donys87 scrie:poy asta am vazut dar am vazut ca trebuie sa imi trimita cineva 5 euro prima data..
hmm si daca nu are cine sa imi trimita ce se intampla , imi dezactiveaza contul ?
http://www.epassporte.com intra aici iti faci contul vezi sa alegi Personal Account, iti alegi ca forma de plata epassporte pe ce siteuri lucrezi tu si le dai userul cu care te loghezi tu pe epassporte cand o sa primesti prima data banii in cont o sa ti se opreasca automat acei 5 dolari si inca 35-40 nu mai tin minte sigur cat este pentru Visa Electron Card, eu l-am comandat pe 1 ( dureaza cateva zile pana iti proceseaza cererea)iar pe 6 am primit measaj ca cardul mi-a fost trimis si l-am primit pe 13. Cand iti primesti cardul intri pe contul de eppasporte il activezi iti alegi ce PIN vrei tu te duci la bancomat si iti scoti banii

, alege o banca cu cel mai bun curs valutar pentru ii poti scoate doar in lei.Daca lucrezi pe imlive si ai depasit minimul de 100$ pe data de 16 o sa ai banii in cont si pana la sfarsitul lunii cardul acasa. Daca ai ceva nelamuriri lasa un mesaj!