Webcam models

Deschid conturi videochat complet GRATUIT

Forum inchis in urma deschiderii sectiunii de anunturi gratuite in cadrul site-ului nostru .

Deschid conturi videochat complet GRATUIT

Mesajde lico_pro_studio » Vin Aug 14, 2009 4:36 am

Deschid complet Gratuit conturi de videochat , fara comisioane ascunse. Totodata ofer consultanta Gratuita pentru inceperea activitatii de model videochat , soft-uri , camere , lumini etc.

Pentru detalii:

mail: lico_pro_studio@yahoo.com
Messenger : lico_pro_studio
lico_pro_studio
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde sunflower » Vin Aug 14, 2009 10:49 am

Mai bine ai posta aici indicatiile pt inscrierea modelelor pe diferite siteuri. La fel cum a facut si Alexiss cu LiveJasmin...mai e unul si pt AW...
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde lico_pro_studio » Vin Aug 14, 2009 6:54 pm

Voi face si asta in momentul in care voi avea timpul necesar pentru a concepe un astfel de ghid! Multumesc pentru sfat!
lico_pro_studio
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Vin Aug 14, 2009 7:11 pm

lico_pro_studio scrie:Voi face si asta in momentul in care voi avea timpul necesar pentru a concepe un astfel de ghid! Multumesc pentru sfat!

E mai usor sa faci un ghid si sa-l poztezi oriunde pe internet decat sa ajuti fiecare model in parte .
Parere personala .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde lico_pro_studio » Vin Aug 14, 2009 7:16 pm

ai perfecta dreptate , insa tu stii la fel de bine ca si mine ca eu din acest ajutor am ceva de castigat ! nu de la model ci de la site-uri! prin urmare eu consider ca merita sa ajut fiecare model in parte !
lico_pro_studio
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Vin Aug 14, 2009 10:34 pm

Ca webmaster, daca vrei sa aduci modele nu prea ai "locatii". Si, in plus, e mult mai convenabil sa aduci clienti.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde lico_pro_studio » Vin Aug 14, 2009 10:58 pm

sunflower scrie:Ca webmaster, daca vrei sa aduci modele nu prea ai "locatii". Si, in plus, e mult mai convenabil sa aduci clienti.

Asa este , deocamdata canalul prin care vor fi adusi membri nu este finalizat , insa in scurt timp va function a si el .

Multumesc pentru sugestie!

Week-end minunat si tie!

www.mysuperchatgirl.com

app.. pagini de prezentare gratuite pentru modele de tipul model.mysuperchatgirl.com , pentru detalii , pm me sau messenger lico_pro_studio
lico_pro_studio
AWStudent
AWStudent

Mesajde lico_pro_studio » Joi Aug 20, 2009 12:22 pm

Revin cu o oferta noua:

Deschidere conturi GRATUIT : Livejamin , NeonCams
Deschidere cont Epassporte
10 poze profesioniste gratuite (Exemplu :http://toxphotography.blogspot.com/2009/03/alina-robert-pictorial-sexy-in-club.html)
Asistenta online/telefonica instalare softuri (Splitcam etc)

Pentru detalii: lico_pro_studio@yahoo.com
Mess: lico_pro_studio
lico_pro_studio
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Anunturi diverse