E plina Spania , si nu doar, de tarani , badarani, hoti , tigani , prosti, fraieri , si mai ales , un cuvant definitoriu pentru majoritatea : COCALARI , majoritatea provenind din Romania .
Un exemplu de cocalar clasic , probabil unul din amicii tai din Espana .
vai doamne ce se vede acolo, vai doamne uite ce haine de cocalari are, vai doamne, vai vai vai, dar cine poate fii, nimeni altcineva decat un prost care face romania de ras. Tuturor car le ofera placere sa faca de ras tzara noastra .. am o sugestie... o punga de hartie.
Mie personal pe Xlovecam imi merge cand si cand..am avut perioade cand intr-o zi am facut 50 euro pe zi la cuplu iar in alta zi nici 10 euro pe zi. Si am remarcat cam de 2-3 saptamani ca nu mai sunt in privat multe cupluri cum erau odata.....Naspa Daca mai stie cineva site-uri bune pentru cuplu sa-mi raspunda (Fara Jasmine va rog). O zi buna!
Servicii web, site-uri, magazine online, site prezentare videochat Persoana de Contact Vechiu Gelu Ionut : 0754430931 (Iasi)
AndreeaT scrie:Mie personal pe Xlovecam imi merge cand si cand..am avut perioade cand intr-o zi am facut 50 euro pe zi la cuplu iar in alta zi nici 10 euro pe zi. Si am remarcat cam de 2-3 saptamani ca nu mai sunt in privat multe cupluri cum erau odata.....Naspa Daca mai stie cineva site-uri bune pentru cuplu sa-mi raspunda (Fara Jasmine va rog). O zi buna!
Vreau sa remar ca numai astazi am avut peste 400 guest si membri i-am numarat pe degete (maxim 15).Mi se pare foarte grav...am stat cateva ore degeaba in fata camerei. Tin sa mai spun ca decorul este foarte frumos, imbracamintea la fel si aratam destul de bine impreuna cu partenerul meu iar viteza la internet este de 20 MB.
Servicii web, site-uri, magazine online, site prezentare videochat Persoana de Contact Vechiu Gelu Ionut : 0754430931 (Iasi)
adevarul este ca in ultimul timp este cam varza!eu nu sunt un model de top sau cine stie ce!sunt un model normal dar inainte pe mfc faceam cam 600-700 pe perioada,acum nu mai fac nici 400 pe perioda!nu stiu ce se intampla am inteles ca de luna viitoare incepe sa mearga treaba mai binisor,dar acum numai dumnezeu stie!si am uitat am camscore pe mfc cam pe langa 450...haha,dar de exemplu marti am facut 100$ in cam 4 ore si ieri am facut 20$ in 7 ore.deci la mine merge prost!
Adevarul e ca nu stii cum o sa mearga , inainte puneai bazele ca sigur faci intr-o zi lejer 60-80$ la cuplu , dar acum trebuie sa stai mult pentru acesti bani si chiar uneori nu ii mai faci.Oare chiar din martie se mai "dezgheatza"?
Nu este obligatoriu o anumita luna,e drept au fost sarbatorile dar membrii totusi au intrat si au platit pentru pvt-uri,posibil actuala criza ce nu se mai termina,posibil sa fie mai bine posibil sa fie mai rau,in zilele astea decand cu criza....doar d-zeu stie cand si cum va fi ok,noi nu facem altceva decat sa speram!
Ariana scrie:si ce ma oftic,ca sunt unele atat de urate chiar pe prima pagina .
Daca tu crezi ca banii se fac doar cu frumusetea te inseli amarnic :| ... si nu este cazul sa jignesti anumite modele .... Ca un sfat din ce am vazut ca faci in free si nu numai ar fi sa schimbi putin comportamentul atat iti zic "sper" sa intelegi ...si poate inveti ceva si de la acele "urate" ....
Am si eu o curiozitate..pe tine la studioul ala nu te ajuta nimeni? te lasa asa de capu tau? sa banezi tot ce misca fara sa iti explice ca de la ei iti iei banutii al sfarsitul perioadei si ca ar trebui sa fii mai calma si mai ingaduitoare ? si vb lui Under ar trebui sa iei aminte de la alte modele:)
Schimba studioul si atitudinea asta de fame fatale,invata de la ''urate'',si 1st of everything ia un pistol si impusca-l pe owner ca-si ia procent degeaba.Intai, invata sa scrii corect siteurile pe care lucrezi.....''jasmine'' , pe urma da o fuga la niste interviuri si intreaba daca in acel studio exista un trainer,preferabil femeie dar nu exclude nici varianta barbat,pe urma scrie peste vreo 2-3 luni in forum .
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .