Webcam models

Documente "cerute" de SKNANB

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Documente "cerute" de SKNANB

Mesajde liviu202 » Lun Oct 11, 2010 8:56 pm

eu am primit mail de la ei. Dar nu mi-au trimis nici un formular.

Am primit asta. Please call us during working hours so that we can verify your account and unblock your card

Acum incerc sa dau de ei
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde liviu202 » Lun Oct 11, 2010 9:47 pm

Am vorbit cu ei. Mi-au cerut numele, nr cardului, data cand expira, adresa si mi-au spus ca in urmatoarele 24 de ore cardul o sa fie activat.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde abudhabi » Mar Oct 12, 2010 11:56 am

inseamna ca la tine nu mai e nevoie de verificari suplimentare...esti mai norocos :)
eu am primit mail de la ei putin mai devreme in care imi spuneau ca au primit documentele si ca o sa le verifice..iar saptamana asta o sa primesc un raspuns de la ei....acum sa vedem...cand o sa primesc un raspuns o sa scriu aici.

bafta
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alina_cloud » Joi Oct 21, 2010 10:26 pm

Nu a primiti nimeni nici un raspuns?
Am citit pe un alt forum ca au primit raspuns, li s-a deblocat cardul de la epass dar au intampinat probleme cu PIN-ul...

A primit cineva raspuns pozitiv de la ei? daca da, v-a oferit transfer bancar catre o banca de la noi sau v-au zis ca deblocheaza cardul ce il detineti de la epass?

Si cam ce suma detineati? (ma refer de ordinul X,xxx $ sau Xx,xxx $)

Multumesc anticipat pentru raspuns
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde angely2006 » Joi Oct 21, 2010 11:19 pm

salutare..nici eu nu am primit vreun raspuns de la ei dupa ce am trimis formularul,iar suma pe care o am de recuperat este X,xxx $...
angely2006
Incepator
Incepator

Mesajde angely2006 » Mar Oct 26, 2010 7:14 am

a mai primit cineva vreo informatie de la SKNANB ,dupa ce ati trimis documentele cerute?
angely2006
Incepator
Incepator

Mesajde cubba » Mar Oct 26, 2010 11:56 am

salut, am si eu de primit niste bani de la sknanb....le-am trimis documentele pe 11 oct, pe 12 am primit un msj prin care ziceau k o sa-mi rasp sapt curenta, dar au trecut deja 10 zile si nimic de la ei.o sa-i sun sa vad ce se intampla...dak cineva primeste vreun msj de acolo sa scrie aici...orice veste e mai buna decat nimic
cubba
Incepator
Incepator

Mesajde cubba » Lun Noi 01, 2010 11:46 pm

am primit eu un formular de completare pt wire transfer.dak sunteti interesati lasati un reply aici si va zic care e treaba
cubba
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Mar Noi 02, 2010 1:41 am

Pai fa un post aici ca sa vad si cei care nu stiu! :yawinkle:

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde cubba » Mar Noi 02, 2010 1:12 pm

am primit la aproape 3 sapt de cvand le-am trimis documentele pt due dilligence info si imi cereau sa completez o hartie cu datele mele, sa bifez cum vreau sa-mi iau banii si dak vreau prin wire am mai completat un formular cu datele bancii, contu meu etc.ziceau k dureaza 5 zile lucratoare pana la confirmare.
cubba
Incepator
Incepator

Mesajde Alina_cloud » Sâm Noi 06, 2010 12:27 am

Nu a mai primit nimeni raspuns de la ei dupa ce au trimis documentele?(pentru cei care au mai mult de 7500$)

Eu le-am mai trimis un mail in care intrebam cat va mai dura dar mi-au raspuns(dupa cateva zile) cu acel mail tipic ca imi vor raspunde saptamana viitoare...

Cubba tu i-ai si sunat ? sau doar le-ai dat email si ai asteptat?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde aljazhyr » Dum Noi 07, 2010 11:29 pm

ca si cubba am primit si eu raspuns dupa 3 saptamani de cand am trimis documentele compl. si i-mi cereau sa optez cum vreau sa-mi trimita banii..iar ptr wire transfer mi-au trimis o cerere tip care urmeaza sa o complectez si sa o trimit in seara asta! Speranta moare ultima oricum!
:lol:
aljazhyr
Incepator
Incepator

Mesajde domn_x » Lun Noi 08, 2010 7:33 am

Buna dimineata ,
Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva acest subiect dar in cazul in care mai exista persoane interesate va pot spune ca eu aveam cateva carduri emise de Epass si aveam bani pe ele (pe card nu in wallet) iar atunci cand au fost reactivate cardurile de catre SKNANB eu nu am putut sa scot nici un ban . Dupa cateva zile am primit formularul de la banca si lista doc. necesare , le-am trimis si de vreo 3 zile mi-au trimis mesaj ca s-au reactivat cardurile . De trei zile am inceput sa scot banii cate 320$ pe zi . Se pare ca cei de la banca s-au tinut de cuvant . In privinta celor de la Epass (in legatura cu banii din wallet) nu am primit nici un raspuns si cred ca nu vom mai primi ceva de la ei .Spun asta deoarece daca ar fi dorit sa mai primim ceva nu mi-ar fi intors banii care deja ii transferasem din wallet pe cardul atasat (au trimis o parte )

Sper ca nici o persoana sa nu fi pierdut sume mari de bani . In cazul in care sunt sume mari blocate in wallet sa nu disperam vom face altii dar cu mai multa munca .
domn_x
Incepator
Incepator

Mesajde cubba » Mar Noi 09, 2010 10:34 pm

salut

i-amsunat knd am vazut k au trecut alea 10 zile lucratoare si nimic de la ei...si mi-au zis k sunt multe persoane care au trimis informatii si ei lucreaza si peste program sa le rezolve.si apoi la cateva zile am primit mailul cu formularul pt wire.l-am trimis luni pe 1 nov si joi am primit msj k ei l-am primit si urmeaza sa verifice si o sa incerce sa-mi raspunda in timp de 5 zile lucratoare.cam atat.azi e 9 nov si ...nimic.aveti grija sa completati toate campurile de la formularul de wire transfer. cititi mai jos. scrie ceva de genul: dak nu completati toate spatiile tranzactia nu poate continua.bafta
cubba
Incepator
Incepator

Mesajde Alina_cloud » Joi Dec 09, 2010 9:24 pm

Am primit in final formularul si pentru wire dupa 2 luni de asteptat...
In dreptul casutei cu "economic reason for payment" ce ar trebui scris, nu e ca si cum ei ma platesc cu acei bani...nu inteleg ce ar trebui sa scriu.

Si de asemenea la "beneficiary account" trebuie trecut contul, adica numarul contului? E deasupra casute unde imi cere Numele beneficiarului, nu inteleg la ce se refera....

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Alina_cloud
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Discutii generale