasa.Va multumesc pentru sfaturi mult de tot si alta data intrebati inainte sa va dati cu parerea aiurea.Eu pur si simplu am pus o amarata de intrebare! nu am vrut sa dau in cap nimanui...
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de NCG » Joi Ian 27, 2011 9:38 pm
Si sa va mai explic de ce vreau sa fac asa(asta ca sa nu mai comentati aiurea): in primul rand,mie de regula imi ies cam 1000-1200 RON pe perioada.Eu ma multumesc cu 2000 de lei pe luna,imi ajung de chirie,de meditatii si ce mai am eu nevoie.Si nici mai mult nu vreau sa fac pentru ca nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi (de aia nu pot lucra de la studio).Dar problema e,ca mereu cand ma duc sa imi iau banii, mi se spune ca am facut putin,ca alte modele fac si 1000$,etc..asta ma deranjeaza mult de tot...nu mi se pare corect sa mi se sara in cap pe chestia asta.De bine,de rau,le aduc totusi un profit...la inceput au fost draguti,incurajari multe,etc..si acum sunt ok,dar ma scot din minti cand imi zic de la obraz ca fac putin.Daca eu ma multumesc cu atat nu inteleg care e problema lor.Le-am zis ca nu pot sta mai mult de 4 ore pe zi ca am scoala si nu o las pentru altceva,dar puteam foarte bine sa ii zic asta unei clante.De asta vreau sa plec.si punct.si nu va mai certati aiurea.va pup!
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de gogalina » Joi Ian 27, 2011 9:51 pm
Nimeni nu te poate obliga sa ramai la studio, e alegerea ta, e ca la orice job. Nu-ti place ceva, le explici situatia,demisionezi si asta este. Iar siteuri sunt destule unde iti poti face conturi.
-
gogalina
- User Avansat

-
Înapoi la Discutii generale