Webcam models

creare cont adultwork

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

creare cont adultwork

Mesajde Lovely » Vin Feb 25, 2011 12:14 am

Ma poate ajuta cineva cu cateva detalii despre adultwork? Nu am lucrat pana acum pe el si nici nu stiu mare lucru dar ma tenteaza sa mi creez un cont la cuplu. Se fac bani la cuplu? De asemenea cine imi poate da mai multe detalii despre crearea unui cont?

Multumesc celor care imi vor raspunde. O seara buna!
Lovely
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: creare cont adultwork

Mesajde pupuk » Vin Feb 25, 2011 7:51 pm

buna, cred k cel mai amre ajutor despre cum sa deschizi un contpe aproape orice site il gasesti aici pe forum..incearca sa cauti topicurile cu deschidere conturi si gasesti aici toate informatiile necesare.Parerea mea...mai bn citesti pe aici decat sa te treazesti cu vreun "binevoitor" dornic sa te ajute contracost. Eu tot de pe forum am invatat despre conturi.
Si eu te sfatuiesc la single, la cuplu e munk f multa si banii vin mai greu.Se fac bani mai multi single, sper sa nu deranjeze parerea mea. Bafta multa
pupuk
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Vin Feb 25, 2011 8:00 pm

daca cautati atent gasesti...
cred ca e 2-a sau a 3-a oara cand dau copy-paste la asta :

intri frumos pe adultwork.com si dai continue...
pasul 1: in dreapta ai New User - acolo bagi datele noului cont.. nickname, parola, adresa de mail... si ce mai cer ei acolo..
pasul 2 : cand te inregistrezi poti alege intre Seeking si Offering. tu alegi offering apoi bifezi Webcam Work.
pasul 3 : te duci la Edit Profile si iti faci putin profilul.. pt inceput
pasul 4: ii trimiti mail lu nenea boss (boss@sweetkicklimited.com) in care ii cer frumos sa te ajute cu aprobarea contului... semnezi contractul trimis de el... te mai bagi odata la editat profilul (sa fie gata de lucru)...

daca urmezi pasii de mai sus atent nu ai cum sa nu reusesti
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Lovely » Vin Feb 25, 2011 8:37 pm

Multumesc pentru raspuns!
Lovely
User activ
User activ

Mesajde alekz » Sâm Mar 05, 2011 1:13 am

adultul prin ce trm banii? Am inteles k nu lucreaza cu Payoneer :( ... Dak e prin transfer bancar, cum se procedeaza? K nu am mai lucrat prin transf.
Multumesc :P ;)
alekz
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Sâm Mar 05, 2011 11:24 am

AW plateste prin Payoneer
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Estrella » Dum Iul 17, 2011 12:08 am

Atunci cand iti faci profilul pe Adultwork, iti cere niste date personale, inclusiv locatia: tara, orasul. Datele astea raman confidentiale sau ti le arata la profil? Nu imi dau seama deocamdata cum merge site-ul asta.
Estrella
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale