Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de ruru » Vin Feb 10, 2012 12:10 am
Eu stau pe CC cu 2.49, dar am citit ca majoritatea stau cu preturi mult mai mici. Am avut zile fara nici un privat, dar am avut si zile foarte bune. E recomandat cand esti in show in alta parte sa pui pe pauza CC. Nu te vede nimeni dar in cazul in care vine cineva cu chef de vorba sa nu se simta neglijat :)) Din experienta mea cei care vor show vor intra direct in video chat fara sa stea la taclale inainte.
-

ruru
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ruru » Vin Feb 10, 2012 12:13 am
Lovely scrie:Si la mine pe mfc merge la fel de prost. Sincer, cam bate vantul. Nu stiu ce se intampla.La fel si pe cams si pe homecams. Pe homecams in schimb, ma enerveaza la greu guestii aia, vorbesc mult si prost.Adevarul e ca doar ce mi-am facut cont la inceputul lunii dar oricum mi se pare un site de 2 lei. De-abia de-abia intra cate unul in pvt.Si totusi, pvt este 10 tokens, nu 60 ca pe mfc. Sa speram ca vor veni zile mai bune. Bafta! :)
10 tokens pe homecams inseamna pentru tine 0.96$, in timp ce 10 tokens pe mfc sun doar 0.50$. Iar pe homecams pretul pe minut de pvt e intre 10 si 25 tokens, dar este setat automat de site in functie de performanta.
-

ruru
- User activ

-
-
de NCG » Vin Feb 10, 2012 12:57 am
Pe mfc pretul pe minut este de 60 tokens in private,iar in true private este de 80 tokens. 7 ore pe mfc si odar 1400 de tokens.Horrible!si iar camscore picat sub 1000.imi vine sa runc cu laptop-ul pe pereti!!! Sper sa vine vreun slavator sa imi faca vreo fapta buna asa de Valentine'  s.Pff..hahahaha!!! 
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de ruru » Vin Feb 10, 2012 1:08 am
NCG scrie:Pe mfc pretul pe minut este de 60 tokens in private,iar in true private este de 80 tokens. 7 ore pe mfc si odar 1400 de tokens.Horrible!si iar camscore picat sub 1000.imi vine sa runc cu laptop-ul pe pereti!!! Sper sa vine vreun slavator sa imi faca vreo fapta buna asa de Valentine'  s.Pff..hahahaha!!! 
Stiu ca pretul pe minut este 60 tokens pe MFC. Subliniam doar faptul ca tokeni au valori diferite pe cele 2 siteuri, iar si pe HC poti ajunge sa iei aproape 2.50$ pe minut.
-

ruru
- User activ

-
-
de NCG » Vin Feb 10, 2012 1:14 am
Da,acum am vazut ca s-a scris mai sus.Scuzee 
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de NCG » Vin Feb 10, 2012 5:01 am
Ahh ce ma plictisesscc!!! unde dracu' sunt toti membriii????? 1000 de tokens facuti cu chiu cu vai in 3 ore!!! Am parte pe mfc numai de d'aia care abia si-au facut si ei cont de premium si au si ei 200 de tokens si vin cu niste pretentii de te doare capul!!!daca stau sa ma gandesc chiar ma doare!! Ca sa nu mai zic de aia:"bb pls see my cam bb i am hard for you bb!!!" si cu 0 tokens in cont!!Si pe langa asta "pls bb show me your tits bb".. Proasta perioada.Parca a venit 2012-le asta cu tot ghinionu' din lume! Vad eu ce fac..mai stau 3 ore si gataa!!culcarica!!
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de Amazoana » Vin Feb 10, 2012 9:49 am
Bine v-am gasit! Va urmaresc de ceva vreme si sunteti f. simpatice, destepte si unele dintre voi chiar profesioniste. Eu am inceput Video Chat in sept.2011 cu LJ, apoi IM Live, CC si MFC. La LJ am renuntat o perioada pentru ca scazuse rau de tot cand au facut schimbarile pe site. MFC a mers fluctuant, insa f. bine la sfarsitul si inceputul anului. In ianuarue au scazut toate, mai ales IM, insa de la sf. lui ianuarie am reintrat pe LJ si merge neasteptat de bine. Pt. mine e cea mai buna perioada de pana acum si stau doar pe LJ, pentru ca fac niste role play-uri si am niste membri fideli care intra aproape zilnic. PE CC si IM nu intra nimeni in timpul saptamanii. Nu stiu cum sa fac sa tin deschis si MFC-ul in acelasi timp cu alte site-uri, e sg. care nu merge. Ma ajuta cineva? Merci mult si bafta va doresc!
-
Amazoana
- User activ

-
-
de IModel1991 » Vin Feb 10, 2012 11:56 am
Amazoana scrie:Bine v-am gasit! Va urmaresc de ceva vreme si sunteti f. simpatice, destepte si unele dintre voi chiar profesioniste. Eu am inceput Video Chat in sept.2011 cu LJ, apoi IM Live, CC si MFC. La LJ am renuntat o perioada pentru ca scazuse rau de tot cand au facut schimbarile pe site. MFC a mers fluctuant, insa f. bine la sfarsitul si inceputul anului. In ianuarue au scazut toate, mai ales IM, insa de la sf. lui ianuarie am reintrat pe LJ si merge neasteptat de bine. Pt. mine e cea mai buna perioada de pana acum si stau doar pe LJ, pentru ca fac niste role play-uri si am niste membri fideli care intra aproape zilnic. PE CC si IM nu intra nimeni in timpul saptamanii. Nu stiu cum sa fac sa tin deschis si MFC-ul in acelasi timp cu alte site-uri, e sg. care nu merge. Ma ajuta cineva? Merci mult si bafta va doresc!
Folosesti vreun splitter?
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de ruru » Vin Feb 10, 2012 3:32 pm
Bunicica sesiunea azi-noapte, desi dupa cum incepuse nu ma asteptam la prea mult. Mi-a mai facut si internetul o gramada de probleme. Streamate e in continuare mort. Amazoana, am incercat si eu o lunga perioada sa tin MFC deschis in paralel cu alte siteuri si rezultatul a fost un camscore dezastruos. Acum am renuntat la el...poate o sa revin dupa o perioada cu un cont nou, nu stiu inca. Poate altor persoane le merge si asa...pentru mine una nu a functionat. Vad ca majoritatea laudati jasminul in ultimul timp...hmmm...o fost primul site pe care am lucrat, dar am renuntat la el, pentru ca nu mai mergea si pentru ca pe el mi se pare ca sunt cel mai mult expusa. Acum ma gandesc serios sa ii mai dau o sansa. Bafta!
-

ruru
- User activ

-
-
de kleopatra08 » Vin Feb 10, 2012 6:10 pm
nu mai pot de nervi...nu se merita sa stai ziua pe lj...deci nu mai pot, innebunesc  , de 4 ore stau, chiar niciun pvt...nici amarat de 3 minute, nimic???!!!!imi dau demisia!si toti vor sa ii fac "hard" inainte de pvt, k sa ce?sa stea 2 min in pvt?..asta daca o sa intre...da de ce sa fac show gratis in freechat? ...ce cute, sexy, etc sunt..si pace...mai imi da cate unu 5 stele si pleaca!...  si sunt bune 5 stele k eu trebuie sa strang multe stele k sunt pe pag 15, dar nu stiu ce sa fac k sa-i atrag, k nici in camera nu intra, asta e problema..in 4 ore ii pot numara pe degete, vreo 10 membrii...ufffff!!!!!  trebuia sa ma descarc...la noapte intru iar, sper sa fie mai bine 
-
kleopatra08
- Incepator

-
-
de Lovely » Vin Feb 10, 2012 6:12 pm
Am incercat sa-mi fac si eu cont pe streamate acum cateva luni la fete dar nu mi-au acceptat pt ca am deja cont la cuplu. Sunt tare ciudati astia de la streamate. Pe jasmin poti sa ai cate conturi vrei tu. Se pare ca pe CC minimul pe minut la instant action este 1,69. Nu se poate mai putin. Am citit pe forum acolo cate mii de dolari fac unele modele pe CC. :) Pe orice site, trebuie sa iti faci membri fideli si asa castigi mai mult. Perioada asta e foarte proasta pt mine pe toate cele 3 site-uri:( Sper sa isi revina cat mai curand.
-
Lovely
- User activ

-
-
de Serban » Vin Feb 10, 2012 9:39 pm
Deci sa inteleg ca si voua la fel va merge MFC`ul. De asta am si intrat aici, sa vad ce si cum, poate eu vreo problema :). Abeam am reusit sa fac 1500 in 10 si 11. :| Chiar nu stiu, m`am trezit si de dimineata de la 4, am stat pana la 9 [PENTRU 300 TKNSSSS!!]. Nu imi vine sa cred, iar perioada trecuta a mers f bine + inceputul acestei perioade, dar am primit o reclamatie, mi-au retras toti banii din cont, si de atunci merge ca naiba.
Inteleg ca si la voi este acelasi lucru.. :| Nu stiu ce sa fac, ce sa mai zic..
-
Serban
- AWStudent

-
-
de Lovely » Vin Feb 10, 2012 9:53 pm
Serban scrie:Deci sa inteleg ca si voua la fel va merge MFC`ul. De asta am si intrat aici, sa vad ce si cum, poate eu vreo problema :). Abeam am reusit sa fac 1500 in 10 si 11. :| Chiar nu stiu, m`am trezit si de dimineata de la 4, am stat pana la 9 [PENTRU 300 TKNSSSS!!]. Nu imi vine sa cred, iar perioada trecuta a mers f bine + inceputul acestei perioade, dar am primit o reclamatie, mi-au retras toti banii din cont, si de atunci merge ca naiba.
Inteleg ca si la voi este acelasi lucru.. :| Nu stiu ce sa fac, ce sa mai zic..
Mie Mfc imi merge din ce in ce mai prost, niciun membru nou, ce fac in fiecare zi sunt tokens de la membri fideli. Plus ca, m-au disperat astazi pe mfc, zici era ziua beggarilor. Toti cereau play in public sau mai stiu eu ce. Eu, una nu vreau sa incalc regulile si sa ma trezesc cu contul inchis si fara bani...asa pentru ca nu am avut ce face. Si eu am avut un warning dar asta la inceput cand nu stiam site-ul foarte bine.Deci, data viitoare sigur ajung sa iau ban daca incalc regulile:) Oricum, modelele din top nu au nicio treaba, pentru ele nu exista reguli sau ban. E clar de ce.
-
Lovely
- User activ

-
-
de blooangel » Vin Feb 10, 2012 10:33 pm
da...am intrat si eu de doua ora jumate si...nimic, toate site-urile goale mi-e mila de camscore-ul meu pe cams ca abi abia ma mai ridicasem si eu da..ma rog nu pot sa-mi dau seama de unde e perioada asta si de ce cat despre mfc am luat LJ in locul lui, inchid contul dupa 16 si deschid altul peste o luna doua
Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale