Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Predator » Dum Sep 19, 2010 11:56 am
Salutari
Am in contul de paypal o suma de bani,dar cand merg la bancomat sa o retrag pe cardul verificat de ei,nu pot retrage,imi arata fonduri insuficiente. Cum pot sa ii retrag,trebuie sa fac vre-o conversie in meniul paypal? Multumesc!
-
Predator
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Predator » Dum Sep 19, 2010 12:29 pm
Am uitat sa precizez,cardul este mastercard,iar in meniul widraw vad ca apare doar visa.Daca nu poti retrage pe un mastercard ci doar pe visa la ce dracu mi l-au mai acceptat.Idioti dreaq. 
-
Predator
- AWStudent

-
-
de studiolove69 » Dum Sep 19, 2010 1:55 pm
daca cardul este atasat la ei si ai bagat si acel cod si este verificat de ei atunci:
1. dai Withdraw funds to your card, pt care are o taxa de 2 euro. 2. From This Balance: selectezi banii care vrei sa ii retragi 3. Scrii suma care vrei sa o retragi dar sa nu fie mai mult de 500$ 4. dai continue si ok sau ce iti mai cere :)
astepti vreo 3 zile si ai banii in cont.
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de wxdj » Dum Sep 19, 2010 3:09 pm
renunta la master pentru paypal, dute fa-tzi un visa full, ii dai add in contul de paypal , dupa ce tzi-l verifica, prin acea tranzactie test, card-ul este legat de cont , poti fi la 0$ in balantza la paypal dar cand faci o cumparatura itzi ia automat de pe card-ul visa, cand vrei sa scoti bani , faci manual withdraw din contul de paypal , ai grija nu folosi contul de paypal pentru tranzactii cu conotatii adult, mai devreme sau mai tarziu vei aveai contul inchis.succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de Predator » Dum Sep 19, 2010 3:12 pm
trebuie sa am 1.5 euro pe cardul visa pentru a imi aproba cardul cei de la paypal,sau trebuie sa am 1.5 in paypal?
-
Predator
- AWStudent

-
-
de wxdj » Dum Sep 19, 2010 3:17 pm
shtii tu ceva ,ceva cu 1.5$ :) dar nu are nici o treaba . e o suma care se trimite de test din contul de la paypal catre contul visa, dar asta o platesc cei de la paypal pentru a se verifica card-ul , dupa care te duci frumos la banca , shi ceri personalului de acolo sa-tzi de id-ul tranzactiei , un cod de patru caractere, shi vii pe net in paypal shi il introduci pentru autentificare. asta e tot. In visa e bine sa ai bani , daca tzii cu tot inadinsul :) succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de studiolove69 » Dum Sep 19, 2010 7:46 pm
Predator scrie:trebuie sa am 1.5 euro pe cardul visa pentru a imi aproba cardul cei de la paypal,sau trebuie sa am 1.5 in paypal?
trebuie sa ai pe card mai bine un 3 $ ca paypal cand o sa faci verificarea o sa ia banii din contul respectiv si dupa ii pune inapoi. dupa intrebi la banca despre extrasul de cont si sa vezi tranzactia de la paypal ca sa afli codul respectiv
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de bogdanel » Vin Noi 05, 2010 11:25 pm
numai ca eu am deja 3 zile si nu au intrat banii...de acum pe luni (sper)
-
bogdanel
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale