Webcam models

cum spunem iubitilor ca facem videochat????

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

cum spunem iubitilor ca facem videochat????

Mesajde desire_me » Vin Aug 06, 2010 11:44 am

hello...am si eu nevoie de ajutorul vostru..lucrez in acest domeniu de cateva luni,iar sotul meu nu stie,dar banuie ceva..pt ca ma vede tot timpul aranjandu-ma mai mult decat de obicei si i se pare ft dubios.
voi cum ati procedat, sau sunteti in situatia mea??? aveti iubiti,sotii,soti?? cum accepta ei faptul ca sunteti implicat direct sau indirect in videochat???
va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi...

va pup
desire_me
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: cum spunem iubitilor ca facem videochat????

Mesajde teroristu199 » Vin Aug 06, 2010 12:45 pm

Nu vad unde e dilema.Partnerul de viata ar trebui sa ne sustina,fara compromisuri.
Arata-i un site,adu vorba usor despre subiect,incearca sa ii descrii cam despre ce e vorba si loveste-l. :roll:
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde fetish » Sâm Aug 07, 2010 10:45 am

pai sa o luam cu inceputul ;fac vdc de aproape 7 ani si sunt casatorita de 6 ani ;cu sotul meu sunt impreuna de aproape 7 ; dci momentele au coincis cumva ;daca spui ca el observa ca te aranjezi mai mult inseamna ca probabil este genul de tip care nu este prea pro emanciparea femeii(este o simpla deductie nu un verdict )si atunci sa r putea sa ai ceva probleme in a i explika ce si cum e cu vdc ul

depinde de cat de open minded este sotul tau ; daca este sotul tau sau nu (ma refer legal la cap acte ); dac este genul de barbat care considera ca femeia e buna numai la cratita sau nu ; dac este genul de pers care considera ca pt a va atinge un scop ca si familie treb sa trageti amandoi egali in aceeasi directie etc

eu as incepe prin ai spune ca in viata sunt necesare compromisuri mai ales ca si femeie ;acum imp este ca acel compromis sa nu fie f mare si sa nu te deranjeze prea mult sa l faci ;apoi i as explika ca e un banal job care insa vinde vise , fantzii , idealuri in lok de mezeluri , paine si castraveti ; incearca sa ii explici ca pt tine e un job si atat ; poate sa ti vina si Brad Pitt ca si client tu din puntul tau de vedere iti faci job ul restul nu conteaza

apoi incearca sa muncesti cu cat ami mult profesionalism si dedicare incearca sa ai castiguri mari (s ar putea ca asta sa l convinga si sa l faca sa isi schimbe parerea radical ); incearca sa manipulezi insa la modul elegant , priv (in mom in care discutati desprre sub asta )ca pe un memebru pe care treb sa l convingi sa te ia in pvt

daca are incredere in tine o sa fie ok ; daca nu cred ca e necesar sa l schimbi (pe sot nu pe job )

inca ceva :nu uita ca aproape 80 la suta din tipele care fac vdc , maia stau al o tacla , la un flirt cu x , y sau z (memebrii , alti performeri masculini );asta e in dezavantajul tau insa daca u esti o tipa responsabila serioasa se poate intoarce in fav ta (in discutii de genul :eu nu fac vdc pt a agata tipi ci pt a face bani sa luam o masian , dresina etc )

multa f multa atentie la cum abordezi acest job in relationare cu softul tau ; fii profesionista , rece , calcvulata , distanta (nu trancani toata ziua ca ai tu un membru care o sa ti trimita pe western 5000 de dolari, sau nu stiu ce membru fiddel care zsa indragostit de tine), nu aducein discutie delok tipii care soun sus si tare ca sa u amorezat de tine

comunicarea intre voi conteaza f mult si chestia asta va fii o piatra de hotar in relatia voastra

multa bafta
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Chrisstyna » Sâm Aug 07, 2010 3:01 pm

aici depinde de orgoliul fiecarui barbat... multin confunda din pacate prostitutia cu videochatul...
Chrisstyna
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 07, 2010 4:16 pm

De unde stii :cool: Ai colindat pe AVC nui asa? :smt016
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Sâm Aug 07, 2010 6:22 pm

daca domnul e din catgoria care considera ca vdc =prostitutie eu personal l as schimba elegant ; nu stiu ce poti discuta cu un asemenea personaj sincer :vom:
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 07, 2010 7:43 pm

In general,cei care gandesc astfel,fac parte din categoria celor care nu au nici cea mai mica idee despre ce e vorba sau traiesc cu conceptiile din anii 60" :lol:
Pentru cei care critica acest job,nu pot sa le urez decat... :finga:
Sorry fata de colegi dar asta e adevarul :smt003

Succes acolo! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde UserSters » Sâm Aug 07, 2010 9:16 pm

desire_me scrie:lucrez in acest domeniu de cateva luni,iar sotul meu nu stie,dar banuie ceva..

Tu vorbesti serios ? de ce te-ai casatorit daca nu ai incredere in el ?
hai ca la o fata care e la inceput de relatie si nu stie cum sa ii spuna inteleg da tu ? scuzele mele dar e absurd
UserSters
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 07, 2010 10:14 pm

Nu intelegi gresit! Pur si simplu a intrebat...nu poate stii nimeni din ce motive asa ca e mai bine sa lasam presupunerile la o parte :yawinkle:
Are nevoie doar de un sfat si nu de critici...

Succes acolo! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde UserSters » Dum Aug 08, 2010 11:57 am

ok :)scuzele mele !eu sunt probabil o romantica prafuita si mai demodata care crede in comunicare intre soti ce de aia l-ai luat nu ca sa vada lumea ca ai nunta rochie luna de miere si crac de izmana la usa !
acum despre sfaturi una e sa ii spui unuia care te stie de 1-2 luni cu ce te ocupi de fapt si sa ii explici .. si zic eu altceva e sa te duci la sot/sotie sa ii spui ca" surprise " am nevoie de aprobarea ta pentru ceea ce fac nu si de opinia ta pe care nu ti-am cerut-o acu 2 luni !
UserSters
User activ
User activ

Mesajde valy » Dum Aug 08, 2010 4:27 pm

desire_me scrie:hello...am si eu nevoie de ajutorul vostru..lucrez in acest domeniu de cateva luni,iar sotul meu nu stie,dar banuie ceva..pt ca ma vede tot timpul aranjandu-ma mai mult decat de obicei si i se pare ft dubios.
voi cum ati procedat, sau sunteti in situatia mea??? aveti iubiti,sotii,soti?? cum accepta ei faptul ca sunteti implicat direct sau indirect in videochat???
va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi...

va pup

Parerea mea...
Cred ca ar trebuii la un moment dat sa-i spui tu decat sa afle el si sa se simta mai prost pentru faptul ca l-ai mintit decat pentru faptul ca faci videochat. Nu trebuie sa ne amagim cu gandul ca daca vdc nu inseamna prostitutie este automat ceva "sfant".
Daca nu va intelege sau nu este deacord cu ceea ce faci tu atunci cred ca el este cel pe care ar trebui sa-l pui pe primul loc daca tii la el. Nu merita sa strici o relatie si sa-ti dai viata peste cap pentru videochat pentru ca nimeni niciodata nu o sa te aprecieze pentru asta, nu se face cariera din asa ceva.
Videochatul este ceva temporar...vorbeste cu el si poate intelege. ;)
valy
User activ
User activ

Mesajde goofy » Dum Aug 08, 2010 8:05 pm

Eu sunt casatorita de 8 ani,fac videochat de 3 (cu o intrerupere de aprox 1 an ,cat am fost insarcinata cu al 2lea copil).Cand m-am hotarat sa fac vc,am luat aceasta hotarare in urma mai multor incercari esuate de a ma angaja,la vremea respectiva aveam doar 10 cls,deci nu puteam sa sper la un job decent si la un salariu pe masura,date fiind conditiile.Iar de ospatarie mi se luase.La inceput nici sotul meu nu a agreat ideea,dar i-am pus pe hartie motive pro si contra si in final a acceptat.De app 2 ani fac de acasa,independent si nu e nici o problema.Mai ales ca de aprox 1 an,cheltuielile casei si ale noastre,eu le tin.Cred ca,comunicarea este f importanta.Eu la 2 luni dupa ce am nascut m-am apucat iar de vc,stateam pe web si din 2 in 2 ore ma duceam cate 15 minute la copil sa il alaptez.Ideea este ca daca vrei,se poate.Sotul tau trebuie sa aiba si el un cuvant de spus ,desigur pt ca nu degeaba i porti numele nu?dar asta nu inseamna ca el trebuie sa monopolizeze intreaga situatie iar tu sa nu ai nici un cuvant de spus.Acum depinde de situatia dintre voi,depinde si de situatia financiara pe care o aveti.ce te-a determinat sa vrei sa faci vc?Vrei sa faci de acasa sau de la studio?si de ce?raspunde-ti singura la intrebarile astea si apoi vei stii next step ce ai de facut.Succes!
goofy
User activ
User activ

Mesajde wxdj » Lun Aug 09, 2010 10:39 am

vorbeshte deschis cu sotul, daca e open mind e ok , daca e spre latura cealalata divortzeaza(glumesc). felicitari gofy !
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 09, 2010 8:56 pm

Deodata ce munceste de cateva luni in acest domeniu iar el nu stie,probabil ca nu e chiar asa de morocanos :smt003 Se descurca ea....

Abia azi am ajuns goofy ca am fost plecat :yawinkle: Daca e vb maine...

Succese acolo! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale