Webcam models

Cum sa ma feresc de Charge Back-uri?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cum sa ma feresc de Charge Back-uri?

Mesajde SuperDoll » Mar Oct 06, 2009 8:32 pm

Cum sa ma feresc de membrii care dau charge back? Cum sa ii deosebesc de membrii care nu dau charge back? Recent m-am luat un roman in pvt si pt ca nu am vrut sa ma intalnesc cu el in realitate mi-a dat charge back vreo 15 $ - pt mine conteaza si 15 $ ca uneori pot sa muncesc (sa stau online) o noapte intreaga si sa fac doar 15 $, alt membru m-a luat in pvt de mai multe ori, i-a placut showul si acum m-am trezit cu un charge back si de la el - de ce? Exista sansa sa ma trezesc cu charge back-uri si pe celelalte showuri pe care i le-am facut? Alt membru la fel ma tine in pvt 10-15 min apoi da charge back - daca nu ii place de ce sta atata? Cred ca odata ce am muncit as merita sa imi iau banii, nu sa depinda tot de membrii care au obtinut ce au vrut daca imi dau banii sau nu! Siteurile astea nu verifica daca i-a placut sau nu pvt-ul inainte sa accepte sa ii dea banii inapoi? E aiurea si cred ca nu sunt singura care are probl asta - ce sa fac? Sa ii dau afara din pvt pe toti care zic ca sunt romani? Sa intreb fiecare membru daca imi da charge back sau nu inainte sa ii fac show? Sper sa imi raspunda cineva...ca e nasoala rau de tot chestia asta cu charge back-ul :cry:
SuperDoll
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Mie Oct 07, 2009 4:57 am

Nu exista o metoda prin care sa identifici un utilizator care poate face charge back , insa exista posibilitatea de a genera chargeback prin acceptarea show-urilor dubioase . In general daca simti in vre-un fel ca clientul este minor (probabil cu cardul parintilor) , sau provine dintr-o tara cu nivel ridicat de chargeback ai optiunea de a refuza show-urile respective , intrucat , in cele mai multe dintre cazuri ( a nu se citi "in toate cazurile") se sfarsesc printr-un chargeback .

Daca chargeback-urile de care vorbesti sunt insa pe imlive povestea e alta . Acolo toata lumea are chargeback ... mai putin site-ul . Site-ul nu pierde niciodata , tot timpul castiga inclusiv din asta . Nu ma aventurez la mai mult de atat pentru ca nu vreau sa arunc cuvinte grele fara dovezi , e doar o impresie bazata pe experienta personala si din ceea ce am auzit ca li s-a intamplat si multor altora .
Alexiss
Administrator
Administrator

Re: Cum sa ma feresc de Charge Back-uri?

Mesajde Moscraciun » Lun Dec 13, 2010 7:35 pm

Dragi colegi de breasla,astazi pe la pranz cand am intrat ptr a doua oara online,m-am trezit cu un chargeback de 10 dolari de toata frumusetea tocmai de pe 8 august.Respectivul m-a tinut un sfert de ora in privat si era foarte incantat,rating,comment,tot tacamul si astazi ma trezesc cu chargeback.Am intrebat la support si uite ce mi=au zis baietii
admin: And the owner of the card asks his bank to get the money back used by the unauthorized person
eu: :(
admin: Which means that the Member was most probably using a stolen credit card
admin: Yes basically chargebacks unfortunately can be done for up to 6 months back
eu: can you give me any details on whay i have recieved a chargeback from 4 months ago?
eu: myquestion is

Faza este ca eu imi si aduc aminte de privatul respectiv ce am facut in el si tin bine minte ca respectivul avea el o fantezie unde eu sunt cumnatul lui si ca el este mult mai mic de varsta decat mine si incep sa cred ca el chiar era mic de varsta. Fiti vigilenti.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde studiolove69 » Lun Dec 13, 2010 10:15 pm

Pe ImLive cel putin sa nu dati OK la cei care nu sunt VIP, gold, silver sau Network. Am observat ca daca se evita pe cat mai mult sa se dea OK la guesti scade destul de mult probabilitatea de a avea chargeback. Pe jasmin se mai intampla rar sa fie chargeback.. desi totusi in ultima luna nu stiu cum ca toti performerii au avut....pe alte siteuri nu am avut asftel de probleme.

sper sa va ajute si bafta
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Mar Dec 14, 2010 9:27 am

Ai uitat si de mobile guests (mai exact Iphone). Plus, intr-un timp erau pe blacklist toti membrii cu 007 inclus in nicknames. In rest, nu prea multe chargeback-uri pe ImLive. Mai multe sunt pe Jasmin de ceva timp. Asta este, unul dintre riscurile meseriei.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Anca00 » Dum Dec 26, 2010 9:24 pm

Mie cele mai multe chargeback-uri s-au intamplat pe imlive.Dar de cand stau la pretz maxim nu am mai avut nici un 1$ chargeback.
Anca00
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale