Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de alecsandra » Dum Sep 12, 2010 5:47 pm
Buna ziua.munceste cineva pe siteul acesta?trimite prin western,membrii foarte putini,am facuti abia 120 euro si trebuia sa fie facuta plata de pe 30 august.suntem in 12 si ei nu raspund la niciun mail.am mai primit o singura data banuti de la ei,nemunciind mereu pe acest site...
-
alecsandra
- User activ

-
- Mesaje: 52
- Membru din: Joi Sep 09, 2010 11:29 pm
-
-

Publicitate AWStars
-
de cornelia90 » Mie Sep 15, 2010 12:07 pm
buna,ti ai primit banii pina la urma?sint curioasa daca sint seriosi:)
-
cornelia90
- Incepator

-
- Mesaje: 9
- Membru din: Dum Mai 09, 2010 12:19 pm
-
de alecsandra » Mie Sep 15, 2010 10:21 pm
nu,din pacate nu i-am primit.nici macar un raspuns/
-
alecsandra
- User activ

-
- Mesaje: 52
- Membru din: Joi Sep 09, 2010 11:29 pm
-
de Utilizator sters » Joi Sep 16, 2010 3:45 am
Dar tura trecuta cand ai primit ceilalti banuti,tot asa te-a intarziat?
-

Utilizator sters
- Instructor

-
- Mesaje: 1119
- Membru din: Joi Ian 21, 2010 1:32 pm
-
de alecsandra » Joi Sep 16, 2010 4:05 am
nu,doar 2 zile.au intarziat
-
alecsandra
- User activ

-
- Mesaje: 52
- Membru din: Joi Sep 09, 2010 11:29 pm
-
de Utilizator sters » Joi Sep 16, 2010 4:11 am
Mmmm...probabil ai vor trimite si acum dar totusi a trecut prea mult timp.Ai incercat sa iei legatura cu ei telefonic?
-

Utilizator sters
- Instructor

-
- Mesaje: 1119
- Membru din: Joi Ian 21, 2010 1:32 pm
-
de alecsandra » Joi Sep 16, 2010 4:41 am
mmm la posibilitatea asta nu mam gandit..avand in vedere ca sunt doar 120 de euro .dar unde as putea sa gasesc un nr de tel?ms frumos de raspuns.crezi ca se merita sai contactez telefonic?
-
alecsandra
- User activ

-
- Mesaje: 52
- Membru din: Joi Sep 09, 2010 11:29 pm
-
de Utilizator sters » Joi Sep 16, 2010 6:09 pm
De raspunsul asta imi era frica.Dupa cum probabil ti-ai dat seama,altceva nu poti face decat sa le trimiti mail. De ce ai ales acest site?Mie nu imi inspira deloc incredere.
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
- Mesaje: 1119
- Membru din: Joi Ian 21, 2010 1:32 pm
-
de alecsandra » Joi Sep 30, 2010 9:31 pm
mmm.buna seara.suntem in 30 si inca nu am primit banutii de la ei..mi-am luat adio de la ei si nu recomand nimanui sa munceasca pe acest site...o seara buna
-
alecsandra
- User activ

-
- Mesaje: 52
- Membru din: Joi Sep 09, 2010 11:29 pm
-
de Utilizator sters » Vin Oct 01, 2010 2:10 am
Riscurile meseriei...sunt bune de stiut.
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
- Mesaje: 1119
- Membru din: Joi Ian 21, 2010 1:32 pm
-
de Alexiss » Vin Oct 01, 2010 3:21 am
alecsandra scrie:mmm la posibilitatea asta nu mam gandit..avand in vedere ca sunt doar 120 de euro .dar unde as putea sa gasesc un nr de tel?ms frumos de raspuns.crezi ca se merita sai contactez telefonic?
Administrative Contact: Dusser Roger rue Blavignac 32 Carouge, 1227 CH +41.794543465 Email Masking Image@yahoo.frhttp://who.is/whois/dulive.com/
-

Alexiss
- Administrator

-
- Mesaje: 1008
- Membru din: Mar Oct 03, 2006 12:59 pm
- Localitate: Romania
-
de alecsandra » Vin Oct 01, 2010 3:44 am
ms frumos.o sa-i contactez maine telefonic
-
alecsandra
- User activ

-
- Mesaje: 52
- Membru din: Joi Sep 09, 2010 11:29 pm
-
Înapoi la Discutii generale
Cine este conectat
Utilizatori înregistraţi: Niciun utilizator înregistrat
|
|