Webcam models

nu ai dau de cap

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: nu ai dau de cap

Mesajde modelincepator » Joi Feb 02, 2012 2:40 pm

Sar'na :roll: ..rezultate f bune am inceput sa am dupa muuulta munca si perioade proaste dar nu m-am lasat batuta si nici n-o s-o fac..prietenul meu nu are nici o problema cu ceea c fac si isi da seama k nu prea ai alte sanse de izbanda in ziua de azi daca vrei sa reusesti ..sa investesti etc..si p mine m ajuta f mult fata..adica nu stau k o mimoza la camera :drinkers: ....ma misc..dansez..fac tease...glume...dar cand obosesc dau frumusel zoom la fata sau de la bust in sus si zambeeeeesc larg la camera, am o tinuta si un makiaj mai mult classy decat slutty si sunt zgarcita cu free show-urile , de fapt nu arat nik fara tips-uri si in pvt folosesc mai mult bibilica nu doar organul genital sau mamar :lol:.Bafta all la $$$$$
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde jullya » Joi Feb 02, 2012 3:36 pm

buna! am si eu o problema!! sunt performer pe livejasmine de cateva luni si cautand pe net intr-o zi am vazut ca username-ul meu apare pe mai multe site-uri inclusiv pozele!! se poate face ceva pt acest lucru sa nu mai apar nicaieri decat pe livejasmin? mentionez ca eu am banata romania!! va rog frumos daca puteti sa ma ajutati!!
jullya
Incepator
Incepator

am nevoie de ajutor

Mesajde rubia_ioana » Joi Feb 02, 2012 4:24 pm

buna, intru de ceva timp pe acest site si am aflat foarte multe lucruri utile si va multumesc pt asta :P, totusi nu am gasit nici o discutie concreta legata de deschiderea unui studio (d.p.d.v financiar), asa ca va cer cateva sfaturi..vreau sa deschid un studio videochat ( nu va fi ceva mare) si as vrea sa stiu de ce suma de bani e nevoie, tin sa mentionez k am achizitionat deja 2 calculatoare (probabil ca vor fi 4 sau 5 in total) si o parte din mobilier. suma la care m-am gandit era de 5000 euro (bani care ar trebui sa imi acopere si 2 luni de chirie), dar acum nu mai sunt asa de sigura ca imi vor ajunge. Apropo daca ma poate ajuta cineva pe partea de suport tehnic..o recomandare.. Astept sfaturile voastre, multumesc.
rubia_ioana
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Joi Feb 02, 2012 10:07 pm

jullya in sectiunea Earn More - Promotion !
rubia_ioana nu cred ca o sa gasesti pe cineva binevoitor care sa-ti faca un plan de afacere, asta cred ca tine doar de tine. Ce recomandare te intereseaza pe partea tehnica?
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde rubia_ioana » Vin Feb 03, 2012 12:19 am

gabi28 scrie:jullya in sectiunea Earn More - Promotion !
rubia_ioana nu cred ca o sa gasesti pe cineva binevoitor care sa-ti faca un plan de afacere, asta cred ca tine doar de tine. Ce recomandare te intereseaza pe partea tehnica?

merci pentru raspuns, dar nu ma intereseaza un plan de afaceri, m-am gandit ca cineva imi poate spune daca suma pe care vreau s o investesc e suicienta sau nu. Pe partea de IT ma intereseaza o persoana care sa ofere suport tehnic, si toate cerintele ce trebuiesc indeplinite pentru a deschide un astfel de studio (pc, programe, webcams, etc)..
rubia_ioana
Incepator
Incepator

Mesajde andreea11 » Vin Feb 03, 2012 12:57 am

modelincepator scrie:Nici o problema:) nu mi se pare tendentios..am inceput sa fac chat in vara lui 2010 din motive finanicare bineinteles..m-am dus la un studio din BUC de tot KKTUL (i-am 'laudat'' in multe posturi)...duap 2-3 luni am inceput de acasa..de stat cu parintii nu am stat nici un moment cand faceam asta..probabil ai inteles gresit..am stat si stau si acum cu prietenul.El e singurul care stie ce fac..nu stiu nici parintii..nici prietenii..:) pe vremea cand eram la studio in prima luna mai aveam un job..de aceea incasarile erau ff proaste (nicidecum ce promitea studioul..) apoi m-am apukat de citit cap-coada forum-ul asta si celalalt, am renuntat la job si la studio ..si m-am decis sa fac de acasa pt k studioul mai mult ma incurca..la inceput aveam MFC, CAMS SI JASMIN care era de umplutura..intre timp..am renuntat la Cams..si am ramas pe Jasmin si MFC..Jasmin fiind baza. :supz: Daca mai ai alte intrebari ''mai eprsonale'' poti sa mi trimiti un PM..nu i bai ;)

Am citit povestea ta si ma intreb ce job aveai la momentul respectiv?
Vreau sa spun si eu ca am un job de 6 ore de care sunt scarbita si asa as pleca de acolo.dar nu stiu apoi daca plec si ma ocup cum trebuie de chat cum o sa justific la parinti mei ce fac. eu am inceput din august 2011, si am mers in paralel cu acest job care il am momentan, intre timp m-am mutat in chirie si nu mai stau cu parinti, dar stau intr-un oras mic.si ma tot gandesc sa plec de la acel job si sa zic ca mi-am gasit alteceva de facut dar ma tot intreb ce, si unde, fiind orasul mic se poate afla orice. si de stiut doar o prietena stie ce fac si iarasi un prieten dar care este la 200 de km de mine.prietenul meu nici el nu stie.si plus acuma mi-e teama cu perioada asta proasta ca poate ma las de job si nici aici nu mai reusesc sa fac ceva...citesc pe forum poate ma gandesc ca imi gasesc eu un raspuns.si imi fac curaj sa plec de acolo si cred ca am nevoie de un sfat care poate intelge ce fac, restul oamenilor in jurul carora traiesc nu au o parere buna de aceasta chestie, si de acea nu prea vreau sa afle multe pers.
sunt asa confunza, poate pt ce am scris unii ma vor judeca, dar v-am zis, deoarece eu sper sa gasesc un raspuns pe care il caut, din sfaturi
multa bafta
andreea11
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Vin Feb 03, 2012 2:55 am

Eram secretara intr-o firma destul de bunicica...am lukrat acolo un an aproape..cand am renuntat la job pt chat stiam cat de cat cu ce se mananca..deci ai putea-o face si tu..iar acum banii ii justific zicand k sunt agent imobiliar...imi fac singura programul..nu stau la birou ..cik sunt p baza de comision iar din cand in cand o mai pocnesc cu cate ''un teren'' de vreo 1000 E...o vanzare de apt de 1500e (ASTEA sunt comisioanele mele bineinteles)..si merge treaba..de un an si e totul OK.am si banii justificati..si ''servici'' si independenta totala pt k nu stau cu ai mei :drinkers: Bafta!
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde gabi28 » Vin Feb 03, 2012 11:33 pm

rubia_ioana scrie:
gabi28 scrie:jullya in sectiunea Earn More - Promotion !

merci pentru raspuns, dar nu ma intereseaza un plan de afaceri, m-am gandit ca cineva imi poate spune daca suma pe care vreau s o investesc e suicienta sau nu. Pe partea de IT ma intereseaza o persoana care sa ofere suport tehnic, si toate cerintele ce trebuiesc indeplinite pentru a deschide un astfel de studio (pc, programe, webcams, etc)..

Daca ti-as fi spus ca 5000 de euro iti sunt suficienti, nu cred ca te ajuta cu ceva. Intr-un studio poti investi atat de mult cat doresti. Cu 5000 de euro poti face tot studioul sau poti cumpara 2 sisteme si 2 camere video. Conteaza ce aparatura vrei sa cumperi, mobilier, decor, etc. Orice afacere, in orice domeniu, incepe cu un plan de afacere. Din cauza ca nu ti-ai facut unul de la bun inceput ai depasit bugetul. Nu e capat de lume, poti incepe cu doar 2-3 modele in loc de 4-5 si sa-ti dezvolti afacerea pe parcurs.
Pe partea tehnica trebuie sa ai un angajat permanent, de preferat care a mai lucrat in domeniu. Serios si motivat in acelasi timp, ma indoiesc ca, cineva care are cunostinte solide in acest domeniu ar mai lucra pe 1500 ron.
Iti doresc mult succes!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii generale