Webcam models

Deschidere Videochat.

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

Re: Deschidere Videochat.

Mesajde winxpfather » Sâm Oct 02, 2010 4:42 pm

bibi's scrie:buna ziua, as vrea s imi deschid si eu un cont p unu dintre site-uri, insa un prieten mi-a spus k treb s platesc cam 60% procente site-ului si eu s raman doar cu 40%???este adevarat??? :rolleyes:

Sitele te plateste pe tine cu 40% nu tu pe el cu 60%.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde bibi's » Sâm Oct 02, 2010 6:48 pm

site-ul My free cam....este ceva d incredere si oare atat este procentul dat cat scrie akolo???
bibi's
Incepator
Incepator

Mesajde transporter » Lun Oct 10, 2011 9:19 pm

m-ar interesa si pe mine mai multe detalii.vreau si eu sa deschid un studio in bistrita.cu ce sa incep?am un srl deschis si valabil.si ceva bani pusi deoparte.
transporter
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Joi Oct 13, 2011 1:41 am

Poti incepe sa citesti si sa te informezi de pe acest forum foarte util. Poate ai ajuns din greseala, dar ai nimerit bine. Bafta !
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde studiovideochatvid » Joi Oct 13, 2011 5:37 am

transporter scrie:m-ar interesa si pe mine mai multe detalii.vreau si eu sa deschid un studio in bistrita.cu ce sa incep?am un srl deschis si valabil.si ceva bani pusi deoparte.

Fara suparare , tot mai multi doresc un astfel de business dar....sunt pe langa complet , aici nu vorbim de a , avea ori nu un SRL , nu este la fel precum ai cumpara carnati cu 5 lei si vinzi cu 10 , daca nu ai cunostinte minime in IT , sa fi in permanenta in contact cu modelele si la orice problema sa sti rezolvarea atunci degeaba te apuci , recomand tuturor outsiderilor ce privesc acest business precum o salvare a , business-ului personal sa nu se apuce de asa ceva daca habar nu au de nimic , in cazul in care totusi se decid sa faca acest pas , cautati prima data un owner de studio , un fost model in videochat cu vechime care va poate ajuta ca noua afacere sa aiba totusi succes , cititi forumul , aveti totul mura-n gura ! daca , in final aveti nelamuriri , rezolvarea tot in forum o gasiti , dar fara ajutorul unui fost model nu veti reusi decat sa treceti in jurnalul personal inca un business ratat.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Legislatie si Legalitate