Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de krys » Mar Mar 29, 2011 4:34 pm
Am avut cont pe Imlive si mi-a fost inchis dupa ce un Guest a facut o reclamatie ca a vazut/auzit copilul. Mai pot sa fac un alt cont, cineva mi-a spus ca dupa 3 luni pot deschide alt cont. Multumesc!
-
krys
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ionut_ro » Mar Mar 29, 2011 4:37 pm
Depinde. In cazuri din astea ImLive.com baneaza modelul pe viata (daca nu ma insel). Citeste mai atenta mailul in care iti explica motivul, sigur scrie ceva despre asta acolo!
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de krys » Mar Mar 29, 2011 4:44 pm
Ei spun sa nu mai incerc sa imi deschid cont, dar una din modele a spus ca o data la 3 luni siteul mai sterge din date sau ceva de genul. O sa astept 3 luni si o sa incerc...voi vedea atunci! Daca nu asta e, ghinion 
-
krys
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Mar Mar 29, 2011 7:36 pm
krys scrie:Ei spun sa nu mai incerc sa imi deschid cont
Daca ei zic asta stiu de ce o zic. Te-au banat pe viata si nu o sa mai vezi cont la ei. In cazurile de genul nu sterg ei nimic din baza de date, nici peste 2 ani daca incerci nu o il aprobe. "Modelul" care ti-a zis asta se vede treaba ca nu stie ce inseamna "banata pe viata" pe un site. Succes!!!
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de krys » Mar Mar 29, 2011 10:15 pm
Probabil asa e, speranta moare ultima  , mersi de info.
-
krys
- AWStudent

-
-
de wxdj » Mie Mar 30, 2011 12:53 am
Copilul era de la sunet-ul la tv, daca nu a aparut nici un copil in webcam , ai shanse mari sa redeschizi, acum depinde shi cat de vechi shi de bun model erai, pentru ca ei sa aibe interes. Ei au inregistrari la sesiuni, daca e doar sunet e ok. Depinde ce ai vorbit cu mebrul etc, oricum membrul era un sucker care avea boala pe tine. :) Succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de krys » Mie Mar 30, 2011 11:42 am
Le-am explicat o saptamana faptul ca copilul nu sta cu mine in camera cand sunt online dar degeaba...asa ca probabil ar trbui sa incerc alte siteuri, desi pe Imlive mi s-a parut cel mai bine. Mersi mult de ajutor!
-
krys
- AWStudent

-
-
de extra » Joi Mai 05, 2011 5:58 pm
krys scrie:Le-am explicat o saptamana faptul ca copilul nu sta cu mine in camera cand sunt online dar degeaba...asa ca probabil ar trbui sa incerc alte siteuri, desi pe Imlive mi s-a parut cel mai bine. Mersi mult de ajutor!
La ce adresa de mail le-ai dat mesaj ?
-
extra
- Incepator

-
-
de krys » Mar Mai 10, 2011 1:38 pm
am trimis mail la compliance, info@imlive.info... dar nu vor sa deschida contul deoarece au un printscreen cand incercam sa inchid chatroom si s-au vazut picioarele copilului.
-
krys
- AWStudent

-
-
de pocahontas » Mar Mai 10, 2011 2:21 pm
Tipul de la compliance care se ocupa de asa ceva nu iarta nimic.Screenul tau,numele ,va ramane inchis pe viata,din pacate nu mai poti face nimic.Imlive au o baza de cnp-uri de la infiintarea imlive cu absolut toate screenurile inchise pe viata.Eu am deschis o fata care la fel era inchisa pe viata din 2004,a lucrat cateva zile dupa care au inchis screenul,probabil s-a verificat baza de date.Te sfatuiesc sa incerci alt site,nu este nicio tragedie un sg site,pe langa imlive sunt f multe siteuri unde poti face bani frumosi.Bafta!
-
pocahontas
- User activ

-
de krys » Mie Mai 11, 2011 6:56 pm
siteuri cum ar fi? Eu acolo eram pe nonadult si faceam ceva banuti... nu am vazut alte siteuri care sa faca bani pe nonadult. Mersi de ajutor!
-
krys
- AWStudent

-
-
de ilovethisjob » Vin Sep 23, 2011 2:53 am
Hello! Stie cineva care este suma minima de bani pentru a putea fi in hall of fame? Intelesesem pe undeva ca ar trebui sa faci 500 de privaturi intr-o perioada...alt raspuns era ca trebuie sa faci peste 1200 $...so stie cineva ceva sigur? merci
-
ilovethisjob
- Incepator

-
-
de pocahontas » Dum Sep 25, 2011 10:55 am
Cred ca ultimul loc este undeva pe la 1k sau putin peste,depinde si de cati bani se fac in per respectiva,daca se fac multi bani poate sa fie si mai sus la 1200-1500.Asa cum locul 1 poate fi 4-5 sau 7 mii.
-
pocahontas
- User activ

-
Înapoi la Site-uri video chat