Webcam models

DESPRE CONTURI

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

DESPRE CONTURI

Mesajde andrada_197721 » Lun Ian 19, 2009 11:06 pm

DE DOUA ZILE INCERC SA IMI FAC CONTURI DE ACASA . SPRE RUSINEA MEA NU AM REUSIT BA NU MI-A MERS WEBCAMU' BA FOTOGRAFIILE NU SUNT BUNE (ALEA CU BULETINUL IN MINA). E OARE CEVA IN NEREGULA? SAU ASA SUNT EI MAI PRECAUTI? NU STIU CE SE INTAMPLA CU WEBCAMU' IMI TB ALTUL ? ESTE MICROSOFT NX 3000 IMI MAI TB CEVA ? PLEASE .....HELP NEEDED :roll:
andrada_197721
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Mar Ian 20, 2009 12:38 am

Mai multe detalii sunt intotdeauna bine primite . Pe care site incerci sa-ti faci cont ? Ce se intampla cu webcam-ul (ce problema intampini) de afirmi ca nu-ti merge ok .
Mai multe detalii , mai multe sanse sa ne putem da si noi seama ca nu pare a fi OK , si sa incercam sa te ajutam .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sunflower » Mar Ian 20, 2009 1:36 pm

Cum ti-ai conectat camera?
sunflower
Profesionist
Profesionist

Re: DESPRE CONTURI

Mesajde ShowxTime » Mie Ian 21, 2009 1:24 am

andrada_197721 scrie:DE DOUA ZILE INCERC SA IMI FAC CONTURI DE ACASA . SPRE RUSINEA MEA NU AM REUSIT BA NU MI-A MERS WEBCAMU' BA FOTOGRAFIILE NU SUNT BUNE (ALEA CU BULETINUL IN MINA). E OARE CEVA IN NEREGULA? SAU ASA SUNT EI MAI PRECAUTI? NU STIU CE SE INTAMPLA CU WEBCAMU' IMI TB ALTUL ? ESTE MICROSOFT NX 3000 IMI MAI TB CEVA ? PLEASE .....HELP NEEDED :roll:

Draga mea draga : 1 fa-ti poze cu un aparat digital , nu folosi webcamul (siturile tin cont de calitatea imaginii)
2 pe jasmin ai exemplu destul de bun cam cum ar trebui sa fie facuto o poza cu buletinul in mana (ex : mana cu buletinul in mana langa cap , sa nu luceasca ,sa nu fie in ceata , sa se cunoasca datele) , citeste cu atentie fiecare amanunt care nu ti se pare important , ai grija ca pozele sa nu depaseasca marimea care este ceruta de site , buletinul sa fie scanat nu pozat cum am vazut si auzit la multi , daca faci cu atentie contul nu ai cum sa nu ti se aprobe mai repede .

Spor la bani :cool:
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
ShowxTime
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale