Webcam models

CUM MERGE CATEGORIA SHEMALES

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

CUM MERGE CATEGORIA SHEMALES

Mesajde sorin_bv » Vin Oct 15, 2010 10:16 pm

BUNA,
AM DOUA CERERI DE ANGAJARE DIN PARTEA A DOI TRANSEXUALI , CINE STIE CUM MERGE CATEGORIA RESPECTIVA SA STIU DACA MERITA SA-I ANGAJEZ .
ASTEPT OPINII

MULTUMESC
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: CUM MERGE CATEGORIA SHEMALES

Mesajde fetish » Sâm Oct 16, 2010 7:18 pm

transexuali pe bune in romannia ?wow super tare daca s pe bune angajeaza i cu incredere banuti se fac multi ;daca s fake treaba ar fii sa fie super buni ca fake ca sa afac ceva altfel vor caadea in derizoriu

multa bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde winxpfather » Sâm Oct 16, 2010 10:28 pm

Sunt ffff multi pe bune in ro. Fffff multi. Iar cu banii e relativ... un fake intotdeuna va face mai multi.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde winxpfather » Dum Oct 17, 2010 12:02 pm

pocahontas scrie:Un fake va face mult mai multi bani cu mica rectificare,depinde de ce vinde acel fake.

Corect...tastat de pe mobil si lene de scris: ) ca si acum.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde wxdj » Dum Oct 17, 2010 1:12 pm

o categorie extraordinar de buna, un segment strans si sigur, cum spunea shi pocahontas, membrii cauta corp de super fata cu penis, daca ai corp de K1(key one, de luptator) si vrei sa stai la shemale mai bine lasa-te, trebuie sa arati extraordinar de feminin.succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde fetish » Lun Oct 18, 2010 5:13 am

eu recunosc ca am asa un propt trans astia real ca si pt homosexualii care isi recunosc real feelings ;este extraordinar acta putere pot avea oamneii astia ce sa amii jos palaria

am un bun prieten persoana publica care este gay convins ; decate ori il vad imi dau seama ca nu stiu daac as putea avea curajul lui daca situatia ar fii invers ... personal pt mien oamneii astia sunt niste eroi
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Lun Oct 18, 2010 6:49 pm

poca aici ai avut perfecta dreptate ,il cunosti cumva pe A.....?nu vazusem din perspectiva asta , ce e drept e drept ca viata privata e franjuri , droguri , nebuneli , eu ii admir insa pt faptul ca are puterea sa stea impotriva curentului

asta pana la urma sa stii ca e cel mai greu de facut ti o zic din proprie experienta ;sincer uneori mi as dorii si eu asa un tupeu sper ca intimp sa l capat :lol: daca nu muncesc din greu si poate poate ma apropii macar

facand o paralela un mic exemplu :eu femeie intreaga si sanatoasa cu o casnicie super cand zic ca nu ne dorim copii 90 % din pers pe care le intalnesc se uita urat deja m au taiat de pe orice lista , viitoare cunostiinte etc paria pe fatza

nu pot decat sa mi imaginez cum ar fii sa fiu o pers publica un tip care arat beton si sa zik nonsalant stii eu sunt gay .... si faza super si de admirat e ca omul isi pune la curent toti prieteni (mai apropiati ofcourse)

stima lui
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde winxpfather » Lun Oct 18, 2010 7:38 pm

fetish scrie:eu ii admir insa pt faptul ca are puterea sa stea impotriva curentului

Pai nu admiratie trebuie sa fie ci compasiune. E o intreaga filozofie ce incearca sa explice, argumenteze asa zisele deviatii de la normalitate. De la genetica, abuzuri, teribilism, rebeliune la boli psihice, nu cred ca poate cineva sti cu exactitate mecanismul ce declanseaza asa zisa "anomalie". Problema e ca sunt niste nefericiti, chiar daca asuma sau nu ceea ce simt sau cred ca simt ca sunt. E o lupta mare cu ei insasi si cu ceea ce impune societatea ca normalitate, dar e o lupta pierduta din start ca oricat de asumati ar fi tot vor ramane dilemele. Ca sunt acceptati e altceva dar si cei mai deschisi in lautrul lor stiu ca a fi gay e impotriva naturii, nu mai are legatura cu ceea ce impune ca normal societatea cu "open mind", asa ca vor fi niste nefericiti pana la final.
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde cristian9681 » Lun Mai 14, 2012 10:17 pm

De unde as putea sa cumpar un penis cat mai real pentru a-l folosi la categoria shemale?
cristian9681
Incepator
Incepator

Mesajde pocahontas » Lun Mai 14, 2012 10:52 pm

Ceea ce cauti tu sau ce ai auzit nu mai este valabil demult:)Maj siteurilor sunt inchise pentru fake trans,cele care inca mai primesc fake cer show de calitate si te inchid la cea mai banala reclamatie chiar si cand un membru intra si cere ''show cock without hands'' dupa 3 secunde,asta inseamna ceva de genul ''sa vezi si sa nu crezi penis look a like '' nu doar un dildo care arata ca un penis,membrii cer stand up,show from behind,limp cock,hanging si cate si mai cate si te asigur ca sunt foarte bine antrenati sa descopere fakeuri, in general cand te inchid pentru ''fake'' nu-ti mai vezi nici un ban pentru ca este socotit frauda.Ia-o ca pe un sfat.Nu mai spun de faimosul helicopter cock:)))))))Te las pe tine sa ghicesti cam ce inseamna asta si sa te gandesti cum poate cineva sa faca asa ceva care nu poseda penis din nastere.

Bafta acolo!
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde mirely » Mar Mai 15, 2012 10:27 pm

off topic Pocahontas,eu nu pot da sfa turi despre shemales pentru ca nu lucrez in aceasta categorie...am avut colegi la studio de toate neamurile,fiecare isi facea treaba cum se putea mai bine...sau nu. Ce vreau eu sa spun off topic...am citit despre acest helicopter cock....mi-ai facut ziua minunata....l-am intrebat pe sotul meu ce e cu helicopterul ala si mi-a aratat toata ziua,bine ca are cu ce ....muream proasta si nu stia de helicopter cock....multumesc Pocahontas!
mirely
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale