Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Sylvian » Mie Feb 03, 2010 11:42 am
ca model model iti faci tu cont si e foarte usor si ca studio iti face asa zisu studio ..)))si mananca de pe tine in fiecare luna o multime de bani de geaba 40,50 la suta , faci un calcul cu cati banii ii dai lu ala in 2 luni iti ei o camera buna si un un calc bun si nu ai treaba, stai cand vrei nu trage nimeni de tine.... oricum doar fetele alea de la tara care nu stiu cu ce se mananca cred ca se mai duc la studiouri,Va dati seama cat trebuie sa munceasca un model la studio ca sa ia 1000 de euro trebuie sa faca 2 mii)))) 
-
Sylvian
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de citizenA » Mie Feb 03, 2010 2:54 pm
Se poate sa te inseli totusi.Nu contest faptul ca sunt si studiouri unde iti iau "40,50 pe degeaba" dar astea sunt cred prea putine si cam iti dai seama ..mai ales prin faptul ca nu cred ca au modele. Acum de ce zic ca te inseli, pai iti dau doar cateva argumente: -primul si zic eu cel mai important faptul ca iti garanteaza plata pe munca depusa (aici zic de cele profesionale,care lucreaza sub un contract si au ca interes dezvolatrea ca forma de bussiness) datorita faptului ca au o prestanta si lucreaza cu site-uri serioase , putand avea un comision mai bun in urma unei negocieri in fctie de calitatea si serviciile pe care le ofera prin studioul respectiv -al doilea la fel de important ca primul, asigurarea unei conexiuni broadband de capacitate maxima(intra aici un contract cu un furnizor de date care asigura prin fibra optica un transfer(rata de upload) de foarte buna calitate si fiabilitate maxima care are niste costuri destul de mari , neputand fi suportate sau nefiind amortizate de o singura pers care lucreaza costurile ducand pana la cateva sute de roni pe luna) -si ar mai fi destule insa iti mai spun doar de spatiu special destinat, de posibilitatea schimbarii unui decor sau a unui ambient destul de sofisticat care sa poatea face diferenta , de o persoana/consultant care sa iti dea sfaturi zilnice (toti avem perioade mai mult sau mai putin nefaste..si nu ne daam seama cand suntem ciufuti,tristi,iritai sau mai stiu cum) si o privire de ansamblu si un sfat este destul de motivant , -ar mai fi un stilist, un consultant vestimentar (evident poate sa fie unul si acelasi)..pentru ca cu toatea astea puse cap la cap calitatea serviciilor este clar imbunatatita si iti asigura un mediu propice, pentru ca in fond si la urma urmei lucrezi intr.un domeniu de socializare unde inca se mai pune accent pe interactiunea umana..si totusi ea ramane cea mai palpabila spre deosebire de cea virtuala :)
..si ca sa inchei..astea toate adunate se poate sa iti dea mai mult de cei "40,50 pentru nmic"..acuma na fiecare isi apreciaza efortul si ajutoprul dupa bunul plac.:) numai bine.
-
citizenA
- Incepator

-
-
de Sylvian » Mie Feb 03, 2010 3:53 pm
net ,decor , vestimentatie etc se poate si de acasa ,eu am internet bussines de la rds de 2 mil pe luna cu banda upload 20 ,download 20 nu`s garantati dar 10 am sigur si la viteza asta imi srie pe site`uri calitate excelenta si cu 13 14 site`uri deschise ,Si la cati bani luati de la modele de gloaba ar fi si culmea sa nu ai un decor sau un net bun doar sunteti studio ...)))asa ca lasa`ne bft
-
Sylvian
- AWStudent

-
-
de citizenA » Mie Feb 03, 2010 6:09 pm
nu vreau sa par carcotas..dar imi este greu sa cred..ca ai upload pe extern de 20 mb fie ei si maximi(negarantati )..si mai ales la pretul asta..daca se poate sa ne dai si noua un print ti.am fi recunoscatori http://www.speedtest.net/ .numai bine.
-
citizenA
- Incepator

-
-
de Sylvian » Mie Feb 03, 2010 7:51 pm
contractul este facut pe pers fizica mergi la orice sediu rds spui ca vrei abonament bussines pe pers fizica sau juridica ,iar pretul este in functie de viteza pleaca de la 150 de ron cel mai ieftin, abonam din asta am si eu si merge chiar f bine cu 10,12 siteuri deschise si imi scrie pe site`uri la calitate excelent iar testele astea de pe speedtest sunt informative odata iti da mai putin odata mai mult depinde si de server .mie imi da in frankfurt download 20.19mb/s,upload 5.4 mb/s bafta !
-
Sylvian
- AWStudent

-
-
de Sylvian » Mie Feb 03, 2010 9:56 pm
am dreptu sa nu te cred ?pai atunci zi si mie sa imi pun si eu de asta de 35 de lei bye
-
Sylvian
- AWStudent

-
-
de Under10 » Mie Feb 03, 2010 10:42 pm
Sylvian scrie:am dreptu sa nu te cred ?pai atunci zi si mie sa imi pun si eu de asta de 35 de lei bye
Pai ce sa-ti zic ? ... dute si pune-ti ... Adio
-

Under10
- Profesionist

-
de Under10 » Mie Feb 03, 2010 10:46 pm
Sylvian scrie:ca model model iti faci tu cont si e foarte usor si ca studio iti face asa zisu studio ..)))si mananca de pe tine in fiecare luna o multime de bani de geaba 40,50 la suta , faci un calcul cu cati banii ii dai lu ala in 2 luni iti ei o camera buna si un un calc bun si nu ai treaba, stai cand vrei nu trage nimeni de tine.... oricum doar fetele alea de la tara care nu stiu cu ce se mananca cred ca se mai duc la studiouri,Va dati seama cat trebuie sa munceasca un model la studio ca sa ia 1000 de euro trebuie sa faca 2 mii)))) 
Asta intelegi TU prin "Diferenta intre model pe cont propriu si studio" ??? Probabil din cauza asta te si mira asta "Va dati seama cat trebuie sa munceasca un model la studio ca sa ia 1000 de euro trebuie sa faca 2 mii)))) " Eu nu mai zic nimic ... sper colegii sa dea o replica celor spuse de tine ....
-

Under10
- Profesionist

-
de Sylvian » Mie Feb 03, 2010 11:23 pm
pai zi la ce firma ?
-
Sylvian
- AWStudent

-
-
de Under10 » Mie Feb 03, 2010 11:39 pm
Sylvian scrie:pai zi la ce firma ?
Vezi ca la ISP : scrie mare "Romania data systems " adica RDS ..... in "pozele" alea postate de mine in dreapta sus apare de la ce firma am internet 
-

Under10
- Profesionist

-
de Sylvian » Mie Feb 03, 2010 11:48 pm
bine cum zici tu dar vb prostii ala de 35 ron e o porcarie !am o prietena care are la 50 de ron si ii merge naspa pe site`uri e undeva pe ultima pagina mereu .!Asa ca foloseste tu de ala ca mie nu imi trebuie !bye
-
Sylvian
- AWStudent

-
-
de cezara » Joi Feb 04, 2010 5:32 am
SYLVIAN dute si iti trage o palma dupa colt.sint fete care sint multumite cu unele studiouri. anume din considerente ca ea- nu are posibiliatea sa faca singura. Si ca sa-ti fac o diferenta intre venitul modelului de studiou si venitul studioului de la model la 50 % este urmatoarea: modelul are 50 % curate plus bonusrui- salariu studioul din acele 50 % are cheltuieli,investitii.. si multe maruntisuri care trag la suma in jos. deci zi-mi tu mie acum- cine e mai bogat? modelul cu curat 50 % salariu si orele ei de munca dupa care pleaca si isi cauta de treba personala? sau studioul -adminul-care are din 50 % ale modelului- cheltuieli si inca lucru dublu, in timpul liber. modelul de acasa individual: pina se va ridica la nivelul de igiena, decor, tehnica avansata- are de dat mult din coate- cu cam jumate din venit lunar- care il avea la studiou! si oadata ce e acasa- se incepe : telefonul,,ese cind vrea,incepe cind vrea- si anume asta duce la nivel scazut de -venit, poate face si mai putin 100 % ale ei, de cit la stuiou 50 %. cel putin asta o asteapta citeva luni.si daca mai e si curioasa-o da in bara cind face registrari, si apoi plinge aici pe forum- ca nu pot face- ca mau inchis...ca mai deschis, ca ma tin...desigur. merita vine-la urma, pentru fiecare in parte. nu sint contra modelelor de acasa, desi am fost si eu model de studiou. doar imi place sinceritatea si lucru de bun simpt. asa fete da- tinele deschise! mai mult de 3 luni. este limba comuna si se explica. situatia.adminul intelege, perfect- toul si in unele cazuri, chiar si ajuta acel model care ia fost- sincer si un bun model.
un mic cistig este- cind sint mai multe modele. dar odata ces mai multe- iarasi- cheltuielile se dubleaza si lucru tot. si daca mai ai un model care abea o trage in deal-mai bine- laso balta si cautati de treaba ca- ramii numai cu nervii si cheltuiala. insasi modelul are salariul ei net. cum a notat acel contract. vrei s a te mai jalui ca faci bine de acasa? fa ma!. nimeni nu-ti interzice...dar nu pune cuvinte in gura straina.. pune parerea ta. va fi apreciata.
-
cezara
- User activ

-
-
de Sylvian » Joi Feb 04, 2010 10:57 am
Ce`i cu tine bah analfabet`o care esti invechita , fa cum vrei ti`am zis eu sa nu te duci la bodega acolo unde zici tu ca e mai bine ,ai auzit si tu de videochat si te spargi pe aici ,eu mi`am zis parerea nu ca m`ar interesa pe mine unde iti arati tu gogoasa pt jumate de dolar hai pa ca imi pierd timpul cu tine sanatate
-
Sylvian
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale