Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Romantika » Mie Mar 23, 2011 12:26 am
PENTRU TOTI CEI CARE ATI APELAT LA ELLI SA VA AJUTE SA ACTIVATI CONTUL PE STREAMRAY/CAMS.COM, SAU CEI CARE AVETI DE GAND SA APELATI LA EL MAI GANDITI-VA!! ASTAZI L-AM RUGAT SA IMI ACTIVEZE UN CONT PE CAMS.COM SI PUR SI SIMPLU MI-A FRAUDAT CONTUL DE PAYONEER SI INCLUSIV ADRESA DE MAIL. SA ITI FIE RUSINE! ANUMITE FETE APELEAZA LA EL CU GANDUL CA VA DESCHIDE CONTUL MAI REPEDE SI CAND COLO ISI BATE JOC. ORICUM AI LUAT TEAPA CA AM INCHIS PAYONEERU, CONTACTANDU-I LA TELEFON IN AMERICA. LUATI AMINTE SA NU PATITI CA MINE! RUSINE INCA ODATA!
Living on the edge!
-
Romantika
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Mie Mar 23, 2011 12:46 am
Intrebare : pe ce cale ai discutat cu acest Elli ? (adresa de email , skype, yahoo messenger , ICQ, whatever) . Ma indoiesc ca ai apelat cu adevarat la un reprezentant al Streamray / Cams , refuz sa cred ca ei se preteaza la astfel de lucruri .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Romantika » Mie Mar 23, 2011 1:16 am
Alexiss scrie:Intrebare : pe ce cale ai discutat cu acest Elli ? (adresa de email , skype, yahoo messenger , ICQ, whatever) . Ma indoiesc ca ai apelat cu adevarat la un reprezentant al Streamray / Cams , refuz sa cred ca ei se preteaza la astfel de lucruri .
Am discutat pe messenger: "elli_stramray", dar am aflat urterior ca id corect este "elli_streamray" , care ma ajutat sa imi recuperez totul. Deci feritiva de id: elli_stramray, id corect este: elly_streamrayMII DE SCUZE ADUSE CELOR DE LA CAMS.COM
Living on the edge!
-
Romantika
- AWStudent

-
-
de mirely » Mie Mar 23, 2011 2:57 am
Romantika scrie:Alexiss scrie:Intrebare : pe ce cale ai discutat cu acest Elli ? (adresa de email , skype, yahoo messenger , ICQ, whatever) . Ma indoiesc ca ai apelat cu adevarat la un reprezentant al Streamray / Cams , refuz sa cred ca ei se preteaza la astfel de lucruri .
Am discutat pe messenger: "elli_stramray", dar am aflat urterior ca id corect este "elli_streamray" , care ma ajutat sa imi recuperez totul. Deci feritiva de id: elli_stramray, id corect este: elly_streamrayMII DE SCUZE ADUSE CELOR DE LA CAMS.COM
Ati face bine sa fiti mult mai atenti cand adaugati pe cineva in lista de yahoo mesenger. Id-ul lui elli este aici pe forum postat de mai multe ori si ajuta foarte multa lume .Pe mine personal m-a ajutat de curand.Deci ai grija pe cine adaugi in lista si apoi Elli este o doamna nu un el.
-

mirely
- User activ

-
-
de Crina@ » Mie Mar 23, 2011 10:34 am
Elli e o fata de nota 10, atentie cand adaugati pe cineva,oricum a ajutat si ajuta neconditionat multe persoane,oricum,inainte de a aduce acuze cuiva mai documentati-va si voi,elli e pe forum ,un simplu search si vedeai cu cine ai de a face!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de mirely » Lun Mar 28, 2011 3:21 pm
Eu vreau sa-i spun lui Elli in gura mare:MULTUMESC ELLI!!!!Nu stie cine scrie dar atat pot spune:MULTUMESC!
-

mirely
- User activ

-
-
de adinutzaadelina » Lun Iul 04, 2011 6:18 pm
si eu as dori sa ii multumesc .asa ca ELLI ms mult pt sfaturi
-
adinutzaadelina
- Incepator

-
-
de Red Studio » Lun Iul 04, 2011 8:59 pm
Se vorbeste de nu stiu cat timp de excrocii care activeaza pe pseuso-mailuri de Streamray. Un mic search pe google evita beleaua ...
In plus aveti toate motivele sa nu discutati cu nici un reprezentant al vreunul site care va contacteaza de pe alta adresa decat cea oficiala. Adica @streamray.com
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale