Webcam models

Documente "cerute" de SKNANB

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Documente "cerute" de SKNANB

Mesajde Alina_cloud » Sâm Oct 09, 2010 7:16 pm

Am acel formular pe care banca vrea sa il trimita tuturor celor care au sume mari in cont si include o parte ce ma induce in eroare.
Nu stiu daca e bine sa trimit documentele cerute de ei intrucat ei ma pun sa semnez ca au dreptul sa ma verifice, sa verifice "informatii" despre mine. As fi cerut sfatul unui "profesionist" dar subiectul asta nu e discutabil cu oricine.. Mentionez ca nu sunt PFA si fac asta singura de acasa...
Exista riscul ca ei sa alerteze autoritatile din tara si sa fiu acuzata de evaziune fiscala daca eu le semnez lor acel formular? Sunt multi termeni din formular care ma induc in eroare si nu am inteles cat de "adanc" pot investiga...

P.s. Aveti idee daca banca ar accepta in locul unei facturi de la utilitati si extras de cont? si in locul pasaportului legalizat, carnetul de soferi legalizat?...

Va multumesc anticipat pentru rabdarea si raspunsurile acordate.

" AFFIDAVIT Regarding SOURCE OF FUNDS
I acknowledge that it is the policy of SKNANB to verify the source of funds on cards issued by SKNANB, and to determine that funds for transfer and or the purchase of goods and or services by use of an SKNANB issued card are derived from legitimate sources only. I understand that it is an offence under the Proceeds of Crime Act 2000 to engage directly, or indirectly, in a transaction that involves money or other property, or receiving, possessing, managing, investing, concealing, disguising, disposing of, or bringing into or transferring fromthe Federation of St. KITTS and Nevis any property that is the proceeds of crime. I further understand and give consent that SKNANB or its officers may make any disclosure of any information obtained by the bank hereto to any bank regulators or law enforcement authority, whether in st. kitts and nevis or not, now and at any time in the future. Finally, i am aware that I will be required to provide and execute additional documents if my card balance is over us$10,000. "

"I acknowledge that St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Limited (SKNANB) may use the services of an outside agency to research and verify my personal background. I also understand that SKNANB or its nominated outside agency may require access to various sources of information as it may deem appropriate, which include, but are not limited to, credit reporting agencies, criminal and civil court records, department of motor vehicle records, government regulatory agencies, local, state or federal licensing boards or commissions, public or private associations, present and former employers, school records, military records and personal references.
I request, authorize and consent to the release and disclosure of all applicable sources of information to which SKNANB requires access including, but not limited to, those listed above to SKNANB and its nominated outside agency their respective employees representatives and agents. I unconditionally release and hold harmless SKNANB and its nominated outside agency, and their respective employees, representatives and agents, as well as any named or unnamed corporation, company, custodian of records or information from any and all liability resulting from furnishing information about me pursuant to the above authorisation.
I also request, authorize and consent to the procurement of an investigative report and understand that it may contain information about my background, mode of living, character and personal reputation. This authorization shall be considered my consent and continuous authority for SKNANB or it’s nominated outside agency to obtain updated information at any time."
Alina_cloud
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Documente "cerute" de SKNANB

Mesajde abudhabi » Sâm Oct 09, 2010 8:00 pm

decat sa pui atatea intrebari..mai bine ai pune mana pe telefon si ai suna la ei :)....noi de unde sa stim daca se poate permis legalizat sau ce mai zici u acolo....cat despre faza cu verificatul.....de ce crezi ca ne cer atatea...ca sa ne verifice, iar u nu esti de acord cu asta? ..chiar e comic ceea ce spui..sincer...nu le mai trimite nimic..niciun document...si asa scapi si de bani .. si de griji...ca te raporteaza banca din Caraibe statului roman ..iar astfel nu vei mai fi nici "acuzata" de evaziune fiscala :))
revino cu picioarele pe pamant si trimite tot ce spun eu si semneaza ce trebuie...nu te raporteaza nimeni nicaieri...crezi ca altceva nu au de facut...iar u o sa scoti banii de pe cardul epassporte...cine sa stie ca ai scos u banii?...asa ca stai mai linistita...."epassporte vegheaza pt noi" :)

bafta
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alina_cloud » Sâm Oct 09, 2010 9:29 pm

Tu ai trimis datele?
eu am sunat la ei si nu imi pot da informatii..de asta am intrebat si am rugat pe cei care poate se pricep mai bine.. sau cei care poate au si primit un raspuns deja de la banca dupa ce au trimis formularul..
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde abudhabi » Sâm Oct 09, 2010 9:42 pm

formularul s-a primit de 2-3 zile..iar raspuns se primeste in 5-10 zile lucratoare...sfatul meu este sa trimiti si sa completezi tot ce ti-au cerut ei..si sa nu-ti mai faci atatea griji ..ca iti faci degeaba....deci pune mana si trimite ce e de trimis..cele 2 declaratii...copie legalizata dupa buletin sau pasaport...si o factura de uitilitati pe care sa apara adresa la care ti-a venit cardul epassporte..nu trebuie neaparat ca factura sa fie pe numele tau...si da..eu le-am trimis

bafta fato :)
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alina_cloud » Sâm Oct 09, 2010 9:55 pm

Esti sigur ca buletin sau pasaport?
Din cate stiu pe mai toate site-urile straine cer driver`s license or passport.. Am primit si eu formularul de la ei dar le-am dat mail inapoi cu neclaritatile despre factura(sau extras de cont) si pasaport(sau carnet de sofer).

Nu as vrea sa trimit gresit ca sa astept o saptamana sa imi spuna ca am gresit..si apoi sa retrimit si sa mai astept inc ao alta saptamana pana imi verifica iar... De aceea iau masuri dinainte..

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde abudhabi » Sâm Oct 09, 2010 9:57 pm

eu am sunat la ei..si mi-au spus sa trimit copie legalizata dupa pasaport sau dupa buletin....presupun ca ai buletin valabil..deci care este problema? fa copie legalizata dupa buletin..si trimite

bafta
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alina_cloud » Sâm Oct 09, 2010 10:34 pm

De curiozitate cum poti atasa o dovada cu scopul folosirii banilor..?

"Attach a statement explaining proposed use of funds"

Nu inteleg ce trebuie atasat...

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde abudhabi » Sâm Oct 09, 2010 10:36 pm

o declaratie in care sa spui ce faci cu banii
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde angely2006 » Dum Oct 10, 2010 12:46 am

salutare..la cat timp dupa ce ati trimis mesajul cu numele si ultimele 4 cifre de la card ati primit raspuns de la SKNANB ca trebuie sa completezi un formular si sa trimiti copie dupa factura,buletin ..etc.. ,,,multumesc de raspuns
angely2006
Incepator
Incepator

Mesajde Alina_cloud » Dum Oct 10, 2010 10:55 am

Inca o intrebare...ai completat formularul scris de mana sau la calculator si doar semnatura de mana?
I-am intrebat si daca sa il completez scris de mana sau de calculator dar nu au raspuns.. presupun ca macar semnatura ar trebui sa fie de mana..nu?
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde abudhabi » Dum Oct 10, 2010 9:37 pm

il poti completa ori elecronic..ori de mana..dar semnatura sa fie de mana..nu in format electronic...raspunsul se primeste la 5-10 zile lucratoare de cand trimiti tot...nu cred ca e cineva sa fi primit raspuns inca
bafta
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde angely2006 » Dum Oct 10, 2010 11:18 pm

salutare..la cat timp dupa ce ati trimis mesajul cu numele si ultimele 4 cifre de la card ati primit raspuns de la SKNANB ca trebuie sa completezi un formular si sa trimiti copie dupa factura,buletin ..etc.. ,,,multumesc de raspuns
angely2006
Incepator
Incepator

Mesajde abudhabi » Lun Oct 11, 2010 11:51 am

daca citesti mai sus..o sa gasesti raspunsul...
bafta
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde angely2006 » Lun Oct 11, 2010 3:38 pm

salutare...eu am trimis emal-uri celor de la SKNANB cu ultimele 4 cifre de pe card pe data de 7 octombrie si nu am primit inca un raspuns ,cu ce trebuie sa fac mai departe..sa completez acel formular...sa trimit copii dupa buletin ,factura..,oare trebuie sa mai trimit vreo 10 email-uri cu numarul cardului?offfff
angely2006
Incepator
Incepator

Mesajde Alina_cloud » Lun Oct 11, 2010 8:46 pm

A primit cineva raspuns de la ei? dupa verificarea formularului...?
Alina_cloud
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Discutii generale