de Alexxxa » Mie Feb 16, 2011 1:01 am
Buna, ma poate ajuata si pe mine cineva cu niste sfaturi ? pe scurt problema mea: si eu ca multi altii am avut cardul de la Epass. blocat , am avut pe el o suma mai mare de 2000$ si a trebuit sa trimit acte pentru deblocarea contului, problema e ca nu au fost facute pe numele meu ci pe al unui prieten ( numele lui , cont, card,adresa de email taoate ale lui) doar ca avem eu cardul si pin-ul , el zice ca a trimis actele necesare de 2 ori , o data la inceputul lui Decembrie si a doua ora prin Ianuarie, dar ca inca nu a primit raspuns .
Faza e ca eu am o banuiala ca acest prieten m-a cam tzepuit ( nu raspunde la telefon , l-am rugat sa imi dea contul lui sa ii contactez eu pe cei de la sknanb ,bineinteles nu vrea , oricum el nu ar avea de ce sa nu il dea daca epassporte nu mai merge, etc.) Am citit aici pe forum ca foarte multi s-au primit banii dupa 2-3 saptamani prin transfer bancar , deci el putea sa faca tranzactia asta bine merci chiar daca cardul era la mine. Azi am sunat si la sknanb si am cerut sa imi dea cateva informatii daca s-a deblocat contul sau ceva, mi-au cerut nr. cardului numele titularului si m-au zis ca trebuia sa am un raspuns pana acum dar ca mai incearca sa mai prlucreze toate datele si o sa imi trimita un email ( adica prietenului meu si eu tot nu am cum sa aflu ce s-a intamplat :( )
Tzeapa sau nu , ma poate ajuta si pe mine cineva cu vreo idee? sau cum as putea sa imi recuperz banii sau macar sa stiu daca acest prieten i-a luat prin transfer bancar, macar sa stiu unde sunt la el sau la sknanb.
Multumesc si astept raspunsurile voastre.