Webcam models

cum se face plata

Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate

Moderator: Alexiss

cum se face plata

Mesajde carapace_marinica » Joi Mai 21, 2009 11:28 pm

Va rog sa ma ajutati sa aflu si eu cateva informatii despre cum se pot incasa banii odata facut cont si inceperea lucrului de acasa??!!!!Daca cineva stie ce tre sa fac sa imi raspunda
.Ma interezeaza in mod special cum anume imi incasez banii de la clienti....ps cum se face ....multumesc anticipat....
carapace_marinica
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Sherine » Joi Mai 21, 2009 11:35 pm

LOL ...... ai citit tu aici pe forum si nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta?
Bafta all!!!
Sherine
User Avansat
User Avansat

Mesajde Alexiss » Joi Mai 21, 2009 11:46 pm

Alexiss
Administrator
Administrator

cum se fac bani pe videochat

Mesajde carapace_marinica » Vin Mai 22, 2009 4:36 pm

Vreau sa castig bani impreuna cu prietena mea si am auzit ca de pe videochat se castiga foarte bine. va rog frumos daca imi poate da cineva toate detalile (ce site-uri, cum se fac contracte, cum faci conturile la banca sau nu trebuie) .... Multumesc mult
carapace_marinica
Incepator
Incepator

Re: cum se fac bani pe videochat

Mesajde lore » Vin Mai 22, 2009 6:36 pm

carapace_marinica scrie: va rog frumos daca imi poate da cineva toate detalile (ce site-uri, cum se fac contracte, cum faci conturile la banca sau nu trebuie) .... Multumesc mult

ii admir pe unii care au rabdarea si calmul necesar sa raspunda
de exemplu, eu prefer sa imi uzez tastaura incercand ceva aproape imposibil: sa determin macar 1% din cei cu "intrebari intrebatoare" sa foloseasca search-ul.
carapace_marinica scrie:Vreau sa castig bani impreuna cu prietena mea si am auzit ca de pe videochat se castiga foarte bine

crede-ma ca vei gasi aproape tot ce te intereseaza pt a castiga foarte bine, asa cum ai auzit tu ca se castiga

mdeah
lore
AWStudent
AWStudent

Re: cum se fac bani pe videochat

Mesajde Sherine » Vin Mai 22, 2009 7:00 pm

carapace_marinica scrie:Vreau sa castig bani impreuna cu prietena mea si am auzit ca de pe videochat se castiga foarte bine. va rog frumos daca imi poate da cineva toate detalile (ce site-uri, cum se fac contracte, cum faci conturile la banca sau nu trebuie) .... Multumesc mult

Salut , daca vrei sa te ajut cu absolut tot " mura-n gura" te costa 500 euro si merg de manuta cu tine si la banca , i-ti fac conturi pe numele tau etc .

Daca nu vrei atunci citeste acest forum si intreaba mai la obiect ca sa fii ajutat .

Bafta
Bafta all!!!
Sherine
User Avansat
User Avansat

Re: cum se face plata

Mesajde donaldjames » Lun Apr 19, 2010 4:36 pm

Noi platim prin paypal. Mai exact iti faci un cont paypal pe internet folosind o adresa de email la care atasezi un cont bancar. Daca nu ai un cot bancar te poti duce la oricare banca sa iti deschizi un cont Visa sau ce mai accepta PayPal si atasezi contul bancar la cardul PayPal. Banii ajung din contul de PayPal in contul bancar in aproximativ 3 zile.

De ce sa lucrezi alaturi de noi?
- 100$ pentru o ora de show in fiecare joi de la 7 la 8 dimineata (ora Romaniei) care va fi vizualizat in Statele Unite ale Americii (valabil pentru prima fata care ni se va alatura);
- puteti castiga bani mult mai rapid cu noi! 60% din castiguri - ceea ce inseamna de 2 ori media acestei industrii;
- 100% protectia anonimatului, puteti bloca accesul din orice regiune sau tara (cu exceptia Statelor Unite ale Americii);
- puteti selecta pretul (piata libera);
- puteti lucra pentru doua site-uri in acelasi timp pentru a va dubla castigurile (utilizand software-ul camsplitter)
- multiple posibilitati de castig de la group chat sau private chat;
- fara descarcari video pentru a va proteja confidentialitatea;
- program flexibil;
- mediu de lucru 100% sigur;
- va vom plati prin PayPal.

Daca doriti sa aplicati, trimiteti la adresa de email cvwebcammodel@yahoo.com:
- skype ID - interviul va fi pe skype.
- copie dupa un act de identitate;
- o fotografie in lenjerie intima;
donaldjames
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Lun Apr 19, 2010 4:57 pm

donaldjames scrie:Noi platim prin paypal. Mai exact iti faci un cont paypal pe internet folosind o adresa de email la care atasezi un cont bancar. Daca nu ai un cot bancar te poti duce la oricare banca sa iti deschizi un cont Visa sau ce mai accepta PayPal si atasezi contul bancar la cardul PayPal. Banii ajung din contul de PayPal in contul bancar in aproximativ 3 zile.

- 100$ pentru o ora de show in fiecare joi de la 7 la 8 dimineata (ora Romaniei) care va fi vizualizat in Statele Unite ale Americii (valabil pentru prima fata care ni se va alatura);
- puteti castiga bani mult mai rapid cu noi! 60% din castiguri - ceea ce inseamna de 2 ori media acestei industrii;
- 100% protectia anonimatului, puteti bloca accesul din orice regiune sau tara (cu exceptia Statelor Unite ale Americii);
- puteti lucra pentru doua site-uri in acelasi timp pentru a va dubla castigurile (utilizand software-ul camsplitter)
- program flexibil;

Ceea ce ai scris tu mai sus nu pare a fi o mana de ajutor ci mai degraba o reclama :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Lun Apr 19, 2010 5:01 pm

Scuze :lol: acum mi-am dat seama! Faci parte din categoria celor care inchiriaza conturi :lol:
Sa stii ca incerci sa pacalesti omul cam mult cu cei 60% ai tai!
Dupa gandirea ta,asa....cam pe ce site-uri ar putea lucra?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde donaldjames » Lun Apr 19, 2010 5:07 pm

Daca vrei sa te angajezi poti aplica si vei afla tot ce te intereseaza cu priire la aceasta oferta. Este vorba si de un show promotional pentru Statele Unite ale Americii in fiecare joi dimineata (7-8 ora Romaniei - 100$) pentru acest job trebuie sa fiti online in fiecare joi dimineata in acest interval orar. Este valabil doar pentru fete. voi da pe private mai multe informatii ca sa nu ma acuzati de reclama si altele.
donaldjames
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Lun Apr 19, 2010 5:18 pm

donaldjames scrie:Daca vrei sa te angajezi poti aplica si vei afla tot ce te intereseaza cu priire la aceasta oferta. Este vorba si de un show promotional pentru Statele Unite ale Americii in fiecare joi dimineata (7-8 ora Romaniei - 100$) pentru acest job trebuie sa fiti online in fiecare joi dimineata in acest interval orar. Este valabil doar pentru fete. voi da pe private mai multe informatii ca sa nu ma acuzati de reclama si altele.

Nu te acuza nimeni de reclama , chiar NU RECOMAND NIMANUI sa transmita PM pentru astfel de joburi postate . De preferat ca detaliile sa fie TRANSPARENTE , postate aici pe forum .

Bafta
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde donaldjames » Lun Apr 19, 2010 9:44 pm

Ai dreptate, dar am postat la sectiunea de joburi si inca nu s-a aprobat. Postez aici detaliile:

Angajam modele videochat! Munca la domiciliu!

- program flexibil;

Pentru a incepe sa castigati aveti nevoie de:
- coenxiune rapida la internet;
- o camera privata unde puteti comunica si utiliza jucarii erotice;
- sa aveti cunostinte medii de vorbire in limba engleza (nu se accepta scriere in limba engleza);
- sa aveti un cont PayPal;
- sa aveti instalat Skype pentru interviu;
- sa aveti peste 18 ani, o copie dupa un act de identitate si o fotografie in lenjerie intima;

Rulam un show promotional pentru Statele Unite ale Americii in fiecare joi dimineata (7-8 ora Romaniei - 100$) pentru acest job trebuie sa fiti online in fiecare joi dimineata in acest interval orar. Va multumim pentru consideratie si asteptam cu nerabdare sa lucrati cu noi.

donaldjames
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Lun Apr 19, 2010 9:52 pm

Pai si site-ul care este ? ... ne dai ca la prosti o adresa de yahoo , spui ca trebuie interviu pe skipe ? .... iti sta mintea-n loc de ce le trece prin bibilica la unii ...
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde donaldjames » Lun Apr 19, 2010 10:10 pm

Compania angajatoare nu este una romana, de aceea, interviul final va fi pe skype
donaldjames
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Lun Apr 19, 2010 10:51 pm

donaldjames , ultimul avertisment ... site-ul sau larevedere ... incepem sa mirosim a prosti altfel ...
PS. Nu prea se fac afaceri din locatiile in care te aflii tu (vezi IP) ... dar in fine , asteptam inca cateva ore site-ul postat aici inainte de a edita sau dupa caz sterge reclamele pe care le suspectez (in aceasta faza) de inchiriere de conturi / intermediere / whetever ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Următorul

Înapoi la Fraude si exemple negative