Webcam models

Dilema

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Dilema

Mesajde butterfly » Mar Iul 27, 2010 2:42 pm

Acum imi fac si eu un cont pe livejasmin. Am ajuns la partea cu actul de identitate. Ce nu inteleg eu e de ce imi cere a doua pagina a buletinului? Ca doar buletinul nu are decat o fata. Wtf? Imi spuneti si mie care e a doua pagina va rog? :smt003
butterfly
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Dilema

Mesajde Utilizator sters » Mar Iul 27, 2010 4:05 pm

A doua pagina nu e obligatorie....aia este pentru pasaport in cazul in care folosesti pasaportul si nu buletinul sau permisul auto :yawinkle: Lasa liber acolo!

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde kin3zu78 » Mar Iul 27, 2010 4:35 pm

a 2 pagina si a 3 pagina e valabila doar in cazul pasaportului, deci in cazul tau ai doar pagina 1 restul nu ai treaba cu ele
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde butterfly » Mar Iul 27, 2010 5:05 pm

Am pus o poza cu buletinul de doua ori ca nu ma lasa sa trec la pasul urmator. :smt013
butterfly
AWStudent
AWStudent

Mesajde butterfly » Mar Iul 27, 2010 5:13 pm

Mai am o nedumerire si gata nu va mai stresez (sper :smt003 ) Ce trebuie sa trec la "Numele de pe cardul ePassporte", cumva numele de performer de pe site? Ca la destinatar deja mi-am scris numele meu...
Multumesc anticipat.
butterfly
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Mar Iul 27, 2010 11:21 pm

Offff...viata grea la tine...Acolo trebuie sa scrii numele care doresti sa fie tiparit pe card :yawinkle: Orice nume doresti,dar recomandat este sa-ti pui numele tau real :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde butterfly » Lun Aug 02, 2010 1:23 pm

Am completat toate datele si nu am primit inca niciun raspuns :sad:
Cat trebuie sa mai astept? Credeam ca mi se va activa in maxim 24 de ore si a trecut aproape o saptamana!! Nu stiu ce sa fac... devine deja frustrant. Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog :smt010
butterfly
AWStudent
AWStudent

Mesajde cretZu » Lun Aug 02, 2010 4:03 pm

si la mine a durat tot in jur de 1 saptamana pana au aprobat contul.....
trimite-le un mail si vezi ce zic
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde sunflower » Lun Aug 02, 2010 4:05 pm

Uita-te in cont... poate ai missing data sau poate trebuie sa uploadezi din nou face + id
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde butterfly » Lun Aug 02, 2010 5:23 pm

cretZu scrie:si la mine a durat tot in jur de 1 saptamana pana au aprobat contul.....
trimite-le un mail si vezi ce zic

Am intrebat direct de pe contul meu la "camera chat de ajutor şi comunitate" si mi-a spus sa mai astept cateva ore pana mi-l aproba (mi-a zis ca e in baza lor de date sau ceva de genul)
Pe ce mail pot sa-i contactez in caz ca nu primesc niciun semn? Merci
butterfly
AWStudent
AWStudent

Mesajde butterfly » Lun Aug 02, 2010 5:26 pm

sunflower scrie:Uita-te in cont... poate ai missing data sau poate trebuie sa uploadezi din nou face + id

Pe MFC n-am avut nici pe dracu, m-am inregistrat imediat (semn ca poza cu buletinul era destul de lizibila), dar trebuie sa astept LJ-ul ca acolo mi-am facut contul de epassporte. :smt012
Ms pentru raspuns.
butterfly
AWStudent
AWStudent

Mesajde cretZu » Lun Aug 02, 2010 8:02 pm

Pai ai jos de tot la Help / Contact us mai multe variante de contact printre care si una cu E-mail us, in care completezi un formular si astepti 24-48 de ore sa iti raspunda.
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde butterfly » Lun Aug 02, 2010 9:43 pm

cretZu scrie:Pai ai jos de tot la Help / Contact us mai multe variante de contact printre care si una cu E-mail us, in care completezi un formular si astepti 24-48 de ore sa iti raspunda.

Ok, am gasit. Macar acum stiu ce trebuie sa fac. Multumesc :smt001
butterfly
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 04, 2010 1:18 pm

Pe LJ ai si support online.Daca te ajuta cu ceva sau daca ai nevoie de informatii,intra si vb cu ei direct!

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde butterfly » Mie Aug 04, 2010 9:55 pm

aditza scrie:Pe LJ ai si support online.Daca te ajuta cu ceva sau daca ai nevoie de informatii,intra si vb cu ei direct!

Succes!

Hey, s-a rezolvat! Multumesc :yawinkle:

App, sa va spun ce faza am patit, poate asa mai ajut si pe altii care trec prin aceeasi situatie. Cand sa intru in cont si sa dau drumu' la camera, stau si astept... si astept.. si nu se vedea nimic! Am zis ca turbez! Am tot cautat eu pe google pana am gasit un raspuns la topicul asta: problema-software-livejasmin-t4878.html Problema? Nu-mi mergea camera pentru ca aveam ultima versiune de la firefox!! Cui i-ar fi trecut prin cap ca asta era cauza? Noroc cu cristinaxxx, altfel imi bateam capul mult si bine... Deci da, poate mai au si altii aceeasi problema si ii anuntati. :goodman:

Altceva ce sa va mai zic: multe "succesuri" si poate va mai tin la curent :partyman:
butterfly
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale