Webcam models

cum e cel mai bine?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

cum e cel mai bine?

Mesajde bogdanel » Mie Oct 20, 2010 1:38 pm

salut...

suntem mai multi prieteni care vrem sa facem asta...cupluri, fetele singure, baietii singuri....cum e cel mai bine sa facem conturile? le referim de la unul la altul sau sa facem un cont master? multumesc anticipat
bogdanel
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: cum e cel mai bine?

Mesajde Utilizator sters » Mie Oct 20, 2010 2:11 pm

Daca le gestioneaza o singura persoana,recomand un cont de master.Daca isi gestioneaza fiecare contul,faceti individual.

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde bogdanel » Mie Oct 20, 2010 9:03 pm

ok..de gestionat il gestionez doar eu... dar ma refeream cum pot obtine mai multi bani din toate astea? sper ca ai inteles

si daca fac la mine acasa si mai vine si un prieten 2-3 si fac si ei ca la mine e si amenajat locul...e ceva ilegal in asta?

merci inca o data!
bogdanel
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Mie Oct 20, 2010 9:45 pm

Totul depinde de voi cum faceti banii,depinde de profilul pe care il creati,de fotografiile puse,de mediul in care lucrati s.a.m.d,banii se fac si la cuplu si la baieti si la fete,depinde de fiecare in parte,probleme nu ai de ce sa iti faci atata timp cat stiti doar voi,trebuie sa fi atent ca suspendarea contului apare aproape imediat daca o alta persoana decat cea inscrisa in site apare in fata camerei,cu alte cuvinte toti cei ce veti participa trebuie sa aveti un cont creat!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bogdanel » Joi Oct 21, 2010 1:57 am

astazi cineva mi-a cerut id-ul sa ii fac show pe web...ca sa nu mai ia bani site-ul....mi se pare f. OK ...m-a intrebat daca am un cont paypal...

ma gandesc sa fac unul...ce se poate intampla rau in asta? poate sa-mi afle datele personale? daca are cineva cont paypal si a primit bani pe el...sau stie care e procedura si vrea sa ma ajute...multumesc frumos!
bogdanel
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Joi Oct 21, 2010 2:16 am

Mai citeste pe aici pe forum! :yawinkle: Sa mai discutat despre asta...btw,ti-am raspuns la PM.

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde vivien88 » Vin Oct 22, 2010 4:07 pm

nu este rau sa mai faci din cand in cand cate un show la cererile insistente ale unui client,si sa fi platit prin paypal,atat timp cat acest lucru nu se transforma in obicei.daca iti faci cont paypal cel care iti va trimite banii iti va sti datele reale:nume adresa tara.si de aici pot sa inceapa diferite probleme
gija mare si cand esti pe situri cum ceri id daca totusi faci acest lucru.in mod normal situl iti interzice sa iei sau sa dai id de yahoo,msn,skipe etc.in cazul in care esti prins ca faci acest lucru risti sa iti suspende contul.
parerea mea,e ca daca tot esti nou in domeniul asta nu te baga astfel de treburi de genu si fa-ti banutii pe situri asa cum face un adevarat performer...nu merita sa ai conturile suspendate in timp pt niste dolari in plus veniti pe moment
vivien88
AWStudent
AWStudent

Mesajde Dany1 » Vin Oct 22, 2010 5:29 pm

Daca lucrezi de acasa e OK! faci niste banuti frumosi in plus fara prea mare osteneala,daca lucrezi la studio.. si cum adminii de studiouri urmaresc fiecare miscare a modelului in free si in privat cu diverse programe e dificil sa nu zic de rau ca te prinde si te da afara fara a mai plati ceva din ceea ce ai realizat pana in acel moment,
Dany1
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Vin Oct 22, 2010 6:05 pm

Dany1 scrie:Daca lucrezi de acasa e OK! faci niste banuti frumosi in plus fara prea mare osteneala,daca lucrezi la studio.. si cum adminii de studiouri urmaresc fiecare miscare a modelului in free si in privat cu diverse programe e dificil sa nu zic de rau ca te prinde si te da afara fara a mai plati ceva din ceea ce ai realizat pana in acel moment,

Ai fost,esti,si vei ramane un fake ordinar :lol:
Dupa cum ti-am promis....daca de azi nu te linistesti,am sa am grija sa-ti vada toata lumea dosarul SPANY :yawinkle:

P.S nu va luati dupa spany...din pacate,nu imi dau seama care este legatura dintre videochat,si meseria de club in spania...

P.S.2 tura care vine vin si cu fapte nu doar cu vorbe spany :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Dany1 » Vin Oct 22, 2010 7:19 pm

Cred ca faci o confuzie,dar..ma rog fiecare cu ce il doare.
Dany1
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Vin Oct 22, 2010 7:27 pm

Dany1 scrie:Cred ca faci o confuzie,dar..ma rog fiecare cu ce il doare.

Lui poti sa-i spui asta , dar mie care vad ceva detalii in plus ca administrator nu-mi poti spune acelasi lucru ... esti acelasi "Spaniolul" .

Cont blocat , draq stie cate am blocat deja in numele tau ... vedem ce mai urmeaza .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde pizza_eater » Sâm Oct 23, 2010 10:48 am

:))) mie imi place site-ul asta e 80% despre videochat/conturi bancare etc si 20% despre spaniolul=))
pizza_eater
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale