Webcam models

nu ai dau de cap

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

nu ai dau de cap

Mesajde brokk3ns0ul » Mar Ian 17, 2012 7:37 pm

Salut.
Am si eu o nelamurire
Am facut cont pe lj si am ajuns la final am setat tot .Problema mare este ca nu cred ca este facut pe cuplu, mai degraba pe girl.
Nu mi-a aratat nicaieri sa setez cuplu .
1 .Cum pot sa modific din girl in cuplu sau ce trebuie sa fac.
Am trimis si poza cu ci si poza cu ci in mana dar ptr a doua persoana nu imi cere si am inteles ca trebuie sa ceara.
2. trebuie sa dau vreun numar de cont de la payoneer cand setez sa primesc banii prin aceste serviciu. CA mie inca nu mi-a sosit cardul de la ei.

Multumesc anticipat
brokk3ns0ul
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: nu ai dau de cap

Mesajde Lovely » Mar Ian 17, 2012 8:20 pm

Intra in contul tau si du-te la Help, jos in dreapta si explica-i lui admin ca vrei sa schimbi in cuplu si iti schimba el.
Lovely
User activ
User activ

Mesajde mirely » Mie Ian 18, 2012 6:43 am

Tu esti chiar culmea,incerc sa citesc si eu forumul asta si tot dau de tine,pui niste intrebari tampite si vrei ca toata lumea sa stea la picioarele tale,urmareste pasii de pe site si sigur vei reusi sa faci si cont de cuplu.Citesteeeeeeeeeee
mirely
User activ
User activ

Mesajde brokk3ns0ul » Mie Ian 18, 2012 11:29 am

mirely scrie:Tu esti chiar culmea,incerc sa citesc si eu forumul asta si tot dau de tine,pui niste intrebari tampite si vrei ca toata lumea sa stea la picioarele tale,urmareste pasii de pe site si sigur vei reusi sa faci si cont de cuplu.Citesteeeeeeeeeee

am citit o gramada. nici la tutorial nu am gasit.
oricum am rezolvat stai linistita
si ce vina am eu ca esti batuta in cap si intri numai unde sunt eu. nu vreau sa stea nimeni la picioarele mele , dar cum au fost altii ajutati poate primesc si eu ajutor. nu am voie sa intreb sau sa scriu, te pomenesti ca este forumul tau.

ce de ratati pe lumea asta
brokk3ns0ul
AWStudent
AWStudent

Mesajde mirely » Mie Ian 18, 2012 8:02 pm

DANEL,nu te ofusca mama,bine ca ai rezolvat si imi retrag cuvintele cum ca pui intrebari tampite,vreau sa iti spun si motivul pt care o fac....m-ai facut sa zambesc,mi se intampla cam rar in ultimul timp,eu cand ma trezesc din somn direct pe forum intru,nu este forumul meu ,dar aici este lumea videochat-ului in care eu ma simt super bine de vreo 11 ani,Asa ca....atunci cand vine un basinos ca tine care crede ca merita sa fie ajutat macar sa stie cum sa ceara ajutorul.Sunt sigura ca lumea vrea sa te ajute,daca nu eu,altii,,,,dar daca tu spui... ce de ratati pe lumea asta...asta e,noi suntem ratati dar tu tot basinos ramai.
mirely
User activ
User activ

Mesajde mirely » Mie Ian 18, 2012 9:04 pm

Si apropo...acum am vazut mesajul privat de la tine...nu pot spune decat ca esti un basinos infect
mirely
User activ
User activ

Mesajde slim » Mie Ian 18, 2012 9:06 pm

tot rautaciosi ati ramas...
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde sara38 » Vin Ian 27, 2012 11:52 pm

cu riscul unor noi polemici ... ma bag si eu in seama ... :) ... nu e vorba de rautate aici si nici de malitiozitate ... este strict vorba de faptul ca un om - cuplu - familie .... cum vrei sa ii spui ... doreste sa faca chat "ca a auzit ca se face bani" :) .... acuma daca acea entitate formata din 2 persoane nu e capabila sa citeasca cu ochisorii beliti pe monitor si sa faca niste selectii ( sau sa citeasca si sa traduca din limba englza niste pasi - chit ca folosea un google translate ) in momentul crearii celui mai banal cont din lumea vchului ... recte pe lj .... parerea mea umila de chatista cu ani multi in spate e ca ar fi cazul sa faca un cont pe bestjobs si sa spere ca in pitesti deschide dacia un call center si angajeaza lume multa .... si inteligenta foc :) ca in toate call centerurile de altfel.... nu am vrut sa imi fac cont aici sincer , preferam sa citesc numai ... dar sunt momente cand nici chiar eu nu pot rezista unor impulsuri interne :D .... bine v-am regasit pe multi dintre voi si e aici :P ... cine stie cunoaste :)
sara38
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Mie Feb 01, 2012 6:46 pm

Trecand peste faptul ca initiatorul topicului nu este instruit in arta comunicarii si nici prieten bun cu limba romana, omul nu a gresit cu nimic. A intrat pe un form de specialitate pentru a pune o intrebare simpla. Sincer, raspunsurile pe care le-a primit nu denota decat frustrare din partea unora.
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde mirely » Mie Feb 01, 2012 8:03 pm

Gabi28...eu am multe defecte dar frustrata sigur nu sunt...acest personaj brokk3ns0ul a postat ceva de genul....vreau sa lucrez la gay,sunt casatorit dar vreau sa incerc sa fac si cuplu cu o femeie matura,ca am auzit ca se fac bani buni asa...e un rezumat al celor scrise de el.Ei bine,mi s-a pus pata pe om de atunci,in vdc am cunoscut N cupluri care si-au ramas fidele si in vdc si dupa...postul lui mi-a facut greata de-a binelea si....daca nu stergea Alexxis posturile lui care au urmat va convingeati singuri de felul cum vorbeste el cu oamenii.Sincer acum imi bat capul cu ACTA,nicidecum cu cei neaveniti in vdc.Bafta!
mirely
User activ
User activ

Mesajde mirely » Joi Feb 02, 2012 2:51 am

Modelincepator,te felicit din tot sufletul pt realizari,insa eu am o intrebare,posibil sa fie inoportuna.....sincer nu stiu cum sa te intreb dar o sa o spun de-a dreptu'....ai spus candva ca tu locuiesti cu parintii,intrebarea mea este:cum justifici banii castigati? As mai avea multe intrebari dar ma abtin....macar atat lamureste-ma,pls :shock:
mirely
User activ
User activ

Mesajde mirely » Joi Feb 02, 2012 2:56 am

Mi-am dat seama ca postul meu suna tendentios...e o simpla intrebare,o curiozitate,nicidecum sa iti tin eu socoteala :oops:
mirely
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Joi Feb 02, 2012 4:27 am

Nici o problema:) nu mi se pare tendentios..am inceput sa fac chat in vara lui 2010 din motive finanicare bineinteles..m-am dus la un studio din BUC de tot KKTUL (i-am 'laudat'' in multe posturi)...duap 2-3 luni am inceput de acasa..de stat cu parintii nu am stat nici un moment cand faceam asta..probabil ai inteles gresit..am stat si stau si acum cu prietenul.El e singurul care stie ce fac..nu stiu nici parintii..nici prietenii..:) pe vremea cand eram la studio in prima luna mai aveam un job..de aceea incasarile erau ff proaste (nicidecum ce promitea studioul..) apoi m-am apukat de citit cap-coada forum-ul asta si celalalt, am renuntat la job si la studio ..si m-am decis sa fac de acasa pt k studioul mai mult ma incurca..la inceput aveam MFC, CAMS SI JASMIN care era de umplutura..intre timp..am renuntat la Cams..si am ramas pe Jasmin si MFC..Jasmin fiind baza. :supz: Daca mai ai alte intrebari ''mai eprsonale'' poti sa mi trimiti un PM..nu i bai ;)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Joi Feb 02, 2012 4:31 am

Si parintii mei stiu k sunt agent imobiliar ..cik imi merge destul de bine..dar ne stand cu ei..nu mi verifica programul, nu nimik ;) ,...iar in astia 1 an jumate nu am dat niciodata de inteles nimanui..nu m-am schimbat major..nu m-am tunat cum multe altele fac.
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde mirely » Joi Feb 02, 2012 12:28 pm

Inca o data felicitari pt realizari,e mare lucru sa afli ca pe saracia asta exista fete care au rezultate super bune.Alte intrebari nu am,nu isi au rostul,doar sper din tot sufletul ca prietenul tau sa constientizeze ce fata desteapta are alaturi de el...banuiesc ca esti si frumoasa nu doar desteapta.La mai mare!!! :rock:
mirely
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Discutii generale