Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de russiantonik » Mar Noi 01, 2011 2:44 pm
It is our pleasure to introduce to You the New Payment Structure of LiveJasmin! We provide your Performers with an unparalleled opportunity to earn big and build a career! Making money has never been this easy!
The essence of the new structure is that your Performers will make more and more money by climbing the payment ladder as the percentage they receive will be in proportion to their current Level. Taking earnings of Free chat area as an example, from the easy-to- pass Aspiring Level (30%) with little extra effort one can become Accomplished (35%), Famous (40%), Star (45%), and then Superstar with 50% cut! At the end of the road to fame you will find Legend guaranteeing 60% share! And this is far from the end of the new offer! An additional 20% can be achieved from referred Members, topping the offer up to the astounding 80% share!
For each level, the share for earnings in Members only area is 5% less than the share for earnings in the Free Chat area.
How does it really work? Please read further. In the new system we distinguish two different types of income. Lets see how it works:
1. Level dependent income: Private show + Two-Way-Audio, Snapshots, Surprises, Group Chat and Group Chat Actions, Sneak Peek. These income types help a Performer reach a higher level on the payment ladder.
2. Level independent income: Referral income, Fan Club income, Message related income, Awards Bonus, Video income. These income types do not affect a Performers progress on the payment ladder.
For example your Performer reaches Star Level ($590 - $1390), his/her minute charge rate is set to $1.99; a Member takes him/her to Private chat and spends 10 minutes. The Performers income will be calculated the following way:
$1.99 X 10 minutes X 50% = $9.95
Taking the same example to Legend Level the numbers will be:
$1.99 X 10 minutes X 60% = $11.94
Every period is a new opportunity for a success story and to have your Performers at the top of the payment ladder! As to provide equal chances, each Performer will start from Aspiring Level (30%) and build their earnings by Level Dependent Income as mentioned above. The more Level Dependent Income they make the higher percentage they receive! Let it be your Performers who first reach LEGEND level! Prepare your Performers for this bewildering opportunity and start making Big Money with Big Players! Lets make the road to fame Legendary!
You may find more info here. Should you have any further questions about the New Payout Structure, do not hesitate to contact our Support Team.
eu inca nu stiu cum sa privesc asa modificari pentru ca nu-mi este clar de fapt cum lucreaza. De fiecare data incepi perioada cu 30% sau daca faci 100, perioada urmatoare incepi cu 35% ori....ma rog o sa vedem, astept pareri)))
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de studiovideochatvid » Mar Noi 01, 2011 3:31 pm
Cu cat faci mai multi $$ cu atat castigi ca procent mai mult , e simplu:
6.legend 2500$ and up 60% 5.superstar 1500 - 2500$ 50% 4.star 650 - 1500$ 45% 3.famous 300 - 650$ 40% 2.accomplished 100 - 300$ 35% 1.aspiring below 100 $ 30%
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de russiantonik » Mar Noi 01, 2011 4:09 pm
citi, pot si eu. si sa inteleg tot. La altceva ma gindesc eu. Fiecare perioada se incepe de la 30%? Sau incepe de la nivelul la care ai ramas perioada trecuta? Sau se face o medie, sau cum?
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de gabi28 » Mar Noi 01, 2011 7:09 pm
Fiecare perioada incepe cu 30%. Procentul creste in functie de level-ul atins.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de russiantonik » Mar Noi 01, 2011 8:08 pm
ok, atunci primii 100 ii faci lucrind cu 5% mai mult. ULteriorii 100 compensezi ceea ce ai perdut cu primii 100 dolari. Urmatorii revii la cistigul la care te ai obisnuit. ADica chiar daca faci 300 de dolari, asta este doar ceea ce a fost, doar ca lucrezi cu 5% mai mult, adica mai mult timp in pvt. SI doar de la 300 pina la 650 iti suride norocul. Daca nu vine sfirsitul perioadei si o ei de la inceput.)))
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de gabi28 » Mar Noi 01, 2011 9:41 pm
1. Primul nivel 0-100$ 30% - primesti cu 5% mai putin 2. Al doilea nivel 100-300$ 35% - primesti ceea ce ai primit si pana acum 3. Al treilea nivel 300-650$ 40% - sa spunem ca de la 300$ la 400$ recuperezi cei 5% care i-ai pierdut pe primul nivel. De la suma de 400$ in sus vei castiga cu 5% mai mult decat castigai inainte 4. Al patrulea nivel 650-1500$ 45% - vei castiga cu 10% mai mult decat castigai inainte 5. Al cincilea nivel 1500-2500$ 50% - vei castiga cu 15% mai mult decat castigai inainte 6. Al saselea nivel 2500$ up - vei castiga cu 20% mai mult decat castigai inainte
Mie mi se pare o chestie super fata de top (the 69's team) unde se mai practica si acum schimbul de topmembri!!!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de russiantonik » Mie Noi 02, 2011 11:07 am
statistics...view detailed statistics....prev. period
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de xoxox » Joi Noi 03, 2011 2:47 pm
Astia de la Jasmin au gasit motiv sa mai stoarca 5% de la fetele care si asa de abia fac suta pe siteul asta iar multe dintre ele nici depasesc 300 $ la perioada ca sa-si mai recupereze banii (si asta nu neaparat pt ca nu sunt in stare ci pentru ca au alte siteuri de baza pe care castiga). Parerea mea e ca daca voiau sa dea procente mai mari in functie de castiguri le dadeau demult dar acum cred ca le-a intrat morcovul in c*r cum se spune, le-au scazut vanzarile ca draq ca altfel nu mai faceau ei schimbarile astea degeaba ca doar nu le-a pus D-zeu mana in cap. Mai mult ca sigur au observat ca multe modele lucreaza in sila, cu dezinteres, ca petrec ore intregi in member chat timp in care fac private pe alte siteuri cat si multe modele care stau din ce in ce mai putin online sau chiar deloc. Sa vedeti acuma showuri in free pt tipsuri si alte chestii de genul asta in disperarea care o sa fie de a depasi sumele pt procent mai mare. Ce a fost pana acum pe jasmin da si ce-o sa fie de acum incolo. 
-
xoxox
- User activ

-
-
de russiantonik » Joi Noi 03, 2011 4:03 pm
eu deja m-am decis ca am sa vad cum mere perioada asta, dupa aia am sa maresc pretul si daca tot ramin la sumele care au fost si pina acum dar respectiv pierd mai mult timp, il las in plata domnului, oricum nu este situl meu de baza. Asa ca ramina lj cu beggarii, guestii si charg backrile lor. Asa s-a intimplat ca am doua accounturi. Primul il facusem cu ani in urma, dupa care uitasem de el. Ulterior imi facuse altul si mult timp dupa din curiozitate am intrat acolo si l-am lasat sa fie. Si eram multumita. ACum nu vad rostul. Daca pina acum mai era cum mai era, comparativ cu xlove, privatul de pe lj este pierdere de timp.
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de xoxox » Joi Noi 03, 2011 4:45 pm
De abia de la 400 $ in sus se castiga intr-adevar in plus fatza de ce se castiga pana acum, fiindca intre 300 $ si 400 $ se recupereaza procentul de 5% scazut din castigurile sub 100 $. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.
-
xoxox
- User activ

-
-
de russiantonik » Joi Noi 03, 2011 6:42 pm
xoxoxo vezi ce am scris si eu mai sus. sunt noutati bune doar pentru modelele care fac mult peste 400. EU nu fac. Uite nu fac si gata pe un account. Pe doua da, si mai mult. Pe doua nu...de asta si ma gindes....are rost?
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Site-uri video chat