Webcam models

Epassporte - Pls help

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Epassporte - Pls help

Mesajde Alexxxa » Mie Feb 16, 2011 1:01 am

Buna, ma poate ajuata si pe mine cineva cu niste sfaturi ? pe scurt problema mea: si eu ca multi altii am avut cardul de la Epass. blocat , am avut pe el o suma mai mare de 2000$ si a trebuit sa trimit acte pentru deblocarea contului, problema e ca nu au fost facute pe numele meu ci pe al unui prieten ( numele lui , cont, card,adresa de email taoate ale lui) doar ca avem eu cardul si pin-ul , el zice ca a trimis actele necesare de 2 ori , o data la inceputul lui Decembrie si a doua ora prin Ianuarie, dar ca inca nu a primit raspuns .
Faza e ca eu am o banuiala ca acest prieten m-a cam tzepuit ( nu raspunde la telefon , l-am rugat sa imi dea contul lui sa ii contactez eu pe cei de la sknanb ,bineinteles nu vrea , oricum el nu ar avea de ce sa nu il dea daca epassporte nu mai merge, etc.) Am citit aici pe forum ca foarte multi s-au primit banii dupa 2-3 saptamani prin transfer bancar , deci el putea sa faca tranzactia asta bine merci chiar daca cardul era la mine. Azi am sunat si la sknanb si am cerut sa imi dea cateva informatii daca s-a deblocat contul sau ceva, mi-au cerut nr. cardului numele titularului si m-au zis ca trebuia sa am un raspuns pana acum dar ca mai incearca sa mai prlucreze toate datele si o sa imi trimita un email ( adica prietenului meu si eu tot nu am cum sa aflu ce s-a intamplat :( )
Tzeapa sau nu , ma poate ajuta si pe mine cineva cu vreo idee? sau cum as putea sa imi recuperz banii sau macar sa stiu daca acest prieten i-a luat prin transfer bancar, macar sa stiu unde sunt la el sau la sknanb.
Multumesc si astept raspunsurile voastre.
Alexxxa
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Epassporte - Pls help

Mesajde firebird » Mie Feb 16, 2011 1:17 am

banii-wallet-facut-t5307.html
subiect dezbatit de 1000 de ori.Uite documentare:)
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexxxa » Mie Feb 16, 2011 1:45 am

Am zis eu ceva de Wallet?? pe pritenul meu il cheama Bogdan :)) Merci oricum
Inca astept ceva idei, merci
Alexxxa
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Mie Feb 16, 2011 2:53 am

si de virtual visa s-a discutat .

din cate imi aduc aminte insa suma peste care trebuia sa trimiti documente la banca era 7000 , nicidecum 2000 $ .

Combinatiile astea cu carduri pe nume fictive sau pe numele amicilor , rudelor , whatever vor sfarsi intotdeauna astfel .
Cred ca este tarziu sa mai poti face ceva acum , mai ales in situatia si conditiile date de tine .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Alexxxa » Mie Feb 16, 2011 9:19 am

Multumesc pentru raspunsuri , dar inca stept ceva idei , as vrea sa stiu cum a functionat in cazul vostru cand v-ati recuperat banii( prin transfer) dupa ce ati trimis actele . Chiar nu stiu ce sa mai cred :(
Alexxxa
Incepator
Incepator

Mesajde bigsmile » Mie Feb 16, 2011 4:01 pm

si eu am avut bani multi pe visa virtual.. si la mine a durat mai mult tp decat la altii sa se revolve.. eu nu am vrut sa primesc banii prin transfer bancar, asa ca mie mi au trimis card (dinero card) de pe care scot banii la orice bancomat- dar cum am sp la mine a durat mult tp- de abia luna trecuta am primit cardul (a venit prin fedex) si actele le trimisesem de mult tp...

dar cum au mai sp si restul, e posibil sa te fi tepuit prietenul tau, cand faci chestii de astea chair tb sa fie cu pers in care ai deplina incredere
bafta
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexxxa » Joi Feb 17, 2011 1:58 am

Inca astept ceva pareri si opinii, multumesc celor care au raspuns.
Alexxxa
Incepator
Incepator

Mesajde bluexstudyo » Vin Mar 04, 2011 4:37 am

mda sincer 80% din cei care au avut banii blocati la epassporte iau recuperat au ramas cei cu sume f mari si cand spun asta , ma refer la cei cu afacer softwere si alte care aveau sute de mii de $ exista si pe youtube detalii despre asta, sincer cred k prietenul tau tea tepuit , deoarece daca spui ca totul a fost pe numele lui tot ce a trebuit sa faca a fost sa trim un extras de cont de la banca , o copie a buletinului , si cateva date personale iar banii iau fost virati direct in contul lui bancar indiferent ca erea in euro dollari sau lei,daca totusi el sustine ca nu si nu , punel sa faca un extras de cont de la banca pr toata perioada anului 2010 si asa iti poti da seama ....acum depinde poate aavea mai multe conturi si iar e naspa oricum asta e acum nu mai conteaza iti doresc sa i faci la loc de 100 de ori si....multa afta sa speram k payoneer ul nu o sa ne faca probleme...
bluexstudyo
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale