Webcam models

Cont studio XLove

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cont studio XLove

Mesajde slim » Joi Apr 14, 2011 6:57 pm

Salut, incerc acum sa fac un cont de studio pe xlove si imi cere

Company Registration Number *
Company VAT *

Astea chiar trebuie sa fie pe bune? datele firmei mele sau sa le pun la misto ? Pentru ce au nevoie de CUI ?

si Vat la ce se refera ?
slim
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Cont studio XLove

Mesajde theselby » Sâm Apr 16, 2011 11:34 am

VAT = CIF-ul companiei tale ... vor analiza daca e EU or not ... daca esti platitor de TVA or not, etc

POi logic ca au nevoie de datele reale, nu crezi?
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Sâm Apr 16, 2011 3:24 pm

Dap... probelama este ca nu vreau sa imi dau datele firmei, sa nu mai spun ca domeniul de activitate nu are legatura cu videochatul, alta solutie nu exista ? E primul site care imi cere datele firmei ... :butthead:
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde Moscraciun » Dum Apr 17, 2011 1:22 pm

Nu ai nevoie neaparat de date reale,poti sa bagi un vat la plesneala si dupa aia sa le dai mail sa le spui ca nu ai firma.Si nici nu esti obligat sa ai firma ca sa ai studio.Spor.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde gogalina » Dum Apr 17, 2011 3:20 pm

nu mi se pare corect ceea ce faci> E ca si cum eu, model independent, ma justific in fata lor corect si legal, iar tu nu... asa ar putea si gica de la pocreaca sa-si faca studio si chiar si eu. Nu vrei sa-ti dai datele firmei nu-ti mai fa cont de studio pe siteul respectiv. Punct. Asa cum modele trebuie sa respecte regulamentul siteului, acest lucru se aplica sin cazul studiorilor.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde slim » Dum Apr 17, 2011 7:30 pm

Ms de informatie : MosCraciun

In viata nu totul este corect, spre dezamagirea ta am aplicat pt contul de studio : gogalina
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde gogalina » Dum Apr 17, 2011 7:36 pm

nu am nici o dezamagire si iti urez succes slim, ceea ce ma enerveaza pe mine e alt lucru: faptul ca patronii de studio se plang de modele ca sunt incorecte, ca le ameninta ca nu mai pot lucra dupa ce plec de la studio(total fals) si alte mizeiri de asta, insa oare ei sunt corecti( in privinta platii modelelor, a legalitatii lor sau a non fraudelor)?? Noi pe cine sa luam acum ca un exemplu daca pana si unele studiouri functioneaza incorect. Dovada 'corectitudinii" esti TU :smt003 Nu am nimic cu tine, te-;am luat doar ca pe un exemplu.
multa bafta
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde gogalina » Dum Apr 17, 2011 7:38 pm

ah si bien ca am aflat, asta insemana ca pot sa-mi deschid si eu studio, ce puii mei( vorba cuiva)LOL :smt003
De fapt, haideti sa ne deschidem toti studiouri :shock:
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde sunflower » Lun Apr 18, 2011 11:10 pm

Mda slim... noi am inteles ca tu de fapt nu ai firma asa ca nu te mai ascunde dupa scobitoare, ca sa nu spun deget.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde slim » Vin Apr 22, 2011 8:15 pm

Am firma de 1 an de zile, insa problema mea este ca nu vreau sa platesc impozit in tara, incerc sa evit fiscul, firma nu o folosesc pentru videochat, are alt obiect de activitate. Asta daca te intereseaza daca am firma sau nu... Problema mea era, de ce cere xlove-u datele firmei... cu ce ii ajuta? Nu era mai simplu sa faca ca la celelate site-uri...
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde alexcs » Dum Apr 24, 2011 8:08 pm

Ma da esti chiar nesimtit? Oamenii aici incearca sa se ajute intre ei, nu inteleg ce te bagi tu intre noi aici. Ai pus o intrebare, ti s-a raspuns si tot tu esti ala care forteaza nota.

Daca vrei sa pacalesti sistemul, ia si citeste zeci de pagini de forumuri si invata cum sa fraudezi nu lua mura in gura de la unii dintre noi si apoi mai esti si tare in gura. Nu pot sa sufar genul tau de figurant plictisit. Ai si tu 4 clase macar?

Daca nu ai creier, nimeni nu te poate ajuta. Ori dai bani sa cumperi informatia, ori pui mana si invetim asa cum am facut si eu si altii. Nu e greu, pune pe hartie si la un moment dat se leaga.

Toti vreti videochat, va bateti joc de fete, se creaza o teama de aceasta meserie, site-urile vad ca suntem neseriosi si se duce naibii totul. LA munca!
alexcs
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale