Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de adycristian » Joi Mar 18, 2010 6:42 pm
Hello sunt nou pe acest forum dar cum vad ca toata lumea mai zice cate o parere vreau si eu sa recomand un site.. si anume divascam e un site italian,nu am vazut prea multe,plata se face prin transfer bancar (asta are prietena mea ) si este 100% safe am primit toti banii pana acum odata pe luna .inregistrarea se face foarte usor la linkul urmator : http://divascam.com/?affid=36109 dupa care primesti un mail completezi tot acolo verifici mailul pentru confirmare apoi le trimiti ci scanat si asta e tot intr-o zi poti llucra, ce pot sa va zic sigur si verificat ca site-ul este foarte ok serios are membri undeva peste 200 platitori si putine modele maxim 20 online.bani se pot face usor .iti poti pune pana la 3,50 euro pe minut 50% vin in tara. pe langa asta iti poti vinde direct pe site numarul de telefon contacte poze etc pe bani frumosi prietena mea stie bine italiana si isi vinde nr cu 100 euro si vb in pvt cu ei la tel...o treaba foarte ok cine doreste un site bunicel aflat la inceput si cu membri foarte ok eu zic ca merita.nu este un site de baza dar poti sa faci pe luna lejer ceva bani. apropoa de la 100 ore pe luna lucrate esti platit cu 1 euro pe ora maxim 300 ore 300 euro indiferent daca faci sau nu bani astept pareri sugestii si eventual ..succes la bani o z buna http://divascam.com/?affid=36109
-
adycristian
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Joi Mar 18, 2010 7:02 pm
Mai bine zii sincer ce urmaresti!Ai si tu un cont de afiliat si crezi ca rezolvi ceva?Nu rezolvi nimic.Acest sit e pustiu.Eu am si cont de master si modele si webmaster.Le-am facut de curiozitate insa am renuntat la ele in momentul in care am bagat doua modele pe el si au stat 9 ore fara macar sa vorbeasca cu un membru  Acolo pana si dupa questi plangi Era sa uit.mentionez ca modelele arata super.oricum cred ca v-ati mai lovit voi de site-ul asta si cam stiti despre ce este vorba.Oricum,NU IL RECOMAND LA NIMENI CU CALDURA!!!! SUCCES ACOLO LA TINE MINCINOSU CARE FACE BANI PE EL  !!! P.S o sa-ti creasca nasu 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sunflower » Joi Mar 18, 2010 11:56 pm
Lasa-l... fiecare cu ce poate.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
de dominique » Vin Apr 30, 2010 1:51 pm
buna!As vrea sa stiu si eu cum platesc cei de la Divascam.com!In cat timp vin banii de cand sa incheiat perioada.Multumesc
-
dominique
- Incepator

-
de negese » Lun Mai 03, 2010 6:15 pm
salut,sunt nou pe aici,dar nu si nou in domeniul videochatului,am incercat sa ma inregistrez si eu pe acest site de curand,ca model ca baiat,dar nu primesc emailul de confirmare sa-mi activez contul si sa le trimiti documentele necesare,are cineva idee cat trebuie sa astept sau cum sa fac sa ma inregistrez ?
-
negese
- AWStudent

-
-
de negese » Lun Mai 03, 2010 6:16 pm
negese scrie:salut,sunt nou pe aici,dar nu si nou in domeniul videochatului,am incercat sa ma inregistrez si eu pe acest site de curand,ca model ca baiat,dar nu primesc emailul de confirmare sa-mi activez contul si sa le trimiti documentele necesare,are cineva idee cat trebuie sa astept sau cum sa fac sa ma inregistrez este vorba de site-ul divascam.com ?
-
negese
- AWStudent

-
-
de negese » Lun Mai 03, 2010 6:17 pm
scuzati pentru postarea anuntului de doua ori,a fost fara intentie
-
negese
- AWStudent

-
-
de negese » Mar Mai 04, 2010 1:34 pm
chiar nimeni nu stie daca mai accepta inscrieri pe acest site ca baiat,nu primesc emailul de activare a contului,sau cine imi poate da un cont facut pe care nu-l mai foloseste,ne intelegem noi,astept raspuns
-
negese
- AWStudent

-
-
de Under10 » Mar Mai 04, 2010 8:41 pm
Pai cel mai bine ar fi sa le trimiti emailuri lor si sa-i intrebi .... trimite pe toate adresele care le gasesti la ei pe site . Cel care a deschis topicul probabil a uitat de acest forum .
Bafta
-

Under10
- Profesionist

-
de negese » Mie Mai 05, 2010 9:43 am
pe mine ma intereseaza pe site-ul asta nu pe alte site-uri
-
negese
- AWStudent

-
-
de Under10 » Mie Mai 05, 2010 9:54 am
negese scrie:pe mine ma intereseaza pe site-ul asta nu pe alte site-uri
LOL .... pai daca te intereseaza numai pe siteul asta atunci zbatete sa faci un amarat de cont ... Daca vrei iti pot face eu cont pe site si imi dai mie comision 90% Succes
-

Under10
- Profesionist

-
de negese » Mie Mai 05, 2010 1:58 pm
ma gandeam sa-ti dau 100 % din ce scot,sa muncesc pt tine,cred ca asa ar fi mai bine nu ? sa nu deviem de la subiect !
-
negese
- AWStudent

-
-
de sunflower » Mie Mai 05, 2010 6:25 pm
Offf offf si sunt destule site-uri bune pt baieti, insa daca pe voi va mananca statul pe n site-uri o data...
-

sunflower
- Profesionist

-
-
Înapoi la Site-uri video chat