Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de gabi28 » Mar Feb 07, 2012 11:27 pm
IModel orice venit trebuie impozitat. E un fel de evaziune fiscala, dar mai light asa. 
-
gabi28
- User Avansat

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de IModel1991 » Mie Feb 08, 2012 6:32 am
Ma tot gandeam si eu,dar din moment ce banii ii primim din strainatate nu stiu daca are statu vreo legatura
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de 0sk0 » Mie Feb 08, 2012 6:28 pm
Nu conteaza de unde vin banii. Teoretic, orice venit trebuie declar si impozitat.
.
-
0sk0
- AWStudent

-
de xoxox » Vin Feb 10, 2012 6:02 am
mi se pare cam aiurea ideea ca or sa intre aia de la rds (de ex) in comp lui xuleasca si sa vada ca ea face vdc, rds e furnizor de net nu politie virtuala si nu cred ca rds ar spiona clientii din proprie initiativa pt ca rds nu are nimic de castigat din asta, poate doar sa fie vreo lege ceva care sa oblige negru pe alb firmele de net sa spioneze si apoi sa reclame clientii care castiga bani din activitati virtuale pt a verifica daca ei platesc sau nu impozit la fisc dar asta ar insemna sa stea sa verifice pe fiecare in parte pe ce siteuri intra, ce face pe siteurile pe care intra, etc iar pt asta firmele de net ar trebui sa angajeze oameni in plus pt supravegherea clientilor dar, again, lor ce le-ar iesi din asta? exact nimic 
-
xoxox
- User activ

-
-
de IModel1991 » Vin Feb 10, 2012 7:33 am
Eu nu cred asta..adica e imposibil sa urmaresti e fiecare in parte pana sa il prinzi ca intra pe un anumit site.Si chiar daca noi suntem pe un site de vdc ei nu stiu ce facem noi acolo
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de nastyalove » Vin Feb 10, 2012 9:31 am
deci mi se pare o mare prostie faptul ei se gandesc la posibilitatea de a da o lege prin care le este interzis modelelor(eu sunt model) sa asculte muzica cand sunt atatea studio uri ilegale...eu de la fostul studio cand am plecat nici nu mi-am vazut ultimul salariu... asta e un fel de satul arde si baba se piaptana!
-
nastyalove
- Incepator

-
-
de nastyalove » Vin Feb 10, 2012 9:32 am
IModel1991 scrie:Dar din moment ce semnezi un contract cu site-urile cu care lucrezi exista vreo ilegalitate in a face videocchat de acasa? Daca nu platim taxe statului roman?
daa...trebuie platit impozitul pe profit de 16%
-
nastyalove
- Incepator

-
-
de mirely » Vin Feb 10, 2012 11:14 am
Serios?Adica nu ne poate "survola" providerul de internet?????? Scuze dar un f apropiat al meu mi-a spus exact contrariul...pe cine sa cred??
-

mirely
- User activ

-
-
de IModel1991 » Vin Feb 10, 2012 11:51 am
Ne poate urmarii,insa eu nu cred ca cineva sa se ocupe cu asta.Sa urmareasca fiecare om in parte pentru a vedea pe ce site-uri intra. 
-

IModel1991
- User activ

-
-
de 0sk0 » Vin Feb 10, 2012 5:09 pm
xoxox scrie:mi se pare cam aiurea ideea ca or sa intre aia de la rds (de ex) in comp lui xuleasca si sa vada ca ea face vdc, rds e furnizor de net nu politie virtuala si nu cred ca rds ar spiona clientii din proprie initiativa pt ca rds nu are nimic de castigat din asta, poate doar sa fie vreo lege ceva care sa oblige negru pe alb firmele de net sa spioneze si apoi sa reclame clientii care castiga bani din activitati virtuale pt a verifica daca ei platesc sau nu impozit la fisc dar asta ar insemna sa stea sa verifice pe fiecare in parte pe ce siteuri intra, ce face pe siteurile pe care intra, etc iar pt asta firmele de net ar trebui sa angajeze oameni in plus pt supravegherea clientilor dar, again, lor ce le-ar iesi din asta? exact nimic 
Nu stiu in ce masura se va verifica si faptul daca tu platesti sau nu impozite din banii castigati pe net, pentru ca oricum statul roman, sau providerul de net nu poate afla cati bani ai facut decat daca ii declari sau iau ei legatura cu siteul respectiv si acesta le spune. Din cate legea asta se refera la protejarea drepturilor de autor, si practic se verifica pe siteuri se intra, ce anume se down, etc. Iar daca legea va fi aproba, firmele de internet vor fi obligate sa faca o baza de date cu aceste date, pe ce siteuri intra fiecare client de al lor, ce down, etc, si sa dea raportu mai departe. Nu cred ca firmele de net vor trebui sa angajeze oameni in plus, pentru ca aceste date (siteurile vizitate, downloadurile....)ei le afla si fara ca sa fie persoane care sa verifice fizic unde intra fiecare abonat de al lor, totul memorandu-se automat intr-o baza de date.
.
-
0sk0
- AWStudent

-
de 0sk0 » Vin Feb 10, 2012 5:10 pm
0sk0 scrie: ... Din cate legea...
Sry de portu dublu: "...din cate am inteles, legea..."*
.
-
0sk0
- AWStudent

-
de IModel1991 » Vin Feb 10, 2012 6:00 pm
Eu nu prea cred ca legea va fi aprobata,iar daca va fi cu siguranta nu va fi atat de stricta cum se zvoneste.Downloadul gratis nu este nici acum legal,dar nu tine nimeni cont de asta.Dar nu stiu cum poate afecta videochatul 
-

IModel1991
- User activ

-
-
de eu0800 » Dum Feb 12, 2012 10:00 am
Am deschis acest topic cu un singur scop, acela de a sensibiliza persoanele din aceasta bransa cu privire la ACTA. Doar inainte de orice suntem utilizatori de internet si depindem la propriu de el. Am vazut ca lumea nu e foarte ingrijorata mergand pe premisa ca "Nu poate sa treaca asa o lege". Tot ce e posibil, dar sa ne amintim ca TVA-ul nu a existat inainte de al doilea razboi mondial , initial a fost o taxa "temporara" creata cu intentia "buna" de a ajuta tarile cu pierderi economice foarte mari etc. .Acum il platim fara macar sa stim de ce. In principiu acelasi lucru se intampla acum. Oricum, daca a deranjat sau ceva topicul asta, rog administratorul sa-l stearga. Toate cele bune.
Totusi , sa presupunem ca trece si toata lumea "avizata" are acces la traficul meu de exemplu, de ce sa mai astepte sa ma duc eu sa platesc taxele. Poate le trece prin cap sa ma ajute la asta si fac ceva parteneriat cu site-urile pe care lucrez sau cu serviciile de plata online apoi imi retrag procentul la fiecare plata primita automat. E legal, asa trebuie sa fie etc. , cu o singura hiba. Eu nu mai am nici un cuvant de spus , sunt egal calului ce munceste pentru mancare si apa. Peace.
-

eu0800
- AWStudent

-
-
de IModel1991 » Dum Feb 12, 2012 11:31 am
Chiar azi am vazut la stiri ca sunt foarte revoltati oamenii,i nu doar romanii.Au aratat ca si cei din Germania,Franta si multe tari au iesit in strada pentru a protesta impotriva ACTA,deci putin posibil sa fie aprobata legea,sa fie de acord toate tariile uniunii.
-

IModel1991
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale