Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Dany1 » Vin Oct 22, 2010 6:51 am
sunflower scrie:Salutare all, Pentru a va crea un card MasterCard Payoneer, trebuie sa procedati astfel: 1. Cautati-va un partener Payoneer pe aceasta pagina Payoneer Cards2. Odata ce v-ati hotarat asupra unui partener (eu de exemplu am ales RentACoder - VWorker), cautati site-ul acestuia si creati-va un cont acolo. 3. Pe site-ul partener, atunci cand va creati contul sau dupa finalizarea acestuia, veti putea opta pentru diferite metode de plata, printre care si Payoneer. Asigurati-va ca alegeti payoneer si bifati casuta corespunzatoare in care sunteti intrebati daca aveti sau nu deja un card payoneer. 4. In momentul in care completati datele Payoneer, asigurati-va ca veti tine minte adresa de e-mail folosita, adresa de corespondenta, intrebarea secreta si parola. In finele procesului, veti primi un mail de la payoneer care arata similar cu acesta: Payoneer Order Card Confirmation scrie:Dear FIRSTNAME LASTNAME, Please read this e-mail. It contains important information regarding your Vworker Prepaid Debit MasterCard® order, including details about your card application approval, fulfillment and delivery process. Approval: We have received your Prepaid Debit MasterCard order and we are currently reviewing your application. Your reference number in our system is 89898989. Please refer to this number when contacting us regarding your application. Once approved, we will send you an approval email notification. The approval process takes several business days from the date of your online card registration and receipt of this email notification. Fulfillment: Upon approval, the card is fulfilled and then mailed within 2 business days by regular mail. The card is mailed only after it has been approved. Delivery: Once placed in the mail, please allow 10 days to receive your card by regular mail within the U.S. For delivery outside of the U.S., it may take up to 25 days to receive your card. Note: Please add this email address to your email address book or white list to ensure you receive the approval email from us: Payoneer Contact Form You will need your Cardholder User Name and Cardholder Password, set up when you ordered your card, to access your account: FIRSTNAME's Cardholder Username: xxxxxx@xxxxxxxxxx.comFIRSTNAME's Cardholder Password: ************* Due to security reasons, your password is not displayed on the screen. Thanks, Customer Support Payoneer, Inc.
Va dura, bineinteles, cateva zile bune (15-25) sa primiti cardul / mailurile / etc. But be patient!
OK! contul e creat dar acum pe site-jasmin, imi cere nr. cardului,sa inteleg ca pana nu vine cardul acasa nu ma pot inregistra,nu? ufffff
-
Dany1
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de fetish » Vin Oct 22, 2010 8:15 am
Dany1 eu atat ipocriziede nu am mai vazut de secole sincer iti spun daca tot te au ajutat inf lui sun flower puteai sa te abtii din respect pt ea sa dai reply ul de la celalat post dar deh ....
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de rusty » Vin Oct 22, 2010 9:05 am
1. Selectezi metoda de plata Payoneer; 2. Te duci la link-ul catre care te directioneaza LiveJasmin pentru inregistrare cont payoneer, numai ca nu iti faci un cont, ci te loghezi cu datele contului deja creat; 3. Ti se face legatura intre LiveJasmin si Payoneer
Si cam asta ar fi tot.
-
rusty
- AWStudent

-
-
de alecsandra » Joi Noi 25, 2010 6:44 am
buna seara.am primit pe 23 seara banutii de la lj pe payoneer,am dat load si scrie est load at 11 pm.ora lor banuiesc.am fost ieri la 2 la toate bancomatle,si absolut toate spun tranzactia nu a putut fi provesata,va rugam contactati banca dvs.a mai patit cnv asa ceva?oare nu erau banutii bagati sau dc
-
alecsandra
- User activ

-
-
de cas » Joi Dec 02, 2010 2:33 pm
salut ! mi-am facut cont pe lj si mia aceptat tot module de plata prin payoneer am primit si si confirmarea cum ai aratat tu il astept de 28 de zile ce trebui sa fac ? ms
-
cas
- AWStudent

-
-
de samir » Mar Dec 20, 2011 12:29 am
salut,spunemi si mie te rog daca fac un card payoneer si nu il folosesc vreo 2-3 luni are ceva?mil inchide?vreau sa ma apuc si eu de videochat dar din primavara si mam gandit sa imi fac din timp cardul.multumesc anticipat
-
samir
- Incepator

-
-
de blooangel » Mar Dec 20, 2011 3:43 am
samir scrie:salut,spunemi si mie te rog daca fac un card payoneer si nu il folosesc vreo 2-3 luni are ceva?mil inchide?vreau sa ma apuc si eu de videochat dar din primavara si mam gandit sa imi fac din timp cardul.multumesc anticipat
nu se intampla nimic, fa-l linistit/a
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de samir » Mie Dec 21, 2011 6:37 pm
de ce trebe sa alegem un partener pe site la payoneer cand facem cont?poate e prosteasca intrebarea dar eu nu inteleg.ms mult
-
samir
- Incepator

-
-
de blooangel » Mie Dec 21, 2011 8:20 pm
samir scrie:de ce trebe sa alegem un partener pe site la payoneer cand facem cont?poate e prosteasca intrebarea dar eu nu inteleg.ms mult
deoarece payoneer-ul este o metoda de plata pt serviciile diversilor parteneri, eu de exemplu am facut prin Vworker. Partenerii folosesc payoneer-ul ca si metoda de plata, atata tot. Nu ai cont pe payoneer daca nu "lucrezi" cu unul dintre partenerii lor
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de deluxe-studio » Vin Feb 24, 2012 5:31 am
Am si eu o intrebare daca se poate sa imi raspunda cineva. Pentru crearea acestui card payonner care e cea mai buna varianta. Crearea lui ca si persoana fizica, eu fiind studio, si introducerea contului de la cardul personal payonner la metodele de plata ale modelele noastre sau crearea acestui card ca si firma.?
Va multumesc
-
deluxe-studio
- Incepator

-
-
de sony25 » Lun Apr 09, 2012 5:24 am
am si eu o intrebare: pot atasa doua conturi de Payoneer la un singur host account?
-

sony25
- Incepator

-
-
de Mateo » Vin Mai 11, 2012 6:25 pm
Salutare, va rog sa imi spuneti ce aleg in sectiunea Card Account Information, la creeare contului Payoneer, imi spune "Please select a government photo ID type" si am de ales dintre National ID, Passport si Driver's license. Aleg dintre prima si a treia varianta, ca nu am pasapor?Multumesc anticipat
-
Mateo
- Incepator

-
-
de Mateo » Vin Mai 11, 2012 6:36 pm
Am ales national Id si am trecut seria si nr din C.I, dar cand am dat finish mi-a spus ca sesiunea a expirat, cum trebuie sa procedez acum?
-
Mateo
- Incepator

-
-
de filiia » Vin Mai 11, 2012 9:59 pm
Mateo scrie:Am ales national Id si am trecut seria si nr din C.I, dar cand am dat finish mi-a spus ca sesiunea a expirat, cum trebuie sa procedez acum?
Ce poti face cand timpul alocat pentru a termina ceva expira? ....... o iei de la capat incercand sa te incadrezi in timpii alocati.
-
filiia
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale