Webcam models

Creare cont cu card Payoneer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Creare cont cu card Payoneer

Mesajde sunflower » Dum Sep 05, 2010 9:57 pm

Salutare all,

Pentru a va crea un card MasterCard Payoneer, trebuie sa procedati astfel:
1. Cautati-va un partener Payoneer pe aceasta pagina Payoneer Cards
2. Odata ce v-ati hotarat asupra unui partener (eu de exemplu am ales RentACoder - VWorker), cautati site-ul acestuia si creati-va un cont acolo.
3. Pe site-ul partener, atunci cand va creati contul sau dupa finalizarea acestuia, veti putea opta pentru diferite metode de plata, printre care si Payoneer. Asigurati-va ca alegeti payoneer si bifati casuta corespunzatoare in care sunteti intrebati daca aveti sau nu deja un card payoneer.
4. In momentul in care completati datele Payoneer, asigurati-va ca veti tine minte adresa de e-mail folosita, adresa de corespondenta, intrebarea secreta si parola.

In finele procesului, veti primi un mail de la payoneer care arata similar cu acesta:
Payoneer Order Card Confirmation scrie:Dear FIRSTNAME LASTNAME,

Please read this e-mail.

It contains important information regarding your Vworker Prepaid Debit MasterCard® order, including details about your card application approval, fulfillment and delivery process.

Approval:

We have received your Prepaid Debit MasterCard order and we are currently reviewing your application.
Your reference number in our system is 89898989. Please refer to this number when contacting us regarding your application.

Once approved, we will send you an approval email notification. The approval process takes several business days from the date of your online card registration and receipt of this email notification.

Fulfillment:

Upon approval, the card is fulfilled and then mailed within 2 business days by regular mail.

The card is mailed only after it has been approved.

Delivery:

Once placed in the mail, please allow 10 days to receive your card by regular mail within the U.S. For delivery outside of the U.S., it may take up to 25 days to receive your card.

Note: Please add this email address to your email address book or white list to ensure you receive the approval email from us: Payoneer Contact Form
You will need your Cardholder User Name and Cardholder Password,
set up when you ordered your card, to access your account:
FIRSTNAME's Cardholder Username: xxxxxx@xxxxxxxxxx.com

FIRSTNAME's Cardholder Password: *************

Due to security reasons, your password is not displayed on the screen.

Thanks,

Customer Support
Payoneer, Inc.

Va dura, bineinteles, cateva zile bune (15-25) sa primiti cardul / mailurile / etc. But be patient!
sunflower
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Re: Creare cont cu card Payoneer

Mesajde mirelutza202000 » Dum Sep 05, 2010 11:59 pm

mie cei de la payoneer mi-au trimis e-mail ca nu-mi pot accepta contul ca imi trebuie o opie dupa o factura si nu stiu ce de la primarie,dar daca factura nu e pe numele meu eu ce fac? uitati ce mi-au scris "Acceptable forms of proof of residence are government issued ID with your name and this address, or a copy of a recent utility bill that has your name and this address (examples of utility bills we accept are gas, water, electric, phone, cable bill, etc.)."
Cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
mirelutza202000
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Lun Sep 06, 2010 12:04 am

Trebuie sa trimiti o dovada de resedinta cum ar fi: copie dupa buletin,sau o factura de utilitati pe numele tau...mai departe cred ca ai inteles mesajul...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde theselby » Lun Sep 06, 2010 11:18 am

Update: incepand de astazi dimineata, va puteti crea cont Payoneer si prin intermediul ImLive.com
Daca aveti cont de studio sau de model independent acolo, modificati-va metoda de payment pe Payoneer. Site-ul ImLive va va pune la dispozitie uneltele necesare pentru a va crea un cont.
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Lun Sep 06, 2010 11:04 pm

Multumim de info!optiune de plata schimbata cu pyoneer pe imlive. ;)
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sorin_bv » Dum Sep 12, 2010 6:02 pm

Buna,

Se poate obtine un card si pe firma, sau pe studio? La e pass am primit un contract de 44 de pagini si imputerniciri pe 2 , si mai vroiau inca o gramada de acte, asta se intampla cu 10 zile in urma.
Si la Payoneer e aceiasi nebunie pe card pe firma?
Exista si o varianta mai simpla de a obtine un card si de a-l folosi pe cont de studio?

Multumesc
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Dum Sep 12, 2010 6:40 pm

@sorin...am mai scris pe undeva intr-un topic acum cateva zile.La epassporte,m-am chinuit sa fac un cont business,cateva luni.Hartii peste hartii de mai mai sa renunt si nu alta.Pana la urma l-am obtinut cu greu,insa de prea mare folos nu mi-a fost :lol: Sfatul meu este sa-ti faci un cont personal si e suficient.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde liviu202 » Sâm Sep 18, 2010 5:04 pm

A ajuns la cineva cardul ?
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alina_cloud » Dum Sep 19, 2010 1:30 am

Postez aici o alta intrebare ca sa nu deschid alt topic, fiind legat tot de payoneer...Am facut contul, astept cardul, mailuri, etc...
Dar am o intrebare la care am gasit raspuns doar din anul 2007 unde scria ca ar fi 1000$..care este limita maxima de extragere pe zi?

Sau pot face ulterior o cerere de marire in cazul in care limita e mica ca sa pot scoate in cateva zile toata suma? (nu as mai lasa nici un banut pe card dupa experienta cu epass)...

Multumesc anticipat.
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde B44USN » Mar Sep 21, 2010 10:23 am

Salut sunflower ... mi-am facut cont pe VWorker.com dar atat ... nu mi-a dat nicaieri sa aleg metoda de plata ... poti sa ma ajuti cu o explicatie mai detaliata te rog ? .. merci frumos
B44USN
Incepator
Incepator

Mesajde B44USN » Mar Sep 21, 2010 11:15 am

Gata am primit mail-ul de care spuneai tu ... sper sa nu am probleme :rolleyes:
B44USN
Incepator
Incepator

Mesajde play_nickos » Mar Sep 21, 2010 3:13 pm

mi-a sosit cardul, creat prin LJ. singura chestie, care ma nedumireste: ma trimite la un site sa pun bani pe el. Intrebarea mea: Este necesar? o alta intrebare: pot trimite bani de oriunde, de pe orice alt card? deoarece am doar carduri on-line in LEI. (sunt incepator)
play_nickos
Incepator
Incepator

Mesajde liviu202 » Mar Sep 21, 2010 3:55 pm

white90 scrie:Acum o ora eu am primit cardul de la payoneer!

Prin curier sau normal?
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale