Webcam models

Cuplu incepator!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cuplu incepator!

Mesajde jamal_31 » Dum Oct 24, 2010 9:54 pm

In primul rand vreau sa salut pe toata lumea fiind nou inregistrat pe acest sitesi as dorii sa aduc multumiri celor care se ocupa de acest site pentru ca este foarte util celor care aleg cariera de model.Am gasit aici informatii foarte utile pentru aceasta meserie.Am inceput sa lucrez cu prietena mea pe Livejasmin in urma cu aproape 2 luni pe cont propriu de acasa.In aceasta perioada am avut zile bune si zile foarte rele.Am facut maxim 80 si ceva de dolari pe zi si minim in jur de 15 ceea ce pentru doua persoane e foarte putin.Vad unele cupluri ca stau foarte mult la munca.Ma intreb cum poate rezista un barbat atata timp?Vad modele care nu fac nimica,nu arat nimica pe free chat si totusi merg pe member chat*(privat).Multi clienti cer sa vada cum te termini.OK!Merge de cateva ori pe zi dar unii parca pot la nesfarsit.Am vazut un cuplu care cum intra mereu e pe privat!Nu cred ca e posibil asa ceva!Oricat de bine areti tot ai perioada cand esti liber.Nu-mi dau seama cum pot atinge unii sume de 1000 $ / saptamina...cred ca e imposibil.Abia am atins 1000 $ intr-o luna.Ori nu?Ce ma sfatuiti?Oare unde gresim?Ce nu facem bine?Va multumesc! :smt009
jamal_31
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Cuplu incepator!

Mesajde cretZu » Dum Oct 24, 2010 10:28 pm

Bine ai venit :)

In primul rand vreau sa te anunt ca si eu si prietena mea facem vc tot la cuplu.
La cuplu cel putin, 80% din ce vezi e fake. Sa iti dau un exemplu au fost, am impresia, cam 4-5 zile consecutive, in care am stat cam 6 ore medie pe zi, in care nu am avut contact sexual deloc....si am avut destule privaturi.
Desigur sexul oral nu prea ai cum sa il mimezi, dar contactul se mimeaza la greu.
Despre finalizare, una pe zi :), restul mimezi :)

Iti dai seama ca nu exista barbat care sa stea 6-8 ore pe zi, si sa aiba finalizare la fiecare privat, nici macar nu mai e hard dupa primele 2 ore.
cretZu
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale