de cornelia90 » Dum Mai 09, 2010 1:22 pm
salutare la toti,in legatura cu acest site divascam,eu am lucrat 2 luni pe el,iar pentru ca sau dovedit a fi nesriosi,am incetat a mai lucra pe acest site,adika mai precis,am primit prima luna banii la timp,a doaua oara cind trebuia sa ii primesc,aveam mai mult de primit,e drept,i am primit pina la urma,dar asta dupa multe email uri trimise,si dupa mult stres,adika dupa vreo 3 saptamini,ceea ce nu este normal,pentru ca prima data i am primit in 7 zile,iar a 2 oara,dupa ce am vazut ca au trecut cele 7 zile si eu nu am banii in cont,am intrebat pe admini ce se intampla,mi au zis ca sa mai astept,dupa inca citeva zile,la fel,.mi au inchis contul pe motiv ca vin si spun ca ei nu platesc,si banii i am primit cum am spus dupa 3 saptamini,iar inainte cu citeva zile sa ii primesc,mi au trimis un email,in care spuneau ca vezi doamne am trimis datele bancare gresit,si ca banii sau intors inapoi la ei,.deci o vrajeala de 2 lei,pentru ca eu nu facusem nici o modificare in contul meu la datele bancare.asa ca eu una nu recomand la nimeni acest site,iti trimit baii 1 ,de 2,si apoi cind ai mai mult de primit,teapa.iar ceea ce spune cel care a postat despre faptul ca prietena lui vindea nr de tel cu 100 de euro,domane ,ma bufneste rasu,deci site ul asta este pentru italieni,care sint foarte zgirciti in pvt,daramite sa plateasca 100 euro pentru un nr de tel.iar minimul este de 200 euro,nicidecum de 300 euro,asa cum spune el.bafta