Webcam models

discutatul adulwork oare se merita?

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

discutatul adulwork oare se merita?

Mesajde pupuk » Sâm Oct 22, 2011 12:28 am

Buna seara, va rog daca mai are cineva rabdare si chef, sa isi spuna parerea referitor la site-ul asta (adultwork).
Toate posturile pe care le-am gasit au fost mai vechi, si mai toata lumea avea probleme cu inscrierea. Am vazut ca romanii ca de obicei aveau probleme la inscriere, as vrea sa stiu va rog daca mai sunt aceleasi probleme cu faptul ca sunt din Romania, daca o sa-mi afecteze in cazul in care imi vor trimite acel contract sa-l semnez, tin sa mentionez ca a fost unul dintre cele mai ciudate site-uri despre care am citit pana acum si parca tot mai sunt in umbra cu multeeeee.
Crede cineva ca imi mai poate da niste detalii va rog, am vazut ca nu este chiar genul de site normal ca celelalte cu webcam si pvt, se fac bookings-uri, si nu prea am inteles treaba cu "nu trebuie neaparat sa stai in fata calc. te anuntam noi knd ai book si era ceva cu yahoo, cum ca poti face showuri pe yahoo sau poate am inteles eu gresit. Inca nu i-am dat de cap, astept sa semnez contractul si apoi sa ma bucur ca am facut-o si ca a meritat asteptarea. Din pacate oricat as citi, parca tot as mai vrea ceva extra informatii. Va doresc o seara buna si multi, multi $$$$! :roll:
pupuk
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: discutatul adulwork oare se merita?

Mesajde mirely » Sâm Oct 22, 2011 3:08 am

Cauta aici pe site ce a scris SWEETKICK si te vei lumina sau ia direct legatura cu el,ii vorbesti in limba romana pt ca el e adminul pt Europa de est.
mirely
User activ
User activ

Mesajde fetish » Sâm Oct 22, 2011 11:03 am

pupuk ,eu lucrez de peste 3 ani pe aw ,pt mine persoanl este un site bun , chiar adac stau online pe e doar aproximativ 3 zile pe saptaaman , este un sit bun din perspectiv aincasarilor in 2 - 3 ore de stat onlien eu ajung undev ala 30 - 50 de lire sterline

deci mi se pare un site bun ;nu f bun , nu stralucit , insa bun ;ceea ce ma muultumeste pe mien ste ca aw targetheaza agenul de emebrii pe care il targhetez eu , deci cumva eu prind cam ca o manusa acolo

e un site ingeneral axat pe hardcore , pe fetish , pe bizarre fethises , pe orice e unusual ; din cate ma auzit s-ar parea ca si unele fete cu light show reusesc sa afac bani , nu - ti pot garaanta ca doar am auzit si nah din auzite multi isi fac banu de mertzan .....

e un site complikat doar in aparentza , daca pui amana sa stai onlie p el in tr - o sapatamana l ai descifrat; are un sistem de booking unde show urile se fac pe yahoo , msn , skype ;are sis sistem cu free chat -direct cam ul care este mult mai atrghetata acum , din ce observ eu booking urile sau imputinat ; pe direct cam poti sta de asemeena in nude

sunt foarte corecti cu banii , memebrii sunt destul de pretentiosi ,si agsesti o groaza de freaks care bantuie

nu e niic o problema cu inscrierea pe Romania , ata timp ca trebuie sa te inscrii prin Sweet Kick care e reprezentantul lor pe Europa de Est

mie nu mi se pare deloc un site controversat , nici un site nemaipoment , e un site bun spre f bun , pe care poti gasii memebrii dispusi la show uri lungi 30 - 60 de mins in conditiile inc are pretul este destul de piparat (eu iau 1.60 ppe group si 1.70 pe pvt )

am inteles ca majoritatea romancelor nu sar de 1 pe pvt , insa eu persoanl am ramas cu pretul de cand am creat contul
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde pupuk » Sâm Oct 22, 2011 3:46 pm

multumesc mult pt raspunsuri, si pt sfaturi de asemenea, am dat mail deja de 2 zile la sweet pt formular insa nu am primit nici un rapsuns pana acum, o sa mai astept. In legatura cu ce ai zis despre site "fetish" ar fi cam ceea ce caut eu si anume sa lucrez cu freaks :lol: sa fie ceva bazat mai mult pe fetish si nu pe sex show. Mi-ai dat o speranta, o sa incerc pana reusesc...... nu poate fi chiar asa greu.
pupuk
AWStudent
AWStudent

Mesajde pupuk » Mie Oct 26, 2011 12:17 am

Am revenit, in sfarsit am primit si mailul de la sweetkick insa nu mi-a dat nici un formular, nici un contract de semnat sau ceva de genul, aseara m-am logat pe justam, am avut si ceva vizitatori insa nu am facut nici un ban, eu am f multa rabdare si dupa tot ce mi-ai zis tu "fetish" sunt sigura ca va fi bine in viitor. Sigur ca nu eram eu atat de norocoasa incat sa fac bani din prima seara :lol: , dar cu rabdare se fac toate. Vroiam sa iti multumesc pentru raspuns si sa ma bucur si eu ca am reusit din nou, am incercat dealungul anilor diferite site-uri chiar prea multe cred, si din fericire am reusit singura sa imi deschid conturile, fara sa platesc pe nimeni, si fara studiouri, ci prin intermediul internetului care e mina de aur zic eu. Site-ul asta cel putin pe mine m-a ajutat enorm si pt asta va multumesc inca o data, aici am gasit multe raspunsuri la intrebarile mele, tot respectul pt cel ce a gandit inffintarea lui si pt toti cei care raspund si ne ajuta de fiecare data. Va doresc mult succes . :supz:
pupuk
AWStudent
AWStudent

Mesajde fetish » Mie Oct 26, 2011 11:49 am

multa bafta pupuk , e o perioada cam lenta pt aw , in genere merge f bine in week end eu am atunci il folosesc la greu

sa ai bafta si sper sa fii multumita de site
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Site-uri video chat