Webcam models

DIVASCAM - recomadare si informatii

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Re: DIVASCAM - recomadare si informatii

Mesajde cornelia90 » Dum Mai 09, 2010 1:22 pm

salutare la toti,in legatura cu acest site divascam,eu am lucrat 2 luni pe el,iar pentru ca sau dovedit a fi nesriosi,am incetat a mai lucra pe acest site,adika mai precis,am primit prima luna banii la timp,a doaua oara cind trebuia sa ii primesc,aveam mai mult de primit,e drept,i am primit pina la urma,dar asta dupa multe email uri trimise,si dupa mult stres,adika dupa vreo 3 saptamini,ceea ce nu este normal,pentru ca prima data i am primit in 7 zile,iar a 2 oara,dupa ce am vazut ca au trecut cele 7 zile si eu nu am banii in cont,am intrebat pe admini ce se intampla,mi au zis ca sa mai astept,dupa inca citeva zile,la fel,.mi au inchis contul pe motiv ca vin si spun ca ei nu platesc,si banii i am primit cum am spus dupa 3 saptamini,iar inainte cu citeva zile sa ii primesc,mi au trimis un email,in care spuneau ca vezi doamne am trimis datele bancare gresit,si ca banii sau intors inapoi la ei,.deci o vrajeala de 2 lei,pentru ca eu nu facusem nici o modificare in contul meu la datele bancare.asa ca eu una nu recomand la nimeni acest site,iti trimit baii 1 ,de 2,si apoi cind ai mai mult de primit,teapa.iar ceea ce spune cel care a postat despre faptul ca prietena lui vindea nr de tel cu 100 de euro,domane ,ma bufneste rasu,deci site ul asta este pentru italieni,care sint foarte zgirciti in pvt,daramite sa plateasca 100 euro pentru un nr de tel.iar minimul este de 200 euro,nicidecum de 300 euro,asa cum spune el.bafta
cornelia90
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde cornelia90 » Dum Mai 09, 2010 6:24 pm

revin,sorry,citisem de 300 euro,deci bonusul se da doar daca ai facut minimul de 200 euro pe luna,si nu se cumuleaza pentru luna urmatoare,unde ai vazut tu ca indiferent daca faci bani,sau nu,bonusul orkum il primesti daca ai ore online?lol. :lol:
cornelia90
Incepator
Incepator

Mesajde negese » Lun Mai 10, 2010 2:05 am

@cornelia90 ma poti ajuta si pe mine sa-mi fac cont pe site-ul divascam ? daca ai placerea nu am reusit sa-mi fac ,astept un raspuns sa-ti dau id-ul meu sau mi-l poti lasa tu
negese
AWStudent
AWStudent

Mesajde cornelia90 » Lun Mai 10, 2010 10:31 am

negese,daca esti baiat,nu ai cum sa iti faci cont ,doar la cuplu se accepta.se si poate vedea pe site,ca nu sint baieti solo.iar daca chiar vrei sa lucrezi pe un site de genul asta.sa primesti banii o data,de 2 ori,si apoi sa te uiti in sus,sa tot speri ca poate ai sa primesti,iar cei de la site pur si simplu sa nu iti raspunda,este problema ta.poate te inchinta acel bonus pe care zic ei ca il dau,dar acel bonus se da numai cind ai acei 200 lunar,si nu se cumuleaza pentru luna unramtoare.eu iti urez multa bafta. :eek:
cornelia90
Incepator
Incepator

Divascam cu adevarat ca merita!

Mesajde loleta » Mar Noi 23, 2010 3:25 am

Eu lucrez în dive de la 6 luni şi-au plătit întotdeauna! Este normal, dacă nu ajunge la minim aveţi bonus, este scris în regulile! DACĂ NU citi nu, pentru că atunci sa te plangi? Spre deosebire de alte site-uri, Divascam, plata la timp, toţi banii câştigaţi! :lol:
loleta
Incepator
Incepator

Mesajde BadCat » Mar Noi 23, 2010 2:16 pm

hey...
lucrez cu divascam...si da este serios ca si site.....plata la timp...orele platite daca respecti conditiile....nu am intampinat prob cu el....iar cine se descurca cu lb italiana chiar il recomand....este bunicel...;)
BadCat
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Site-uri video chat