Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Alexiss » Lun Sep 06, 2010 2:40 pm
Care este parerea voastra ? Credeti ca se va rezolva problema cu ePassporte ?
Am deschis un sondaj in acest sens pentru a vedea cat de optimista sau de pesimista este comunitatea in acest sens .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Lun Sep 06, 2010 2:51 pm
Eu dupa cum am zis si in alte posturi,imi sustin parerea si merg pe prima varianta Sper sa nu ma insel Bafta acolo! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de cretZu » Lun Sep 06, 2010 2:57 pm
Si eu sustin la fel, se va remedia :) Depinde prea multa lume de el si sunt prea multi bani la mijloc. Daca se va rezolva, eu nu voi renunta la el :) deoarece cum intra banii cum ii scot, nu imi place sa ii tin pe carduri. Merg pe principiul ce-i in mana nu-i minciuna :)
-
cretZu
- User Avansat

-
de kin3zu78 » Lun Sep 06, 2010 3:25 pm
Am inteles ca la mijloc ar fi vorba si de mafia ruseasca, si ca nu i-ar conveni sa se trezeasca tras in teapa, acuma daca sunt pure speculatii sau ba nu stiu. Dar patronul epassporte ar fi primit ceva amenintari privitor la acest lucru. Insa subliniez din nou e posibil sa fie doar pur folclor.
-
kin3zu78
- User activ

-
-
de theselby » Lun Sep 06, 2010 4:28 pm
Cred ca se va remedia, indiferent de conflictul actual de interese ce a dus la aceasta intamplare. Oricum, e mai putin grav decat caderea Berlinului, asa ca sa nu ne "crizam" :)
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de spaniolul » Lun Sep 06, 2010 6:43 pm
Posibil da posibil sa nu isi revina,sunt interese mari la mijloc daca un consortiu financiar puternic e facut sa/si piarda credibilitatea si o parte din clienti.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Lun Sep 06, 2010 6:50 pm
Ba eu cred ca va fi tocmai invers  In cazul in care isi revin si da drumul la toti banii care sunt blocati in prezent,vor castiga foarte multa credibilitate Oricum...eu in proportie de 90% refuz sa cred ca e posibil sa cada...nu are cum.Sunt prea multi oameni grei intrati in hora ca sa se termine astfel...vom vedea.
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale