Webcam models

cum retragi banii din paypal pe cardul de debit

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

cum retragi banii din paypal pe cardul de debit

Mesajde Predator » Dum Sep 19, 2010 11:56 am

Salutari

Am in contul de paypal o suma de bani,dar cand merg la bancomat sa o retrag pe cardul verificat de ei,nu pot retrage,imi arata fonduri insuficiente.
Cum pot sa ii retrag,trebuie sa fac vre-o conversie in meniul paypal?
Multumesc!
Predator
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: cum retragi banii din paypal pe cardul de debit

Mesajde Predator » Dum Sep 19, 2010 12:29 pm

Am uitat sa precizez,cardul este mastercard,iar in meniul widraw vad ca apare doar visa.Daca nu poti retrage pe un mastercard ci doar pe visa la ce dracu mi l-au mai acceptat.Idioti dreaq. :smt011
Predator
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiolove69 » Dum Sep 19, 2010 1:55 pm

daca cardul este atasat la ei si ai bagat si acel cod si este verificat de ei atunci:

1. dai Withdraw funds to your card, pt care are o taxa de 2 euro.
2. From This Balance: selectezi banii care vrei sa ii retragi
3. Scrii suma care vrei sa o retragi dar sa nu fie mai mult de 500$
4. dai continue si ok sau ce iti mai cere :)

astepti vreo 3 zile si ai banii in cont.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde wxdj » Dum Sep 19, 2010 3:09 pm

renunta la master pentru paypal, dute fa-tzi un visa full, ii dai add in contul de paypal , dupa ce tzi-l verifica, prin acea tranzactie test, card-ul este legat de cont , poti fi la 0$ in balantza la paypal dar cand faci o cumparatura itzi ia automat de pe card-ul visa, cand vrei sa scoti bani , faci manual withdraw din contul de paypal , ai grija nu folosi contul de paypal pentru tranzactii cu conotatii adult, mai devreme sau mai tarziu vei aveai contul inchis.succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Predator » Dum Sep 19, 2010 3:12 pm

trebuie sa am 1.5 euro pe cardul visa pentru a imi aproba cardul cei de la paypal,sau trebuie sa am 1.5 in paypal?
Predator
AWStudent
AWStudent

Mesajde wxdj » Dum Sep 19, 2010 3:17 pm

shtii tu ceva ,ceva cu 1.5$ :) dar nu are nici o treaba . e o suma care se trimite de test din contul de la paypal catre contul visa, dar asta o platesc cei de la paypal pentru a se verifica card-ul , dupa care te duci frumos la banca , shi ceri personalului de acolo sa-tzi de id-ul tranzactiei , un cod de patru caractere, shi vii pe net in paypal shi il introduci pentru autentificare. asta e tot. In visa e bine sa ai bani , daca tzii cu tot inadinsul :) succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde studiolove69 » Dum Sep 19, 2010 7:46 pm

Predator scrie:trebuie sa am 1.5 euro pe cardul visa pentru a imi aproba cardul cei de la paypal,sau trebuie sa am 1.5 in paypal?

trebuie sa ai pe card mai bine un 3 $ ca paypal cand o sa faci verificarea o sa ia banii din contul respectiv si dupa ii pune inapoi. dupa intrebi la banca despre extrasul de cont si sa vezi tranzactia de la paypal ca sa afli codul respectiv
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bogdanel » Vin Noi 05, 2010 11:25 pm

numai ca eu am deja 3 zile si nu au intrat banii...de acum pe luni (sper)
bogdanel
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale