Webcam models

Cum v-a mers astazi sesiunea?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cum v-a mers astazi sesiunea?

Mesajde russiantonik » Dum Noi 13, 2011 10:10 am

am vazut pe un forum rusesc asa o tema si este destul de populara. De ce sa nu mai invioram putin situl si sa discutam nu numai pc de care avem nevoie. Plus la asta cred ca va fi util pentru modele. Pentru consolare sau un eventual "shut in fund")))

Mie de trei zile imi merge prost. Ma consolez cu gindul ca inceputul perioadei a fost ok. Cel mai vesel ca mai am 10 dolari pina sa ajung la 40% pe lj si stau pe loc de trei zile))))
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Cum v-a mers astazi sesiunea?

Mesajde blooangel » Dum Noi 13, 2011 10:19 am

cum am spus si la mine a fost slabutz, insa ma consolez ca vineri seara de la 8 pana la 10 am avut privaturi destul de multe plus unul de 58 de min(ceva ce nu s-a mai intamplant de nici numai stiu cand),asa ca abia astept sa intru sa vad cum mi-a crescut camscore-ul pe cams:)) inca pe a doua pagina dar in primele 3 randuri :D
@studiovideochat a aavut dreptate :drinkers: multumesc :prayer:
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Dum Noi 13, 2011 10:51 am

blooangel, am scris eu cindva un mesaj dar nu s-a postat nu stiu din ce cauza.
Si am scris eu acolo....cu fiecare mesaj in plus imi placi tot mai mult))))
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Dum Noi 13, 2011 5:26 pm

russiantonik scrie:blooangel, am scris eu cindva un mesaj dar nu s-a postat nu stiu din ce cauza.
Si am scris eu acolo....cu fiecare mesaj in plus imi placi tot mai mult))))

multumesc :smt004 :smt003
cu disperarea si pesimismul meu, ma bucur ca am ajuns sa plac cuiva :))
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Dum Noi 13, 2011 5:34 pm

blooangel scrie:cum am spus si la mine a fost slabutz, insa ma consolez ca vineri seara de la 8 pana la 10 am avut privaturi destul de multe plus unul de 58 de min(ceva ce nu s-a mai intamplant de nici numai stiu cand),asa ca abia astept sa intru sa vad cum mi-a crescut camscore-ul pe cams:)) inca pe a doua pagina dar in primele 3 randuri :D

Ma bucur ca ai reusit sa faci $$ din nou si sa avansezi in TOP , mai sunt si alte mici trucuri de umblat prin pagina la CAMS ca sa ajungi in TOP , dar...sunt pentru fetele mele.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Dum Noi 13, 2011 6:13 pm

studiovideochatvid scrie:
blooangel scrie:cum am spus si la mine a fost slabutz, insa ma consolez ca vineri seara de la 8 pana la 10 am avut privaturi destul de multe plus unul de 58 de min(ceva ce nu s-a mai intamplant de nici numai stiu cand),asa ca abia astept sa intru sa vad cum mi-a crescut camscore-ul pe cams:)) inca pe a doua pagina dar in primele 3 randuri :D

Ma bucur ca ai reusit sa faci $$ din nou si sa avansezi in TOP , mai sunt si alte mici trucuri de umblat prin pagina la CAMS ca sa ajungi in TOP , dar...sunt pentru fetele mele.

Respect! :smt038
Bafta!!!
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Mie Noi 16, 2011 7:38 pm

uite de ce trebuie un barbat...el tot timpul are timp si dorintza sa caute ceva altceva si iese bine)
Rau pentru noi, modelele care nu avem curioziteatea si rabdarea sa vedem ce mai este si prfilul asta.
Am bagat ceva poze, am schimbat pretul si inainte)))

cum merge?
Eu duminica mai mult am dormit decit lucrat, si pe la 5 seara, cind deja eram gata sa inchid, au navalit pe toate siturile ca nu mai stiam ce pojar e. Sa fi stiut, nu ma mai trezeam asa dimineatza. Pe la noua seara mi se inchideau ochii singurei. Si in loc sa ajung in patuc, am ajuns la Odessa. Am facut o primblarica de 3 zile cu sotul))) Nici acum nu stiu cum s-a intimplat)))) Apropo, este un oras frumos si iarna.
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Joi Noi 17, 2011 12:09 am

