Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de brokk3ns0ul » Mar Ian 17, 2012 7:37 pm
Salut. Am si eu o nelamurire Am facut cont pe lj si am ajuns la final am setat tot .Problema mare este ca nu cred ca este facut pe cuplu, mai degraba pe girl. Nu mi-a aratat nicaieri sa setez cuplu . 1 .Cum pot sa modific din girl in cuplu sau ce trebuie sa fac. Am trimis si poza cu ci si poza cu ci in mana dar ptr a doua persoana nu imi cere si am inteles ca trebuie sa ceara. 2. trebuie sa dau vreun numar de cont de la payoneer cand setez sa primesc banii prin aceste serviciu. CA mie inca nu mi-a sosit cardul de la ei.
Multumesc anticipat
-
brokk3ns0ul
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Lovely » Mar Ian 17, 2012 8:20 pm
Intra in contul tau si du-te la Help, jos in dreapta si explica-i lui admin ca vrei sa schimbi in cuplu si iti schimba el.
-
Lovely
- User activ

-
-
de mirely » Mie Ian 18, 2012 6:43 am
Tu esti chiar culmea,incerc sa citesc si eu forumul asta si tot dau de tine,pui niste intrebari tampite si vrei ca toata lumea sa stea la picioarele tale,urmareste pasii de pe site si sigur vei reusi sa faci si cont de cuplu.Citesteeeeeeeeeee
-

mirely
- User activ

-
-
de brokk3ns0ul » Mie Ian 18, 2012 11:29 am
mirely scrie:Tu esti chiar culmea,incerc sa citesc si eu forumul asta si tot dau de tine,pui niste intrebari tampite si vrei ca toata lumea sa stea la picioarele tale,urmareste pasii de pe site si sigur vei reusi sa faci si cont de cuplu.Citesteeeeeeeeeee
am citit o gramada. nici la tutorial nu am gasit. oricum am rezolvat stai linistita si ce vina am eu ca esti batuta in cap si intri numai unde sunt eu. nu vreau sa stea nimeni la picioarele mele , dar cum au fost altii ajutati poate primesc si eu ajutor. nu am voie sa intreb sau sa scriu, te pomenesti ca este forumul tau. ce de ratati pe lumea asta
-
brokk3ns0ul
- AWStudent

-
-
de mirely » Mie Ian 18, 2012 8:02 pm
DANEL,nu te ofusca mama,bine ca ai rezolvat si imi retrag cuvintele cum ca pui intrebari tampite,vreau sa iti spun si motivul pt care o fac....m-ai facut sa zambesc,mi se intampla cam rar in ultimul timp,eu cand ma trezesc din somn direct pe forum intru,nu este forumul meu ,dar aici este lumea videochat-ului in care eu ma simt super bine de vreo 11 ani,Asa ca....atunci cand vine un basinos ca tine care crede ca merita sa fie ajutat macar sa stie cum sa ceara ajutorul.Sunt sigura ca lumea vrea sa te ajute,daca nu eu,altii,,,,dar daca tu spui... ce de ratati pe lumea asta...asta e,noi suntem ratati dar tu tot basinos ramai.
-

mirely
- User activ

-
-
de mirely » Mie Ian 18, 2012 9:04 pm
Si apropo...acum am vazut mesajul privat de la tine...nu pot spune decat ca esti un basinos infect
-

mirely
- User activ

-
-
de slim » Mie Ian 18, 2012 9:06 pm
tot rautaciosi ati ramas...
-
slim
- User Avansat

-
-
de sara38 » Vin Ian 27, 2012 11:52 pm
cu riscul unor noi polemici ... ma bag si eu in seama ... :) ... nu e vorba de rautate aici si nici de malitiozitate ... este strict vorba de faptul ca un om - cuplu - familie .... cum vrei sa ii spui ... doreste sa faca chat "ca a auzit ca se face bani" :) .... acuma daca acea entitate formata din 2 persoane nu e capabila sa citeasca cu ochisorii beliti pe monitor si sa faca niste selectii ( sau sa citeasca si sa traduca din limba englza niste pasi - chit ca folosea un google translate ) in momentul crearii celui mai banal cont din lumea vchului ... recte pe lj .... parerea mea umila de chatista cu ani multi in spate e ca ar fi cazul sa faca un cont pe bestjobs si sa spere ca in pitesti deschide dacia un call center si angajeaza lume multa .... si inteligenta foc :) ca in toate call centerurile de altfel.... nu am vrut sa imi fac cont aici sincer , preferam sa citesc numai ... dar sunt momente cand nici chiar eu nu pot rezista unor impulsuri interne :D .... bine v-am regasit pe multi dintre voi si e aici  ... cine stie cunoaste :)
-
sara38
- Incepator

-
-
de gabi28 » Mie Feb 01, 2012 6:46 pm
Trecand peste faptul ca initiatorul topicului nu este instruit in arta comunicarii si nici prieten bun cu limba romana, omul nu a gresit cu nimic. A intrat pe un form de specialitate pentru a pune o intrebare simpla. Sincer, raspunsurile pe care le-a primit nu denota decat frustrare din partea unora.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de mirely » Mie Feb 01, 2012 8:03 pm
Gabi28...eu am multe defecte dar frustrata sigur nu sunt...acest personaj brokk3ns0ul a postat ceva de genul....vreau sa lucrez la gay,sunt casatorit dar vreau sa incerc sa fac si cuplu cu o femeie matura,ca am auzit ca se fac bani buni asa...e un rezumat al celor scrise de el.Ei bine,mi s-a pus pata pe om de atunci,in vdc am cunoscut N cupluri care si-au ramas fidele si in vdc si dupa...postul lui mi-a facut greata de-a binelea si....daca nu stergea Alexxis posturile lui care au urmat va convingeati singuri de felul cum vorbeste el cu oamenii.Sincer acum imi bat capul cu ACTA,nicidecum cu cei neaveniti in vdc.Bafta!
-

mirely
- User activ

-
-
de modelincepator » Joi Feb 02, 2012 4:31 am
Si parintii mei stiu k sunt agent imobiliar ..cik imi merge destul de bine..dar ne stand cu ei..nu mi verifica programul, nu nimik  ,...iar in astia 1 an jumate nu am dat niciodata de inteles nimanui..nu m-am schimbat major..nu m-am tunat cum multe altele fac.
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale