angajari video chat

Cum sa alegi un studio de videochat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cum sa alegi un studio de videochat

Mesajde cam2chat » Joi Mar 04, 2010 12:31 am

In urmatoarele randuri am sa va explic ce este un studio de videochat , cum lucreaza un studio de videochat , care sunt regulile de lucru generale intr-un studio de videochat ,la ce sa fiti atenti atunci cand alegeti un studio de videochat cu care sa colaborati.

Studioul de videochat este de obicei o societate comerciala ce are incheiate parteneriate cu diverse site-uri de videochat. Studioul pune la dispozitia modelelor toate dotarile tehnice necesare broadcast-ului (computer , camera video etc) , asigura trainning de specialitate , pune la dispozitia modelelor accesoriile necesare desfasurarii activitatii de performer (outfit-uri , toys etc) , asigura asistenta tehnica 24/24 h.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0764.140.360
www.cam2chat.ro
cam2chat
User Normal
User Normal

Re: Cum sa alegi un studio de videochat

Mesajde Margott » Joi Mar 04, 2010 2:23 am

Hm.. suna foarte bine ce spui dar .. destul de ciudat, no offense.. :cool:
Sa inteleg din asta ca toate studiourile pun la dispozitie lenjerie si toys-uri? Pai si eu in calitate de proprietar de studiou(sau viitor), daca imi pleaca o fata dupa 3 saptamani, ce fac?
1. Ori pentru urmatoarea fata cumpar alte accesorii, adica destul de multi bani,
2. Le iau le spal si le dau urmatoarei fete?
Presupun ca intr-adevar exista studiouri care fac asta, insa ori arunca banii pe geam si nu exceleaza in managerierea studiolui, ori in cazul in care fata pleaca in scurt timp le pune lucrurile in brate si le opreste banii, corect?
Margott
User Normal
User Normal

Mesajde cam2chat » Vin Mar 05, 2010 10:15 am

Margott scrie:Hm.. suna foarte bine ce spui dar .. destul de ciudat, no offense.. :cool:
Sa inteleg din asta ca toate studiourile pun la dispozitie lenjerie si toys-uri? Pai si eu in calitate de proprietar de studiou(sau viitor), daca imi pleaca o fata dupa 3 saptamani, ce fac?
1. Ori pentru urmatoarea fata cumpar alte accesorii, adica destul de multi bani,
2. Le iau le spal si le dau urmatoarei fete?
Presupun ca intr-adevar exista studiouri care fac asta, insa ori arunca banii pe geam si nu exceleaza in managerierea studiolui, ori in cazul in care fata pleaca in scurt timp le pune lucrurile in brate si le opreste banii, corect?

un dildo jelly simplu nu depaseste 30-35 de lei! Lista poate continua dar ma abtin
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0764.140.360
www.cam2chat.ro
cam2chat
User Normal
User Normal

Mesajde UnderTaker » Dum Mar 07, 2010 12:53 pm

Margott scrie:Presupun ca intr-adevar exista studiouri care fac asta, insa ori arunca banii pe geam si nu exceleaza in managerierea studiolui, ori in cazul in care fata pleaca in scurt timp le pune lucrurile in brate si le opreste banii, corect?

Nu se arunca nici banii pe geam , manageriatul este chiar excelent iar bani nu se opresc deloc.Pur si simplu outfiturile raman sau se inlocuiesc (sunt ieftine ca doar nu iei de la Victoria's Secret) cat despre jucarii si alte accesorii ..cel mai bine isi cumpara fiecare fata (sunt chestii intime totusi)
UnderTaker
User Normal
User Normal

Mesajde UnderTaker » Dum Mar 07, 2010 12:55 pm

cam2chat scrie:In urmatoarele randuri am sa va explic ce este un studio de videochat , cum lucreaza un studio de videochat , care sunt regulile de lucru generale intr-un studio de videochat ,la ce sa fiti atenti atunci cand alegeti un studio de videochat cu care sa colaborati.

Studioul de videochat este de obicei o societate comerciala ce are incheiate parteneriate cu diverse site-uri de videochat. Studioul pune la dispozitia modelelor toate dotarile tehnice necesare broadcast-ului (computer , camera video etc) , asigura trainning de specialitate , pune la dispozitia modelelor accesoriile necesare desfasurarii activitatii de performer (outfit-uri , toys etc) , asigura asistenta tehnica 24/24 h.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Nu te supara pe mine dar dai o definitie destul de sumara la ceea ce trebuie sa vada o fata inainte de a se angaja (si da..am citit tot articolul :lol: )
UnderTaker
User Normal
User Normal

Mesajde sunflower » Dum Mar 07, 2010 5:28 pm

Nu am cumparat niciodata modelelor dildouri, pt ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Daca vor ele, atunci merg singurele la magazin si isi aleg ce vor (nu le platesc eu). In general, modelele noi sunt mai speriate si daca le mai zic si de dildo le tremura picioarele. Prefer sa platesc un party decat dildourile si sunt f multumite asa.

Cam2Chat, sunt studiouri care nu prea/ nu ofera training fetelor, insa sunt f seriosi cu banii, le ofera bonusuri etc. Aici totul depinde de politica unui studio.
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde Alexiss » Dum Mar 07, 2010 5:45 pm

Eu nu am oferit niciodata training modelelor . Mi se pare o stupiditate sa-i spui unui model ce sa faca . Modelul trebuie sa stie minimum minimorum : cum sa butoneze , ce e ala privat , unde vede banii , cum sa-si puna o poza in plus , etc. etc. etc. si in rest sa se comporte cat se poate de natural . Instruirea unui model ar insemna distrugerea in mare parte a naturaletii , ori din punctul meu de vedere exact acest lucru face diferenta .

In rest supraveghere (nu in sensul RADMIN) si multa comunicare cu modelul respectiv , astfel incat usor , in timp , sa asimileze informatiile , sa le proceseze in propriul fel si sa traga propriile concluzii (cum sa faca lucrul X her way not your way) .

Pare libertin dar nu e deloc asa daca stii sa-ti administrezi afacerea cu profesionalism .

Cat despre subiectul in sine ce spune cam2chat mi se pare OK desi cred ca ar mai fi multe lucruri de adaugat la acel articol . Totusi , consider ca cel mai bun mod prin care sa alegi un studio este comparatia . Te duci la un studio la interviu , vezi cum decurge interviul (daca e la cafenea sau la un sediu / studio serios) , vezi cum arata studioul (ce camere are , ce pereti are (iti ofera sau nu suficienta intimitate) , are sau nu dependentele pe care le doresti (dupa caz bucatarie , camera e-mail , salon machiaj , vestiare , etc.) , afla cat mai multe despre un studio . Apoi vezi cu cine discuti , cat de serioasa ti se pare persoana respectiva , etc.
Finalmente , indiferent cat de ok ti se pare acel studio si oferta facuta , mergi mai departe , mai viziteaza alte X studiouri si la sfarsitul zilei cand ai terminat cu toate poti trage o concluzie .

In momentul in care te repezi in prima vagauna de studio ... iti cam meriti soarta .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sunflower » Dum Mar 07, 2010 6:18 pm

Cu cafeneaua e destul de ok. In general nu le duc la sediu de la prima intalnire ca sa nu fac obiectiv turistic din studio. Am intalnit multe persoane dubioase. De obicei, daca imi inspira incredere trecem si la pasul urmator (ii prezint studioul, scanez buletinul etc), daca nu ii spun la revedere si imi vad de treaba in continuare.
La fel procedez si cu apelurile. Am destule convorbiri inchise pt ca o dadeau in prosteala.
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde cam2chat » Dum Mar 07, 2010 9:04 pm

Cand spun trainning nu ma refer la a invata un model cum sa isi desfaca sutienul .. etc .. sunt foarte multi care pur si simplu uita o fata in camera si o lasa sa se descurece singura .. eu sunt de parere ca primele zile sunt f importante pentru un model nou .. daca va veni 3 zile si nu va face bani .. va renunta.

Cu cafeneaua si eu sunt de parere ca totusi nu trebuie facut obiectiv turistic la studio , multe persoane dubioase ...
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0764.140.360
www.cam2chat.ro
cam2chat
User Normal
User Normal

Mesajde aditza » Mie Mar 10, 2010 10:54 pm

cam2chat scrie:Cand spun trainning nu ma refer la a invata un model cum sa isi desfaca sutienul .. etc .. sunt foarte multi care pur si simplu uita o fata in camera si o lasa sa se descurece singura .. eu sunt de parere ca primele zile sunt f importante pentru un model nou .. daca va veni 3 zile si nu va face bani .. va renunta.

Cu cafeneaua si eu sunt de parere ca totusi nu trebuie facut obiectiv turistic la studio , multe persoane dubioase ...

Dragut site-ul de la semnatura ta!De ce nu pui o statistica a vizitelor? :smt016
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde cam2chat » Sâm Mar 13, 2010 3:38 pm

aditza scrie:
cam2chat scrie:Cand spun trainning nu ma refer la a invata un model cum sa isi desfaca sutienul .. etc .. sunt foarte multi care pur si simplu uita o fata in camera si o lasa sa se descurece singura .. eu sunt de parere ca primele zile sunt f importante pentru un model nou .. daca va veni 3 zile si nu va face bani .. va renunta.

Dragut site-ul de la semnatura ta!De ce nu pui o statistica a vizitelor? :smt016

Exista de la Trafic.ro , vezi jos partea stanga .
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0764.140.360
www.cam2chat.ro
cam2chat
User Normal
User Normal

Înapoi la Discutii generale