russiantonik scrie:uite de ce trebuie un barbat...el tot timpul are timp si dorintza sa caute ceva altceva si iese bine)
Rau pentru noi, modelele care nu avem curioziteatea si rabdarea sa vedem ce mai este si prfilul asta.
Am bagat ceva poze, am schimbat pretul si inainte)))

cum merge?
Eu duminica mai mult am dormit decit lucrat, si pe la 5 seara, cind deja eram gata sa inchid, au navalit pe toate siturile ca nu mai stiam ce pojar e. Sa fi stiut, nu ma mai trezeam asa dimineatza. Pe la noua seara mi se inchideau ochii singurei. Si in loc sa ajung in patuc, am ajuns la Odessa. Am facut o primblarica de 3 zile cu sotul))) Nici acum nu stiu cum s-a intimplat)))) Apropo, este un oras frumos si iarna.

duminica da, a fost bine ce-i drept..luni...marti asa si asa, aseara am stat,dar luni nu prea.
am decis sa mi iau cateva zile libere..pana duminica mai exact
ma gandeam ca daca stau cateva zile poate mi mai trece oboseala, starea de somnolenta, durerea din oase etc
de un an jumate de cand lucrez n-am avut un "concediu"...
mai schimb un profil, mai imi fac o poza...d-astea...reimprospatez pentru luna decembrie
app, pe langa subiect..voi de unde va cumparati outfiturile? eu am cateva site-uri, dar cam ma ustura buzunarul, desi banii ii scot din prima seara pe ele, n am mereu sa dau 150 lei pe-un costum
Bafta!!!
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Joi Noi 17, 2011 6:41 am

Eu tot nu inteleg de ce va cramponati sa cumparati din Ro :

http://sleepingbeautylingerie.com/
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Joi Noi 17, 2011 9:41 am

studiovideochatvid scrie:Eu tot nu inteleg de ce va cramponati sa cumparati din Ro :

http://sleepingbeautylingerie.com/

am si eu unul strain de pe care cumpar, dar dureaza cam o luna pana vine, chiar azi ma duc sa ridic o comanda de la posta
http://www.aliexpress.com/home2.html

Bafta!!! si multumesc
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Joi Noi 17, 2011 10:43 am

Daca faci comanda de acum , de sarbatori ai tot ce iti trebuie , si parca una ea cheltuiesti 130$ si sa ai marfa de 1200 ron si alta e sa cheltuiesti aici 1200 ron pe cateva lucrusoare.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Joi Noi 17, 2011 12:02 pm

eu cumpar de la http://www.lingeriewholesalechina.com/
Nu bate la buzunar si nu-mi pare rau daca se uzeaza. Calitatea depinde, citeodata e superok citeodata schipateaza rau. CHiar recent am facut comanda de craciunitze si erau asa de aiurea cusute ca am cerut banii inapoi. Si mi i-au dat. Daca va place de acolo ceva, intrebati, daca le stiu cum arata pot sa va dau ceva sfaturi.
Plus la asta imi iau de la balolum lengerie, imi place foarte mult pentru ca e trainica si e super frumoasa. De fapt imi place la nebunie lenjeria. Daca ma lasi cu bani in butic cu lenjerie, ies lefter de tot. De asta prefer intii sa trec pe la butic fara bani si sa masor pina imi place ceva, daca pina seara nu-mi iese din cap ceea ce mi-a placut, atunci merg a doua zi sa cumpar, altfel as lucra numai pentru lenjerie))))
aaaa prea multe litere)))
cel mai frumos, ca mie imi mere bine cind nu sunt imbracata doar in lenjerie. Prefer rokitzele sexy. Le iau de la amiclub.
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Joi Noi 17, 2011 12:03 pm

apropo, dureaza 5 zile livrarea. Nu fac reclama)))) ca nu am nimic din asta)
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Lovely » Joi Noi 17, 2011 9:06 pm

A mai comandat cineva de pe site-ul de care zice russiantonik? E de incredere?
Lovely
User activ
User activ

Mesajde blooangel » Vin Noi 18, 2011 9:37 am

Lovely scrie:A mai comandat cineva de pe site-ul de care zice russiantonik? E de incredere?

cred ca, doar ce spunea ea ca a cumparat :)
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale