Webcam models

Diferenta intre model pe cont propriu si studio

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Diferenta intre model pe cont propriu si studio

Mesajde Toxxxik » Joi Aug 11, 2011 2:42 pm

Sylvian gandestete ca sunt multe modele care nu au posibilitatea de a face de acasa videochat de aceea aleg un studio profesional + ca sunt si mai multe fete ale caror parinti nu stiu cu ce se ocupa de aceea prefera sa mearga la studio si sa castige un ban decat sa stea pe capul parintilor.
Toxxxik
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Briliant$ » Vin Aug 12, 2011 8:06 pm

Sylvian scrie:ca model model iti faci tu cont si e foarte usor si ca studio iti face asa zisu studio ..)))si mananca de pe tine in fiecare luna o multime de bani de geaba 40,50 la suta ,

Agramatule? Incultura , dezinformarea si prostia din capul tau ti-au atins punctul G ? Ca model model* care te crezi tu, eu te informez ca nu esti decat intruchiparea unui clown care isi cauta nasul rosu in propriul fund. Chiar asa...l-ai gasit in cele din urma ? Iti doresc mult succes , infige mana cat mai adanc daca vrei sa ai placerea de a te bucura de mirosul proaspat al propriului rahat.

Nu mananca nimeni de pe urma ta incultule ci TU ( ca model model ) care nu ai habar sa scrii ( nu mai vorbesc de gramatica ) si care habar nu ai cum se completeaza un C.V ( se cere si la angajarea gunoierilor ), bati la poarta studiourilor si vrei sa te angajezi.
Ti se explica clar :

1-Cunostinte minime Pc ( asta inseamna ca trebuie sa cunosti TOATE tastele unei tastaturi )
Tu fie ai gropi in tastatura, fie ti se par prea amestecate si nu corespund ordinei prezentate in alfabetul pe care trebuia sa il inveti acum cateva decenii.
2-Cunostinte minime de limba engleza. Avand in vedere ca la limba romana esti declarat repetent...engleza pentru tine nu exista decat in filmele de la Walt Disney.
TU NU MERITI CETATENIA ROMANA OMULE !

Asadar TU esti incultul pe care asa zisu studio incearca sa il transforme dintr-un om al cavernelor intr-un individ cu notiuni elementare necesare lucrului pe un calculator. Deja ai facut bani si deja ai trecut de la mirosul propriei transpiratii la mirosuri fine de piele spalata cu apa potabila si sapun.

Acum ce faci tu ? vii pe un forum si incepi sa bolborosesti despre cum este mai bine pentru un ca model model si ne uimesti cu surplusul tau de incultura.

Culmea tupeului :
Sylvian scrie:Ce`i cu tine bah analfabet`o care esti invechita

Sylvian scrie:tu vorbesti care nici macar nu stii sa scrii

Vrabia malai viseaza :
Sylvian scrie:eu am o fata pe cont propriu de acasa si face numai pe mfc 4 ,5 mii de dolari pe luna dar e in top mereu
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Vin Aug 12, 2011 9:40 pm

Briliant . Sarind peste unele aspecte, omul are cumva dreptate . Spun asta pentru ca , din pacate , unele (si nu putine) studiouri chiar merita "titulatura" de "asa zis" .

Trist , dar sa stii ca sunt de acord cu Sylvian , atat timp cat "asa zisul" model va avea o experienta de kko cu "asa zisul" studio .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Briliant$ » Vin Aug 12, 2011 11:29 pm

Bun...detaliem imediat... eu nu am comentat situatia fetelor care lucreaza intr-un studio comparativ cu situatia fetelor care lucreaza pe cont propriu de la ele de acasa , ci maniera in care omul* asta se exprima.

Imediat vin si cu o descriere completa.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Briliant$ » Sâm Aug 13, 2011 1:56 am

Modelele Independente VS Modelele din Studio

Dupa cum am promis...am revenit cu cateva detalii vizavi de acest subiect.

Primul mesaj il am pentru Sylvian : nu te bucura prea devreme :)

Alexiss...sa revin la ce ai spus tu mai devreme...sunt intru totul de acord cu tine , cu privire la "asa zisele" studiouri , care in opinia mea nici nu ar trebui sa existe. Nu am laudat "asa zisele" studiouri si nici studiourile moderne, de calitate care lucreaza intr-un cadru oarecum legal.
Cand am folosit termenul "asa zisu" eu m-am legat strict de incultura omului si de felul lui de exprimare care deriva din "ca model model iti faci tu cont si e foarte usor si ca studio iti face asa zisu studio".
Altfel spus ...daca ma concentrez putin ,imi dau seama ce ar fi vrut sa dea de inteles incultul de Sylvian si anume ca : Daca esti model si lucrezi intr-un studio de videochat automat conturile ti-au fost deschise de catre acel studio INSA "si ca studio iti face asa zisu studio" eu de aici inteleg ( ma chinui sa inteleg ) ca unui studio ii face actele un "asa zisu" studio

Asadar nici prin cap nu mi-a trecut sa incurajez modelele sa lucreze independent, in cadrul unui studio de calitate sau in " asa zisele " studiouri. EU care totusi detin un studio de videochat ...nu ma pot pronunta daca sunt de acord sau nu cu fetele care lucreaza de acasa sau de la studio. Fiecare face ce vrea si fiecare isi cunoaste limitele si posibilitatile de care dispune.

Referitor totusi la un "asa zis" studio si la fetele care se angajeaza si raman in acele studiouri prezentate de tine Alexiss....asta este optiunea lor...noi nu putem face nimic, EU unul nu vreau sa fac nimic deoarece acele fete/modele isi merita soarta. Sunt sigur 100% ca un model inzestrat cu materie cenusie NU va alege niciodata sa lucreze intr-un astfel de studio.

SI TOTUSI ma simt indatorat sa afirm: Chiar si un "asa zis" studio , atunci cand angajeaza o fata....o va indruma cat de cat in tainele videochatului si ii va insufla minimul de informatie pe care "asa zisu" studio o detine. Mai departe se nasc peste noapte minti descretite care cred ca stiu totul si ca vor putea intoarce lumea cu susul in jos.

Pentru ORICE model un " asa zis" studio sau un studio de calitate , ori un prieten bun, ori un forum informativ , este punctul de plecare spre muntele cu $ ce asteapta sa fie sapat. Fara indrumarie oricaruia din cei amintiti....90 % din fete nu vor avea succes.

Pomenind in cele de mai sus despre "forumuri informative" Domnule Alexiss te felicit ca il mentii activ insa la cata informatie sa acumulat pe forumul asta ar fi pacat sa se degradeze din pricina unui incult ca Sylvian....Doresc sa citez pe cineva : Sursa VideoChatClub.ro

Ghid angajare pentru modele de video chat

- vezi daca studioul detine un site de prezentare si da-ti cu parerea despre cat de profesional este acesta .
- citeste cu atentie textele de prezentare ale studioului . Prea multe greseli sau dezacorduri in exprimare pot "trada" lipsa de profesionalism .

Iti suna cunoscut ? Cand ai spus cu atata tristete ca esti de acord cu Sylvian....ai vrut sa evidentiezi si profesionalismul lui ? :)
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Briliant$ » Sâm Aug 13, 2011 2:16 am

Diferenta intre un model care lucreaza de acasa si un model care lucreaza dintr-un studio.
Presupun ca se refera la castiguri.
Se merita sa lucrezi intr-un studio ?
- DA daca nu poti sa faci videochat de acasa si DA atunci cand esti mai comoda din fire si DA atunci cand te informezi bine inainte de a te angaja intr-un studio de incredere, si DA atunci cand studioul este unul profesional iar tu ca model esti indrumata catre castiguri onorabile, si DA atunci cand constati ca ai incercat ambele variante iar cea mai fiabila este cea oferita de studio, DA atunci cand esti din alta localitate si ti se ofera si cazare din partea acelui studio.

-NU se merita sa lucrezi intr un studio de videochat atunci cand detii un spatiu de lucru utilat corespunzator, NU atunci cand nimeresti un studio insalubru sau un studio care habar nu are cum sa te promoveze si sa iti asigure un castig decent, NU atunci cand veniturile tale sunt uriase si te poti descurca singura si de acasa sau atunci cand esti tratata la procent egal cu restul modelelor din studio , mai putin valoroase.

Cele mai importante DA si NU ...dupa parerea mea...
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Sâm Aug 13, 2011 12:59 pm

Briliant , te-ai incins prea tare si , mai ales , "asa zisa incingere" vine de nicaieri .
Iti subliniez doua aspecte din postarea mea anterioara .

Briliant . Sarind peste unele aspecte, omul are cumva dreptate . Spun asta pentru ca , din pacate , unele (si nu putine) studiouri chiar merita "titulatura" de "asa zis" .

Deci , ca sa fiu intr-un "asa zis" ironic fel de acord cu Sylvian a trebuit sa "sar peste unele aspecte" si sa zic ca omul are "cumva" dreptate . Mesajul meu se referea la acel "cumva" , nu la altceva .
In concluzie , ma refeream strict la experientele modelelor cu "asa zisele" studiouri , si aici sunt de acord cu tine , am zis-o de 1000 de ori ca fiecare isi merita soarta sau mai pe romaneste , fiecare si-o face cu mana lui , si daca are o experienta neplacuta cu un "asa zis" studio pe care la ales ....

In schimb , partea trista este ca experientele acestor modele , din "asa zisele" studiouri , intr-un mod indirect , se rasfrang asupra celorlalte studiouri care nu sunt deloc "asa zise" . Vezi media , presa scrisa , pareri generale ale oamenilor .

Nu am o mentalitate duplicitara , nu gandesc dupa cum bate vantul , iar ceea ce deja am scris in acest forum , in alte forumuri , sau ceea ce ai citat mai sus din ceea ce am scris in acel ghid pe videochatclub.ro , reprezinta cu adevarat ceea ce gandesc sau modul in care vad eu aceasta activitate .

Cat drespre restul mesajului , ca ma simt oarecum obligat sa fac si aceasta completare , discutia despre cum e mai bine sa lucrezi , dintr-un studio sau de acasa , are mai multe ramuri .
Poti lucra foarte bine (cu rezultate foarte bune) de acasa sau dintr-un studio , dar pe de alta parte mai exista si

- modele care nu au cel putin seriozitatea necesara sa lucreze pe cont propriu de acasa ( nu se pot motiva sa lucreze constant , nu acorda timp suficient sa se informeze , sa experimenteze diverse lucruri , etc.),
- studiouri "asa zise" in care nu prea ai ce sa cauti
- studiouri bine organizate din punct de vedere logistic dar conduse de "asa zisi" administratori , care nu cunosc mare branza despre aceasta activitate si nu pot conduce calea modelului catre succes . Intr-un fel , si acestea sunt "asa zise" studiouri .

Merita sa lucrezi de acasa sau dintr-un studio ?
Depinde de multe lucruri asa cum s-a tot argumentat pe acest topic , si nu numai .
Dar atunci cand concluzia conduce ca ar fi mai bine (in unele cazuri) sa lucrezi dintr-un studio , atunci ai face bine sa lucrezi intr-un studio care te poate ajuta cu adevarat si nu intr-un "asa zis" studio . (despre asta era vorba in mesajul meu anterior , sory daca ai inteles altceva) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Briliant$ » Dum Aug 14, 2011 3:00 am

In cazul asta trebuie sa gasim un vinovat sa dea o sticla de vin :roll: Abia acum am observat ca este un topic vechi din 2010... Hai La Multi Ani ! :drinkers:
Briliant$
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Discutii generale