Webcam models

contract xlove

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

contract xlove

Mesajde goofy » Mar Aug 17, 2010 11:17 am

Buna am si eu o problema-sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva.Acum cateva zile mi-am facut cont pe xlove-mai am de printat/semnat si scanat contractul.Problema este urmatoara:eu am alvat pe desktop contractul pt ca cine mi-a instalat ultima data windows-ul pe lap nu i-a facut partitia la D nu stiu de ce nu a mers(a spus respectivul) drept urmare nu am putut salva in D nimic.Pt ca nu exista D-ul.Problema este ca acum nu stiu de ce dar windows-ul mi-a dat o eroare/imi cere o key/am tastat key-ul respectiv si tot nu merge.Cred ca trebuie instalat iar windows-ul.In alta ordine de idei...cum fac si eu rost de contractul de pe xlove iar pt. a-l printa/semna/scana ca sa il pot trimite iar la ei sa imi dea drumul la cont?multumesc anticipat pt cine imi poate da un sfat.
goofy
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: contract xlove

Mesajde teroristu199 » Mar Aug 17, 2010 1:08 pm

Licenta windows trial expirata..
Cine ti l-a instalat de prima data e un BOU ,nu ti-a creat partitii..
Solutia:te duci la bilblioteci(torenti) descarci un windows cu crac si cand il instalezi ai in vedere/ii comunici instalatorului ca vrei sa-ti partitioneze hardu(sa ai si tu C,D,E whatever).
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Mar Aug 17, 2010 3:04 pm

Mmmmm goofy :smt016

Mergi frumusel aici si urmeaza toate instructiunile! Vei fi contactata prin mail :yawinkle: Sa ai rabdare cu ei ca poate dura si 3 zile pana vei primi un mail....in rest e totul ok.Daca mai ai nelamuriri....push the reply button :smt016

Succes acolo la pitici :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde goofy » Mar Aug 17, 2010 3:23 pm

Multumesc frumos pt raspunsuri.O sa caut pe altcineva sa imi instaleze windows-ul iar.
goofy
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 18, 2010 5:01 pm

Daca doresti sa nu pierzi fisiere importante,instaleaza windows-ul in alta partitie si lasa-l si pe cel vechi,intri si salvezi ce mai ai nevoie iar apoi il instalezi in "C" :yawinkle: Sunt mai multe variante prin care poti recupera fisierele.

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale