Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Utilizator sters » Mar Aug 17, 2010 2:47 am
Stii cum e....oricat de bine ai sterge praful,in colt tot mai ramane putin,chiar daca nu-l vezi Bafta acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de carmelita » Vin Aug 27, 2010 11:38 pm
Salut!!!! Va rog sa ma ajutati acum citeva zile incerc si eu sa fac videochat, nustiu prea multe despre el. Cautind mai multa informatie pe net am inteles ca daca te inregistrezi pe LiveJasmin.com, atunci poti primi ePassaporte gratis, deci eu m-am inregistrat pe LiveJasmin si astept sa fiu acceptata, o sa primesc eu ePassporte, si daca da atunci cum? Cineva mi-a zis ca greu il primesti si ca nu este gratis, dar pentru a imi oferi mai multa informatie despre cum o sa-l pot primi, imi cere copia buletinului ca sa imi faca el inregistraraea. Nustiu cum sa procedez, poate cineva sa imi faca clara situatia. Va rog mult sa ma ajutati!!!!!!!! inca nu prea ma pricep la toate acestea dar vreau sa fac videochat si nustiu cum sa incep ca sa fie corect.....
-
carmelita
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 1:22 am
Buna! In primul rand nu oferi nici o copie de buletin ca nu ai nevoie de asa ceva pentru un card de epassporte. Foloseste butonul de cautare de aici de pe forum...vei gasi foarte multe informatii in legatura cu epassporte-ul,si unde nu intelegi ne intrebi pe noi Cel care ti-a cerut copia de buletin cu siguranta are ganduri necurate... Succes acolo si te asteptam cu intrebari! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de carmelita » Sâm Aug 28, 2010 10:52 am
Salut!!!! Am fost acceptata sa fac videochat pe LiveJasmin, pot incepe, dar cum o sa primesc banii? acest sait trimite gratis cardul ePassporte? cineva care s-a inregistrat pe Livejasmin poate sa-mi raspunda daca a primit acest card de la ei? Multumesc ca ma ajutati sunt la inceput de drum si chiat nu inteleg multe
-
carmelita
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 12:04 pm
Cardul il vei primi stai linistita.La metoda de plata ce ai ales si cum ai completat?Da mai multe detalii...
Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de carmelita » Sâm Aug 28, 2010 2:25 pm
La metoda de plata am ales Visa si cardul ePassporte, am scris adresa mea de la domicliu si codul postal, o sa-l primesc prin posta? Multumesc mut pentru ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
carmelita
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 3:33 pm
Ca metoda de plata ai ales epassporte poate... Da.Il vei primi prin posta romana...va ajunge la tine,in maxim patru saptamani din momentul in care atingi pragul de 100$ in contul de model(limita necesara pentru crearea contului de epassporte) Cauta aici pe forum!S-a vorbit foarte mult despre epassporte... Daca mai ai nelamuriri,intreaba!
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de carmelita » Sâm Aug 28, 2010 11:24 pm
Iti multumesc mult Aditza pentru ajutor, astept atunci cardul, daca mai am intrbari o sa revin 
-
carmelita
- Incepator

-
-
de carmelita » Dum Aug 29, 2010 7:25 pm
Salut!!!! nustiu poate parea stupida intrebarea mea, dar oricim va rog sa imi raspundeti, cind m-am inregistrat pe Livejasmin, din prima zi numai privaturi am avut, dar acum mi-au pus 1.99$ minuta si stau toata ziua online si nici un privat  care e cauza? ar fi ca miau ridicat taxa pe minut? 
-
carmelita
- Incepator

-
-
de spaniolul » Dum Aug 29, 2010 7:40 pm
carmelita scrie:Salut!!!! nustiu poate parea stupida intrebarea mea, dar oricim va rog sa imi raspundeti, cind m-am inregistrat pe Livejasmin, din prima zi numai privaturi am avut, dar acum mi-au pus 1.99$ minuta si stau toata ziua online si nici un privat  care e cauza? ar fi ca miau ridicat taxa pe minut? 
Asa se intampla de fiecare data,e normal cand pretul e mic sa ai pvt/uri unul dupa altul,din toti cei ce ti/au facut pvt/uri la 0,99 nu or sa mai revina mai mult de 2/5 la noul pret 1,99,relax,curand vei avea si clienti pentru pretul asta nu iti fa probleme.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de carmelita » Dum Aug 29, 2010 7:52 pm
Sper............ iti multumesc pentru incurajare 
-
carmelita
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale