de Flame » Mie Aug 11, 2010 12:34 pm
Nu stiu daca e cazul sa generalizezi, asa cum poate nu e cazul nici eu sa generalizez cand ma refer la studiouri, doar ca atunci cand treci printr-o experienta neplacuta, ar cam trebui sa inveti ceva, sa fii mai atenta pe viitor...asta mi se intampla mie, cel putin. Nu am vorbit de maltratare, am vorbit de putin respect unii fata de ceilalti, de faptul ca mi se pare josnic sa apelezi la astfel de metode pentru a-ti mai lua niste bani..bani care sunt munciti! Este nedrept, e normal sa te revolti cand e vorba de munca ta si nu am facut altceva decat sa incerc sa ma lamuresc daca eu am gresit cu ceva. Nu neg ca sunt fete ca cea de care tu ai spus, dar nu generaliza...Si cred ca esti de acord cu mine, ca o stare de stres permanent intr-un studio nu face bine, faptul ca pentru orice lucru marunt ti se opresc bani nu e ok...sunt reguli, ok, e normal sa fie asa indiferent in ce domeniu lucrezi, dar nu niste reguli stupide, pe care uneori chiar nu ai cum sa le respecti...chiar nu poti impiedica un membru sa iti trimita o adresa de mail, daca el asta vrea...da, e vina ta, daca ii raspunzi sau ii dai adresa ta, sunt de acord, dar nu poti fi penalizata pentru un lucru care nu depinde de tine.
Oricum, e bine ca impartasim experinte si avem fiecare ceva de invatat! :)