Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de G3ovany » Joi Dec 03, 2009 3:18 am
buna ziua si ma scuzati de deranj dar am nevoie si eu de ajutor daca ma poate ajuta cineva.... as vrea sa lucrez si eu in domeniul de video chat de acasa dar nu pt intermediar ca aia nu stiu decat sa fure lumea si sa insele...as vrea daca ma poate ajuta cineva sa imi fac conturi singur mai ales ca am lucrat si inca lucrez la un studio... si ma intrebam daca am deja conturi pe site_uri daca pot sa imi fac altele singur mai ales pe eurolive....si vas fi recunoscotar daca ati putea sa imi indicati ceva site-uri care merg destul de binisor si nu dau tepe cu trimisul baniilor
MULTUMES SI MULT RESPECT PT TOATA ECHIPA 
-
G3ovany
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de VIC3079 » Dum Dec 27, 2009 11:28 am
AICI MAJORITATEA SUNT PROPIETARI DE STUDIOURI .OARE CINE TEAR AJUTA?
-
VIC3079
- Incepator

-
-
de Alexiss » Dum Dec 27, 2009 1:17 pm
Salutare amandouara Vic si G3ovany si bun venit pe AWS .
Inteleg din cele spuse ca ai deja conturi , si din asta deduc ca ai lucrat sau inca lucrezi la un studio de video chat .
In prima faza vreau sa-ti spun despre avantajele si dezavantajele de a lucra de acasa si nu din studio : - compara ce ai la studio (camera , calculator , internet, lumini , decor , etc) cu ceea ce ai acasa . Daca diferentele sunt destul de mari (in favoarea studioului) ai o problema ; - fa-ti o autocaracterizare a felului tau de a fi . Daca esti o fire mai delasatoare si nu iti poti autoimpune un program de lucru pe care sa-l respecti , asa cum e la studio (probabil) atunci ai inca o problema majora ;
Sunt doar doua elemente , dar doua elemente pe care le consider extrem de importante pentru un chathost care vrea sa plece de la un studio .
De ce iti spun asta . Motivatia principala a unui model de a pleca de la un studio este in principiu comisionul pe care il plateste acestuia . Matematic daca dai 50% unui studio dintr-o suma mai mare pe care o castigi acolo (in cazul in care studioul iti ofera conditii foarte bune de lucru cum enumeram mai sus : internet , camera , decor , lumini , suport tehnic , sfaturi pentru activitatea pe care o desfasori acolo , etc. - ai putea iesi mai bine decat sa castigi 100% din aproape nimic in cazul in care o dai in bara de acasa .
Deci primul mesaj exact asta este . Calculeaza-ti foarte bine pasii si vezi daca decizia pe care urmeaza sa o iei este una inteleapta sau nu .
Apoi , revenind la intrebarile tale , in principiu iti poti deschide conturi noi cam pe orice site , chiar daca ai avut cont deschis acolo de catre studio . Nu stiu sa-ti povestesc despre Eurolive pentru ca nu cunosc mai nimic despre acest site , poate o vor face altii care stiu mai multe despre el , insa in rest cred ca te pot ajuta cu sfaturi in cazul in care precizezi si care sunt site-urile pe care vrei sa-ti deschizi sesiuni .
Cat despre comentariile tale Vic iti spun doar atat : am deschis si dezvoltat acest forum exact pentru a ajuta modelele independente si studiourile aflate la inceput de drum , iar majoritatea celor care posteaza aici vei fi surprins sa aflii ca sunt modelele si nu ownerii de studio (la modul general) . De ce nu posteaza unii owneri de studio ? ... aici ai putea avea dreptate , insa nu poti judeca acest lucru si trage concluzii fata de acest forum . Nu ar fi corect asta .
Bafta tuturor si sarbatori fericite . Alex
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de cezara » Joi Dec 31, 2009 11:18 am
BUNA FATO Te inteleg ce doresti. si te pot ajuta. daca doresti pe eurolive. sau pe francocams ambele site au acelasi pret pentru privat si sint colaborate de aceeasi manageri. ma cunosc cu managerul www.francolive.com si daca esti deacum inregistrata pe eurolive de studiou, cu actele tale. nu vei putea deschide un sont individual cu aceleasi acte. dar eu te pot ajuta. scrie-mi pe oferta57@yahoo.com discutam dupa anul nou. eu ma aflu in SUA acum. si sint si eu model pe ambele site. si am lucrat si eu la studiou 2 ani, si am fost inselata de bani. sarbatori fericite. eu nu doresc nimic de la tine, nu % nimic, cum altii cer % pentru crearea contului. iti voi explica doar ce sa faci si cum. ca sa obtii conturile tale inapoi si sa poti face banii tai. cezara nu raspunde aici, ca nu sint des aici.
-
cezara
- User activ

-
-
de fruitesalate » Dum Feb 27, 2011 6:10 pm
Pentru a incepe sa lucrezi in videochat trebuie sa cunosti anumite "secrete" si sa ai unele aptitudini.Eu am un studio de videochat de 3 ani si deja stiu cam tot ce ar trebui sa sti despre videochat.in primu rand ca sa lucrezi de acasa cu aproximativ 15-20 de siteuri trebuie sa faci o investitie destul de mare ( cam 4000 de euro), investitia consta in calculatoare( trebuiesc 2), camere web , decor... etc. in al 2 lea rand trebuie sa fi sub supravegherea cuiva care a mai facut asta pentru a nu face anumite greseli de incepator ( sa nu uiti saituri in free,sa nu incalci regurile saiturilor etc).mai trebuie sa sti sa vorbesti engleza si franceza macar la un nivel mediu pentru a reusi sa faci ceva.sfatul meu este sa incepi la un studio si abia dupa cateva luni poti sa zici ca esti capabila sa lucrezi singura de acasa.singura problema daca te angajezi la un studio e ca patronu sa iti inchida conturile pe anumite siteuri altfel nu mai ti se da voie sa faci altele.Sunt multe "dedesupturi" pe care trebuie sa le cunosti si nu cred ca reusesti de una singura chiar daca sunt persoane care te incurajeaza pt asta.multe din aceste peresoane nu stiu cu ce "se mananca" videochatu si ne prejudiciaza inclusiv pe noi studiourile prin atitudinea lor pe siteuri ( fac souri in free).multa bafta! daca pot sa te ajut cu ceva scriemi
-
fruitesalate
- Incepator

-
-
de fruitesalate » Dum Feb 27, 2011 6:19 pm
alexxis faci o mare greseala. nu mai vorbi in necunostinta de cauza! daca un performer are conturi la un studio si se hotaraste sa plece de acolo iar patronul studioului ca sa se razbune nu ii inchide conturile 90% din siteuri nu mai iti dau voie sa iti faci alte conturi! o sa intrebi de ce? pentru ca este o politica a siturilor de a sustine studiourile si nu performerii independenti. de ce? pentru ca un studio adevarat aduce cel putin 10-20 de performeri cea ce cereaza venituri masive siturilor.Asa ca uite, spre ex incearca tu sa faci cont pe Xlove daca nu ai conturile inchise de la studio si daca reusesti eu iti dau salariu pe 1 an. Nu mai vorbiti in necunostinta, tiam spus ca eu am studio de 3 ani si nici macar eu nu pot sa zic ca, cunosc toate "secretele".
-
fruitesalate
- Incepator

-
-
de ionut_ro » Dum Feb 27, 2011 6:30 pm
Nu cred ca ti-ai gasit omul pe care sa il inveti tu videochat... ma refer la Alexiss...
Apropo : de unde tot apareti mah profesionistilor in ultimul timp?
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de arys » Dum Feb 27, 2011 6:39 pm
-
arys
- User activ

-
-
de Under10 » Dum Feb 27, 2011 8:31 pm
fruitesalate scrie:Asa ca uite, spre ex incearca tu sa faci cont pe Xlove daca nu ai conturile inchise de la studio si daca reusesti eu iti dau salariu pe 1 an.
Vorba lui Ionut , de unde apareti ma ? Vrei sa incerci cu mine acest lucru ? ... despre ce salariu vorbim ? ... cati bani dai daca fac cont unui model care a lucrat la studio ? .... Lasa-l pe Alex ca are mai multi bani ca mine , hai sa ma faci si pe mine cu ceva bani :) ca sunt mai amarat si eu 
-

Under10
- Profesionist

-
de cristinaxxx » Lun Feb 28, 2011 2:01 am
fruitesalate tu ai probleme grave daca pui un model sa lucreze cu 20 de siteuri o data:)..vreti sa va imbogatiti peste noapte.:)..
-
cristinaxxx
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Lun Feb 28, 2011 2:16 am
Cred ca nu cunosti valoarea banilor de zici 4000 Euro in 2 calculatoare + tot ce trebuie pentru chat , sau varianta B , probabil mult mai sigura , vorbesti in totala necunostinta de cauza , ceea ce te trimite in eroare .  Cat despre celelalte lucruri , nah , fiecare face ce poate . Unii se limiteaza la "nu se pot face conturi" , altii chiar reusesc sa faca . Si ghici ce ... nu e magie , e doar munca .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Yvonne » Sâm Apr 02, 2011 5:02 pm
Buna!  Sunt noua pe acest site insa am vazut ca sunt multi membri care ii ajuta pe cei care sunt nou`veniti in domeniul videochatului. As vrea sa ma apuc si eu de asta insa de acasa , doar ca nu prea stiu ce site`uri sunt cele mai indicate pentru vchat mai ales ca as vrea la sectiunea non adult. De mentionat ca am citit lista cu site`uri date de voi....insa...mi se pare destul de dificil mai ales ca pe acele site`uri sunt o gramada de categorii iar eu nu stiu care sunt non adult.Ma puteti ajuta? 
-
Yvonne
- Incepator

-
-
de FrozenHearted » Lun Apr 04, 2011 11:53 am
Uita-te pe lista cu site`uri videochat de aici de pe forum. Site`urile care au o inima in dreptul lor au si categoria Non-Adult.
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
Înapoi la Site-uri video chat