Buna am si eu o problema-sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva.Acum cateva zile mi-am facut cont pe xlove-mai am de printat/semnat si scanat contractul.Problema este urmatoara:eu am alvat pe desktop contractul pt ca cine mi-a instalat ultima data windows-ul pe lap nu i-a facut partitia la D nu stiu de ce nu a mers(a spus respectivul) drept urmare nu am putut salva in D nimic.Pt ca nu exista D-ul.Problema este ca acum nu stiu de ce dar windows-ul mi-a dat o eroare/imi cere o key/am tastat key-ul respectiv si tot nu merge.Cred ca trebuie instalat iar windows-ul.In alta ordine de idei...cum fac si eu rost de contractul de pe xlove iar pt. a-l printa/semna/scana ca sa il pot trimite iar la ei sa imi dea drumul la cont?multumesc anticipat pt cine imi poate da un sfat.
Licenta windows trial expirata.. Cine ti l-a instalat de prima data e un BOU ,nu ti-a creat partitii.. Solutia:te duci la bilblioteci(torenti) descarci un windows cu crac si cand il instalezi ai in vedere/ii comunici instalatorului ca vrei sa-ti partitioneze hardu(sa ai si tu C,D,E whatever).
Mergi frumusel aici si urmeaza toate instructiunile! Vei fi contactata prin mail Sa ai rabdare cu ei ca poate dura si 3 zile pana vei primi un mail....in rest e totul ok.Daca mai ai nelamuriri....push the reply button
Daca doresti sa nu pierzi fisiere importante,instaleaza windows-ul in alta partitie si lasa-l si pe cel vechi,intri si salvezi ce mai ai nevoie iar apoi il instalezi in "C" Sunt mai multe variante prin care poti recupera fisierele.
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .