Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de sunflower » Dum Iun 27, 2010 7:33 am
Pai daca asa vb de fetele tale... ce sa mai zic... te-as bate cu tzatza pe bune eu iti spun ca si fetele cu sanii minusculi pot atinge target-uri destul de mari...
-

sunflower
- Profesionist

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de peotr » Dum Iun 27, 2010 11:46 am
Salut Piticu, in cazul in care nu te-ai razgandit cu deschiderea Videochatului te pot ajuta cu camerele video.asta doar in cazul in care te hotarasti sa lucrezi cu Sony Evi. Sony Evi D30(completa)- 250euro Sony Evi D100(completa)- 390euro
multa bafta in continuare.
Camere Videochat Sony Evi D30-250eu D100-390eu D70-500eu TEL:0762 88 22 11
-
peotr
- Incepator

-
-
de wxdj » Joi Iul 01, 2010 4:26 am
sunflower scrie:Pai daca asa vb de fetele tale... ce sa mai zic... te-as bate cu tzatza pe bune eu iti spun ca si fetele cu sanii minusculi pot atinge target-uri destul de mari...
abia astept sa fiu batut cu "tzatza" ! :)
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de gogalina » Joi Iul 01, 2010 4:09 pm
wxdj scrie:ya ,ya am lucrat cu modele super frumoase , credeam ca rup gura targului, daca procesor-ul e slow la ea degeaba , tre sa fie cate un pic de toate , cele mai bune modele sunt cele cu sani imenshi ,,daca se poata cat caldarea de var lavabil :)
LOL eu nu am nici sani si nici fund, sunt "doua oase si un zambet"  dar inca se buluceste lumea ca la piata slava domnului....cap sa am ca gaura are oricine  ieri am zis hai sa ma inscriu si eu pe jasmin de curiozitate ca tot ba il critica ba il lauda lumea si desi in free initial nu mergea camera(se vedea rosu) si nici sunetul, tot am facut 2 privaturi(fara camera si fara sunet) de vreo 5 minute  le-am explicat membrilor ca sunt atat de urata(oooo daaaaaaa) incat saptamana trecuta cand ma plimbam prin padure chiar si ursul s-a speriat si a luat-o la goana 
-
gogalina
- User Avansat

-
de wxdj » Sâm Iul 03, 2010 6:36 pm
nu exista fata care sa nu faca bani , doar ca unele dotate fac mult mai mult , uff repede mai sariti la gat :)
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de Utilizator sters » Dum Iul 04, 2010 5:27 pm
sunflower scrie:Pai daca asa vb de fetele tale... ce sa mai zic... te-as bate cu tzatza pe bune eu iti spun ca si fetele cu sanii minusculi pot atinge target-uri destul de mari...
In primul rand salut colegii mai noi si in special pe tine "Veterane"! Sper ca mi-ati dus dorul:))) Ca si exemplu la acest subiect cu tatele mari:)) putem lua MFC-ul unde membrii nu sunt ca si pe jasmin.Majoritatea celor de acolo cauta mult mai mult decat tate.Sa poata avea si o conversatie placuta.Daca modelul are tatele cat galeata de var lavabil si membrii vb singuri e foarte probabil sa fie cu mult sub un model slabut ce face bani doar din vb.majoritatea modelelor pe mfc fac bani vorbind.acolo daca nu ai microfon esti dus Succes la colegi!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sunflower » Mar Iul 06, 2010 1:34 pm
@wxdj, am impresia sau esti into hardcore shit?  Tit fight! Si ca sa mai sar inca o data la gatul tau, exista fete care nu fac bani. Te asigur! Bine ai revenit Aditza.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
de edyedy » Mie Iul 07, 2010 8:53 am
mai baieti si fete asta e o problema generala cu discutiile astea...unol pune o intrebare pt ajutor , si se ajunge la piata sa iei cartofi ...care mai decare cu fite si fumuletze prin capsor , sfaturi de mari haiduci , si uite asa se ocoleste raspunsul omului , care stiti ajutati-l nu mai vorbitzi de soacre....omul nu stie nimic ..ii tre host,domeniu,scripturile necesare,,,etc. , in privinta modelelor nu intereseaza pe nimeni daca desface sau nu picioarele , de unde le ia.....explicati pe inteles
-
edyedy
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Mie Iul 07, 2010 9:43 am
.....explicati pe inteles[/quote] Tu chiar ai o problema cu intelesul presupun Bine ai venit!!!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Utilizator sters » Vin Iul 09, 2010 6:44 am
Cel mai bun sfat: Pune mana si rasfoieste forumul cel putin o luna de zile sa mai inveti cate ceva si apoi ia legatura cu Alexiss! Cu siguranta te va ajuta cu tot ce ai nevoie! De la domeniu pana la script si tot ce doresti Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de magic69 » Mar Iul 27, 2010 6:15 pm
hai mah care aveti nevoie de ajutor cu asa ceva..cu inregistrarea de studiouri...ponturi si alte cele..contactati`ma...
-
magic69
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Mar Iul 27, 2010 11:25 pm
Din pacate ai ajuns cam tarziu  ...si oricum nu sunt de ajuns doar ponturi Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de bibi's » Sâm Oct 02, 2010 9:29 am
buna ziua, as vrea s imi deschid si eu un cont p unu dintre site-uri, insa un prieten mi-a spus k treb s platesc cam 60% procente site-ului si eu s raman doar cu 40%???este adevarat??? 
-
bibi's
- Incepator

-
-
de bibi's » Sâm Oct 02, 2010 4:16 pm
mss, si p cate site-uri as putea s m inscriu???dar k s ma inscriu aici in tara p site-uri si s pot face asta 'munca' din afara tarii s poate???
-
bibi's
- Incepator

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate