in primul rand vreau sa multumesc tuturor utilizatorilor acestui site, am gasit multe informatii utile aici, si vreau sa-mi cer scuze daca am postat aiurea.Am tot cautat un raspuns la problema mea, am rasfoit forumul, dar nu am gasit nici un caz similar cu problema mea.
Mi-am deschis in august un cont pe MFC, dar nu prea ma logham si in rarele momente in care o faceam nu-i dadeam atentie, era doar un site pe care il tineam in bara, doar doar o mai pica ceva...nu bagam membrii in seama,,,nu aveam profilul completat....Recent mi-am dat seama de potentialul siteului si de faptul ca este un site pe gustul meu, dar mult prea tarziu se pare, pentru ca acum nu ma mai baga nimeni in seama pe mine....camscorul a picat la 200 si e in continua scadere...de vreo 3 sapt intru zilnic cate 5-6 ore..am facut din asta o ambitie, dar tot nu reusesc nimic....membrii imi spun ca sunt frumoasa, de viata..dar apoi ma intreaba de camscor....
Acum va intreb pe voi daca a mai trecut cineva prin asta, se poate rezolva totusi?chiar nu este posibil sa-mi fac alt cont?
Multumesc anticipat celor care veti avea rabdarea de a citi postul meu si bunavointa de ajuta.
O zi buna