Webcam models

Deschidere Videochat.

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

Deschidere Videochat.

Mesajde Piticu » Sâm Iun 05, 2010 11:16 am

Buna ziua!
As vrea sa deschid si eu un videochat, momentan nu stiu mai nimc despre asta, doar ce am citit pe aici pe forum si pe net.
As vrea sa imi deschid , cu propriul meu site, credeti ca este bine ? As putea sa il promovez ?
Sau este mai bine, printr-un parteneriat cu alte siteuri ?
Daca este cineva bun voitor , sa ma ajute si sa imi dea mai multe informatii, as fii bucuros.
Va multumesc.
Piticu
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Deschidere Videochat.

Mesajde sunflower » Sâm Iun 05, 2010 1:31 pm

Pai stai putin. Ce vrei mai exact? Studio sau webcam chat site?
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde Piticu » Dum Iun 06, 2010 2:44 am

Studiou videochat, cu propriul web site. daca zic corect ...
Piticu
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Dum Iun 06, 2010 3:05 am

Piticu scrie:Studiou videochat, cu propriul web site. daca zic corect ...

Sunt 2 lucruri diferite . Adevarat ca ele se pot intersecta la un moment dat ...
Iti sugerez sa consulti ABC-ul , el a fost conceput pentru modele nu pentru studiouri , dar poti prinde the big picture de aici http://www.adultwebcamstars.com/videochat-info.php

Bafta acolo si te asteptam cu alte intrebari .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Piticu » Lun Iun 07, 2010 9:21 am

Tot ce trebuie sa fac este sa inchiriez un apartament , sa deschid un studiou, si sa ma apuc de treaba.
Cu 2 - 3 fete , inregistrate pe 2 - 3 siteuri. toate informatiile de care am nevoie le gasesc pe aici .
si cele mai bune siteuri le gasesc in lista asta : http://www.adultwebcamstars.com/site-videochat.php ... ?
ce ar mai trebui sa stiu ?
Este greu sa te inregistrezi pe site`urile gen :
http://registration.livejasmin.com/inde ... id=awstars
http://www.xlovecam.com/?p=anim
http://www.webcams.com/index.php?action=NewModel
Banuiesc ca sunt printre cele mai vizitate, si cele mai cunoscute. nu cred ca o sa am probleme.
Trebuie sa imi deschid o firma ? SRL ?
Multumesc, Daca gresesc cu ceva, va rog frumos sa ma corectati .
O zii frumoasa
Piticu
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Lun Iun 07, 2010 6:30 pm

Da, site-urile le poti alege din lista. Nu fa conturi pe zeci de site-uri si nu obliga fetele sa stea pe cate 10 - 11 o data. 3-4 site-uri bune sunt mai mult decat suficiente.
Nu e greu deloc sa te inregistrezi ca studio. Citeste intructiunile!!!! Pe xlove vei avea cont de studio abia dupa ce vei inregistra minim 3 fete. Pe webcams nu prea cred ca ai sanse, mai ales ca ai ff putine fete... eu m-am chinuit mult cu ei si tot nu am primit nici un raspuns.
Da, trebuie sa-ti faci SRL si sa inchei cu contracte de colaborare/ munca. Also, iti recomand sa gasesti mai multe fete. Impozitele te usuca :))
Multa bafta!!
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde Piticu » Lun Iun 07, 2010 8:29 pm

Multumesc pentru raspunsuri.
O sa revin cu intrebari , daca mai am nevoie de ceva.
Multa bafta la toata lumea
Piticu
Incepator
Incepator

Mesajde kin3zu78 » Mar Iun 08, 2010 8:43 am

Si mai ales multa, multa seriozitate , altfel nu vei rezista in aceasta bransa prea mult. Multe lucruri le vei invata pe parcurs, indiferent cat vei citi sau documenta de la unul sau altul. Studiouri au aparut multe in ultima perioada , modelele au de unde alege asa ca multa bafta
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde dolly_dolly » Mar Iun 08, 2010 2:25 pm

Cand vorbesti de seriozitate, te referi la chestiunile legate de conditiile de lucru si la faptul ca toata treaba trebuie abordata exact ca un job(drepturi si indatoriri), ori mai exista si altceva?
dolly_dolly
Incepator
Incepator

Mesajde kin3zu78 » Lun Iun 21, 2010 8:17 am

ma refer la a fi serios in privinta platilor catre fete, a legalitatii atata cat se poate in tara aceasta, sa nu ii faci ochi dulci vreunui performer si sa treci la insinuari etc, stiu destui care daca aveau studio creadeau ca fetele sunt sclave pe plantatie si vor sta cum le pune el :) etc.
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde peotr » Vin Iun 25, 2010 12:30 am

problema cea mai mare totusi cred ca ramane gasirea fetelor...cu multa seriozitate si cu ceva bani bagati in anunturi si promovare te poti descurca pentru inceput.multa bafta
Camere Videochat Sony Evi D30-250eu D100-390eu D70-500eu TEL:0762 88 22 11
peotr
Incepator
Incepator

Mesajde wxdj » Vin Iun 25, 2010 11:36 pm

pocahonatas are perfecta dreptate, itzi dau un sfat shi nu unul rautacios ci de la cineva care e in bransha cand nici imlive sau livejasmin nu era inventat, ia=tzi o fatuca pe langa tine shi initiativa amandoi tu in tainele owner-ului studio si ia in tainele desfacerii picioarelor in web,'astfel invatati amandoi , dupa un timp capetzi experientza shi treci la etapa STUDIO VCH. Atentie la fete , sunt super perverse te fac din orice unghi cand e vorba de interesul lor:)
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde sunflower » Sâm Iun 26, 2010 6:34 am

Ehehe @wxdj, nu e greu sa-ti desfaci picioarele... mai greu e sa-ti folosesti bibilica... sa fii ajutata sa-ti formezi stilul... altfel risti f mult sa ajungi ca plebea de pe site-uri...
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde wxdj » Sâm Iun 26, 2010 11:29 pm

ya ,ya am lucrat cu modele super frumoase , credeam ca rup gura targului, daca procesor-ul e slow la ea degeaba , tre sa fie cate un pic de toate , cele mai bune modele sunt cele cu sani imenshi ,,daca se poata cat caldarea de var lavabil :)
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Legislatie si Legalitate