Webcam models

ePassporte Account

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

ePassporte Account

Mesajde MITI88 » Lun Aug 09, 2010 4:42 pm

Salutare ,

Am banii in ePassporte Account dar nu pot sa i scot sa schimbat ceva ? Sau nu mai e ca inainte te duci la bancomat si scoti direct in lei ? Trebuie o anume banca ? Cum se procedeaza mai nou ? Va multumesc
MITI88
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: ePassporte Account

Mesajde theselby » Lun Aug 09, 2010 6:37 pm

Nu s-a schimbat nimic in epassporte... verifica si vezi sa nu cumva sa ai tu vreo buleala p'acolo cu setarile wallet/account.
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde maryna » Lun Aug 09, 2010 7:58 pm

vezi ca sar putea sai ai la "wallet" si atunci trebuie sai transferi mai intai pe card si dupa poti sai scoti... banuiesc ca asta e
maryna
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 09, 2010 9:24 pm

Poate ti-a expirat card-ul :lol:
E de ras dar e posibil...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde maryna » Mar Aug 10, 2010 2:34 am

ar fi primit notificare pe mail cu 1 luna inainte.. nu e asta.. cel mai probabil are banii la wallet si inainte sa mearga la atm trebuie sa sii transfere pe account... e simplu..
maryna
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mar Aug 10, 2010 4:59 am

Pentru el nu pare a fi atat de simplu :smt003
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde MITI88 » Mar Aug 10, 2010 11:49 am

Salutare

Acum 11 ani am avut primul epassporte , stiu cum se foloseste ...poate uni dintre voi nu stiati despre acest "job" video chat ...numai ca acesta e nul nou ,deci banii nu se afla in "wallet" .......Va multumesc
MITI88
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Mar Aug 10, 2010 5:30 pm

No offense, insa n-ai tu 11 ani de epassporte cum nu-s eu acum libelula.
Ceri un raspuns la inceput si la sfarsit tot tu esti ala/aia cu motz.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 11, 2010 8:08 pm

Pe ce site ai lucrat acum 11 ani in acest domeniu?Ne poti spune si noua? :rolleyes:

Multumim anticipat!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde MITI88 » Mie Aug 11, 2010 10:23 pm

Salutare ,

Prima data era faimosul http://www.ifriends.com , dar epassport il am de la un mbr (1999) ....,esti multumit /a Problema mea este ca nu pot sa scot banii de pe epassporte . Banii imi apar in account deci nu e in wallet. La setari nu am umblat .Am primit epassport am verificat online am observat ca au intrat $ si am vrut sa scot de la ATM asta e tot , nu am umblat la setari , nu e expirat cardul .Si daca am facut video chat acum 11 ani nu cred ca e vreo problema ?..... :rolleyes: .
MITI88
AWStudent
AWStudent

Mesajde winxpfather » Joi Aug 12, 2010 11:48 am

Daca ai card epassporte inca inainte de a aparea ar trebui sa reusesti sa scoti bani fara a mai trebui sa il introduci in automat :).
Si era http://www.ifriends.net (cei care cu adevarat stiu sitele nici acum nu-l pot asocia cu extensia .com)... stiai asta daca intradevar accesai siteul in anul acela macar odata...

Praf mai sunt unii la cap...
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde wxdj » Vin Aug 13, 2010 12:58 am

Hahahhaa, chiar ca rad , cum unia vin shi ETALEAZA vechimea in munca dar apeleaza la un forum dupa 11 ani de VCH ca nu shtiu ce s-a intamplat cu un cont de epass, eu nu zic ca nu sunt foarte multi incepatori , shi sa shtii ca-i apreciez fiindca toti am fost cand la inceput, dar daca vine cineva cu dume ieftine ca eu lucrez de inainte de a aparea internet-ul in romania, se gasesc shi greii pe pentru a le da peste nas, winxpather, daca nu punctai, nu ma puteam abtzine sa nu o fac eu :). Succese
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde MITI88 » Vin Aug 13, 2010 3:29 pm

Am crezut ca forum e pentru discutii , dar cum suferiti voi ....AS FI DORIT SA PATITI SI VOI CA MINE , EU NU AM VRUT SASPUN VECHIMEA NU E O LAUDA DACA ASA CREDETI VOI PACALICI DE VIDEO CHAT CE SUNTETI
MITI88
AWStudent
AWStudent

Mesajde winxpfather » Sâm Aug 14, 2010 1:21 pm

Ai crezut bine, e forum de discutii, dar te-ai comportat ca si cum n-ar fi. Fiind forum esti catalogat dupa ce zici si cum o zici. Te manifesti penibil. Nu e locul unde sa vii sa minti. Jignesti ceilalti parteneri de discutii, desconsiderandu-i. Eu inteleg prostia, dar prostii aroganti nu-i pot tolera. Tu nici nu stii sa minti si continui a te afunda in prostie. Nici nu stii sa te opresti. Noi nu putem pati ca tine ca mai avem si calitati, dar am inteles urarea, e de bine.

Dupa cum nu stii sa te manifesti in scris unde e relativ simplu imi dau seama ce dezastru esti in lumea reala. Fii sincer cu tine insuti si uita-te in portofel, realitatea poate te va trezi si-ti vei vedea locul mic in lumea asta. Daca tipi cu caps la noi nu-ti vor creste bancnote in portofel ci doar vom intelege ca prostia iti e impanata si cu badaranie. Saracii ca tine sunt pe toate drumurile.
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde theselby » Sâm Aug 14, 2010 7:20 pm

Yet another pwned n00b on adult forums... MITI88.

Of course, please consult wikipedia hereor hereif you don't see a reason in the above sentence. :finga:

Pana una alta, capu' sus si ochii la vedere... ca cine stie...
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale